Jump to content
Dogomania

Galeria ogarów polskich (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam wieści sprzed chwili:
Tadam:multi: .

Jola z Grodziska Maz (opiekunka suki hodowlanej Błogiej-ROTTI ,,Poszły w Las") ma niniejszym oficjalnie zarejestrowaną hodowlę o nazwie

Z BŁOGIEGO SIOŁA

Posted

bea100 napisał(a):
A ja mam wieści sprzed chwili:
Tadam:multi: .

Jola z Grodziska Maz (opiekunka suki hodowlanej Błogiej-ROTTI ,,Poszły w Las") ma niniejszym oficjalnie zarejestrowaną hodowlę o nazwie

Z BŁOGIEGO SIOŁA

:klacz::klacz::klacz: Czekamy w takim razie na pierwszy miot z tym przydomkiem...
Chyba mamy dzień dobrych wiadomości, bo ja dzisiaj dostałam zdjęcia jedynego (niestety) mojego wnuka...Fajny z niego ogarek...chyba. Piszę chyba bo jak widać niezbyt ruchliwy z niego chłopak i pozuje głównie na leżąco ;-).
Bardzo chciałabym zobaczyć jego zdjęcie "na stojąco" bokiem . Chyba pomęczę o to jego rodzinkę ;-)

Posted

Dostałam bardzo miłego malia z USA- mam fotkę ogarzycy ARISY -była bez przydomka (?)-(O:Juras, M:Kama) ur 10.04.1991 w hodowli w Szczytnie Śląskim (za TM od maja 2006).

Kto pomoże zamieścić?

Posted

Fotka ze specjalną dedykacją dla AniW :p .
Co prawda nigdy nie wykończyłam z Dumką formalnego aportu ale wynikało to tylko i wyłącznie z mojego obrzydliwego lenistwa a nie jej braku możliwości. Bałam się trochę, ze nie pamięta już do czego służy koziołek - ale okazało się, ze chyba pamięć ma lepszą niż ja:

Posted

Hania napisał(a):
Fotka ze specjalną dedykacją dla AniW :p .
Co prawda nigdy nie wykończyłam z Dumką formalnego aportu ale wynikało to tylko i wyłącznie z mojego obrzydliwego lenistwa a nie jej braku możliwości. Bałam się trochę, ze nie pamięta już do czego służy koziołek - ale okazało się, ze chyba pamięć ma lepszą niż ja:

Bardzo miło się zrobiło!:loveu:
Ja nieustająco pozostaję po wrażeniem aportujących ogarów! :lol:
Dumeczka jest bardzo dzielna! Bardowy koziołek gdzieś grzecznie leży właściwie nie tknięty zębem. Może tylko zębem czasu :cool3:

Ah! Zapomniałabym - ze Sprawki to prawdziwa "charcica";)

Posted

Ależ macie piękne psy :lol:gdybym nie miał beagle to na pewno ogarak biegał by po Poznaniu.Co nie zmienia faktu że Norę bardzo kocham.
Pozdrowionka dla BEA 100:multi: - pamiętam o moim zobowiązaniu8-)

Posted

Ania W napisał(a):

Ah! Zapomniałabym - ze Sprawki to prawdziwa "charcica";)

no nie?:evil_lol:

Dumka ślicznie wygląda na tym zdjeciu :)
Sprawka nigdy nie aportuje...jak bawie sie w aport z whippetami to ona specjalnie biegnie po zdobycz i zamiast mi ją przynieśc ucieka..:cool3:
a whippety nawet nie probują ją przescignąc...olewają i czekają az rzuce coś innego :D
taka bardzo inteligentna "dominacja" nad whippetami...:evil_lol:

Posted

Ja tylko z radą!!!
Jeżeli nie widać zdjęć należy kliknąć odśwież (mimo, że dopiero co otwarłyście stronę) , czasem nawet kilka razy i czerwone krzyzyki zamieniają się w piękne zdjęcia dostojnych ogarów!!!
ARISY RÓWNIEŻ:

Posted

Tomo 2 napisał(a):
Ależ macie piękne psy :lol:gdybym nie miał beagle to na pewno ogarak biegał by po Poznaniu.Co nie zmienia faktu że Norę bardzo kocham.
Pozdrowionka dla BEA 100:multi: - pamiętam o moim zobowiązaniu8-)

Witaj Tomo2 :multi: Jak to miło, że zajrzałeś do naszej galerii :p Oczywiście- stoi- !!!-tyle, że aukcja Hani książki jeszcze trwa ;)

Cieszę sie, że spodobała Ci się nasza rodzima rasa- to duża rzecz:loveu:bo u nas to zazwyczaj jest tak, że cudze chwalicie a swego nie znacie... a nasze pieski wszak najlepiej czują się w sforze, pomyśl o tym...:lol:

Posted

No to ja sie pochwale moja Hasta postaram sie zrobic zdjecie poza domem aportuje piłke do bolu , natomiast wymagało do naszej pracy i chowam ta piłke w domu traktujemy ja jako aport a nie ogolna zabawke

Hasta aportuje tez patyczki

Natomiast Puzon tylko w domu Misie

Posted

musia napisał(a):
Wynika z tego , że Puzon to pies gończy na zwierza większego kalibru. Ogar polski - pies na niedźwiedzie.

Oj tak Musiu tak :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...