samograj Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 puz napisał(a):Niech tego faceta reka boska chroni od ogarów i na szczescie w Ogarusach nie ma juz suk do sprzedania Nie bardzo kumam o co tu chodzi, czy możecie mnie oświecić:confused: :PROXY5: Czyżby coś zbroił hodowca, czy facet, który wziął psa od K.J.
Hania Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 samograj napisał(a):Nie bardzo kumam o co tu chodzi, czy możecie mnie oświecić:confused: :PROXY5: Czyżby coś zbroił hodowca, czy facet, który wziął psa od K.J. Wyjaśniłam Ci meilem
samograj Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Na polecenie Szamanki- moderatora, która dała mi 24h na zmniejszenie rozmiaru zdjęć - usunęłam niektóre posty:placz: , jak poprawię ich rozmiar wrzucę od nowa, ale teraz nie mam czasu!!! POZDRAWIAM
bea100 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 :multi: Dziekuję Mmbbaj za zamieszczenie ramkowych fotek mojej Harmoszki!
samograj Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Muszę coś wkleić, bo niedługo będziemy na szarym końcu!!! ZAMYŚLONY??? (KUMPEL czy inny- poprawcie,bo nie wiem) PRYMKA i ŻYWIA ŻMIŁECZKA w BĘDZINIE (poza konkurencją) fot. ZPR
samograj Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 DZIŚ W DESZCZOWYM ZAKOPANEM, MIMO CHOREJ ŁAPY ( na skutek bójki ze Śnieżką) I GORĄCZKI KASI, KTÓRA JĄ WYSTAWIAŁA NASZA ŻMIŁKA z Gończaków ZAKOŃCZYŁA CHPL.:multi: :multi: :multi: 3 wystawy- 3CWC , nie mówiąc o innych zdobyczach. Reszty wyników nie znam, bo Kasia od razu wraca z dreszczami do domu!!! Przegrałyśmy porównanie z ŻYWIĄ z Gończaków
samograj Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 LAURA napisał(a):GRATULACJE!!!!:laola: DZIĘKUJEMY!!! Napisz mi trochę o swojej SPRAWCE w topiku Książka "Ogar Polski"
samograj Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 samograj napisał(a):DZIĘKUJEMY!!! Napisz mi trochę o swojej SPRAWCE w topiku Książka "Ogar Polski" Zajrzałam na stronę(świetna) i wiem juz wszystko co trzeba. Nie wiedziałam ,że po świecie chodzi taka ładna i profesjonalna handlerka:razz: A SPRAWKA to siostra SAKSOFONA? SAKSOFON to tatuś ŻMIŁKI.
LAURA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 samograj napisał(a):Zajrzałam na stronę(świetna) i wiem juz wszystko co trzeba. Nie wiedziałam ,że po świecie chodzi taka ładna i profesjonalna handlerka:razz: A SPRAWKA to siostra SAKSOFONA? SAKSOFON to tatuś ŻMIŁKI. ojej..dzięki :oops: tak to siostra Saksofona :) to rodzina jesteśmy!!!:lol: Urodziła jedną rodzyneczke Sobótke Herbu Wąsal -ojcem był Szerszeń Z Gończaków-przepiękny pies..szkoda,ze potem tak szybko odszedł...:-( Sunia trafiła w ręce swoich dziadkow-czyli właścicieli Szerszenia i mieszka w Krakowie :) A Sprawka? no coz..kariere wystawową ma juz za sobą..(moze w weteranach jeszcze za rok poprobujemy) ma pare CWC ale w za małym odstępie czasu..;/ więc Ch.Pl nie ma...no i tak jakoś ostatnio sie zestarzała dość mocno...wiec odpuściliśmy jej wystawy:) Aktualnie sprawuje poieke nad 2 rozbrykanymi 6 mies whippecikami i ich szaloną mamuśką :lol: troche działaja jej na nerwy... hehe Pozdr.
samograj Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 LAURA napisał(a):ojej..dzięki :oops: tak to siostra Saksofona :) to rodzina jesteśmy!!!:lol: Od dzisiaj będę sie zwracać do Ciebie per ciociu:evil_lol:
zpr Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 samograj napisał(a):Od dzisiaj będę sie zwracać do Ciebie per ciociu:evil_lol: Mów mi wuju :evil_lol:
samograj Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 ZPR idź spać ,bo zamiast wuju powiem ci coś niecenzuralnego:turn-l: ***** !!! Przecież my nie jesteśmy spokrewnieni, chyba że wiesz coś o czym ja nie wiem?
LAURA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 samograj napisał(a):ZPR idź spać ,bo zamiast wuju powiem ci coś niecenzuralnego:turn-l: ***** !!! Przecież my nie jesteśmy spokrewnieni, chyba że wiesz coś o czym ja nie wiem? nigdy nic nie wiadomo :evil_lol: :diabloti:
KUMPELka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 samograj napisał(a):DZIŚ W DESZCZOWYM ZAKOPANEM, MIMO CHOREJ ŁAPY ( na skutek bójki ze Śnieżką) I GORĄCZKI KASI, KTÓRA JĄ WYSTAWIAŁA NASZA ŻMIŁKA z Gończaków ZAKOŃCZYŁA CHPL.:multi: :multi: :multi: 3 wystawy- 3CWC , nie mówiąc o innych zdobyczach. Tak, to Kumpel :p Kasia do wyra :mad: GRATULUJEMY bardzo bardzo :multi:
samograj Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 PRZED CHWILĄ OTRZYMAŁAM OD KalinyM KOMPOZYCJĘ OGARZĄ. WKLEJAM:
samograj Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Od zpr dostałam kilka fotek z Będzina. Wklejam na razie jedną:
zpr Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='samograj']Od zpr dostałam kilka fotek z Będzina. Wklejam na razie jedną: Samograj spać nie możesz? :crazyeye:
bea100 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Baaardzo przystojna dziewczynka :p Ps Dobrze, że nie może spać to dzieki temu jest co pooglądać :evil_lol:
samograj Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='zpr']Samograj spać nie możesz? :crazyeye: O 4.oo zmorzył mnie sen, (do tej pory porządkowałam kompa i tworzyłam galerie do strony( bo marzy mi sie mieć stronę, tylko nie wiem, kto mi ją zrobi-może Ty zpr?) Muszę zamówic coś innego, bo strasznie to naćkane(sama takie zamówilam ,ale wole minimalizm).Można dostać oczopląsu!!!
Recommended Posts