Hania Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Rewia śliczna :loveu: A ja dostałam fotki Akorda:
musia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 No, pierwszy raz wypowiadam się na temat ogarka. Akord podoba mi się oooogromnie, szczególnie na 2 fotce
bea100 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 A ja mam wieści sprzed chwili: Tadam:multi: . Jola z Grodziska Maz (opiekunka suki hodowlanej Błogiej-ROTTI ,,Poszły w Las") ma niniejszym oficjalnie zarejestrowaną hodowlę o nazwie Z BŁOGIEGO SIOŁA
Ania W Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 bea100 napisał(a):A ja mam wieści sprzed chwili: Tadam:multi: . Jola z Grodziska Maz (opiekunka suki hodowlanej Błogiej-ROTTI ,,Poszły w Las") ma niniejszym oficjalnie zarejestrowaną hodowlę o nazwie Z BŁOGIEGO SIOŁA :klacz::klacz::klacz: Czekamy w takim razie na pierwszy miot z tym przydomkiem... Chyba mamy dzień dobrych wiadomości, bo ja dzisiaj dostałam zdjęcia jedynego (niestety) mojego wnuka...Fajny z niego ogarek...chyba. Piszę chyba bo jak widać niezbyt ruchliwy z niego chłopak i pozuje głównie na leżąco ;-). Bardzo chciałabym zobaczyć jego zdjęcie "na stojąco" bokiem . Chyba pomęczę o to jego rodzinkę ;-)
bea100 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Dostałam bardzo miłego malia z USA- mam fotkę ogarzycy ARISY -była bez przydomka (?)-(O:Juras, M:Kama) ur 10.04.1991 w hodowli w Szczytnie Śląskim (za TM od maja 2006). Kto pomoże zamieścić?
Ania W Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 ja! ja chcę! ;-) na [email protected] poproszę
Ania W Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Oto ARISA (zdjęcia nie najlepszej jakość, ale w pracy niewiele z nimi mogłam zrobić, najwyżej w domu podmienię). Piękne ma oczy :-)
bea100 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Na tych fotkach (zeskanowanych) jest już leciwą damą. Może dostanę jeszcze jakieś jej zdjęcia/mam obiecane :p
Ania W Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Czy widzicie zdjęcia Arisy?Ja nie. A wcześniej widziałam...
Żaneta Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ania W napisał(a):Czy widzicie zdjęcia Arisy?Ja nie. A wcześniej widziałam... nie widzę, a wcześniej też widziałam:cool1:
LAURA Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 nie widzę , i wcześniej nie widziałam :D nowe fotki Sprawulki :) :
Hania Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Fotka ze specjalną dedykacją dla AniW :p . Co prawda nigdy nie wykończyłam z Dumką formalnego aportu ale wynikało to tylko i wyłącznie z mojego obrzydliwego lenistwa a nie jej braku możliwości. Bałam się trochę, ze nie pamięta już do czego służy koziołek - ale okazało się, ze chyba pamięć ma lepszą niż ja:
Sabina1 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 No , niech jeszcze ktoś spróbuje powiedzieć, że ogary nie aportują :mad: :mad: :mad:
Ania W Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Hania napisał(a):Fotka ze specjalną dedykacją dla AniW :p . Co prawda nigdy nie wykończyłam z Dumką formalnego aportu ale wynikało to tylko i wyłącznie z mojego obrzydliwego lenistwa a nie jej braku możliwości. Bałam się trochę, ze nie pamięta już do czego służy koziołek - ale okazało się, ze chyba pamięć ma lepszą niż ja: Bardzo miło się zrobiło!:loveu: Ja nieustająco pozostaję po wrażeniem aportujących ogarów! :lol: Dumeczka jest bardzo dzielna! Bardowy koziołek gdzieś grzecznie leży właściwie nie tknięty zębem. Może tylko zębem czasu :cool3: Ah! Zapomniałabym - ze Sprawki to prawdziwa "charcica";)
Tomo 2 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ależ macie piękne psy :lol:gdybym nie miał beagle to na pewno ogarak biegał by po Poznaniu.Co nie zmienia faktu że Norę bardzo kocham. Pozdrowionka dla BEA 100:multi: - pamiętam o moim zobowiązaniu8-)
LAURA Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ania W napisał(a): Ah! Zapomniałabym - ze Sprawki to prawdziwa "charcica";) no nie?:evil_lol: Dumka ślicznie wygląda na tym zdjeciu :) Sprawka nigdy nie aportuje...jak bawie sie w aport z whippetami to ona specjalnie biegnie po zdobycz i zamiast mi ją przynieśc ucieka..:cool3: a whippety nawet nie probują ją przescignąc...olewają i czekają az rzuce coś innego :D taka bardzo inteligentna "dominacja" nad whippetami...:evil_lol:
samograj Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ja tylko z radą!!! Jeżeli nie widać zdjęć należy kliknąć odśwież (mimo, że dopiero co otwarłyście stronę) , czasem nawet kilka razy i czerwone krzyzyki zamieniają się w piękne zdjęcia dostojnych ogarów!!! ARISY RÓWNIEŻ:
bea100 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Tomo 2 napisał(a):Ależ macie piękne psy :lol:gdybym nie miał beagle to na pewno ogarak biegał by po Poznaniu.Co nie zmienia faktu że Norę bardzo kocham. Pozdrowionka dla BEA 100:multi: - pamiętam o moim zobowiązaniu8-) Witaj Tomo2 :multi: Jak to miło, że zajrzałeś do naszej galerii :p Oczywiście- stoi- !!!-tyle, że aukcja Hani książki jeszcze trwa ;) Cieszę sie, że spodobała Ci się nasza rodzima rasa- to duża rzecz:loveu:bo u nas to zazwyczaj jest tak, że cudze chwalicie a swego nie znacie... a nasze pieski wszak najlepiej czują się w sforze, pomyśl o tym...:lol:
Tomo 2 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Tylko że mamy awarie niestety :razz: i to może pokrzyżować dalszą aukcję. Pozdrowionka :lol:
puz Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 No to ja sie pochwale moja Hasta postaram sie zrobic zdjecie poza domem aportuje piłke do bolu , natomiast wymagało do naszej pracy i chowam ta piłke w domu traktujemy ja jako aport a nie ogolna zabawke Hasta aportuje tez patyczki Natomiast Puzon tylko w domu Misie
musia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Wynika z tego , że Puzon to pies gończy na zwierza większego kalibru. Ogar polski - pies na niedźwiedzie.
puz Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 musia napisał(a):Wynika z tego , że Puzon to pies gończy na zwierza większego kalibru. Ogar polski - pies na niedźwiedzie. Oj tak Musiu tak :evil_lol:
Recommended Posts