florida_blue Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 mosii, coś ty ją tak nakarmiła :lol: dla porównania... w dniu interwencji: Quote
Weronia Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Isiak napisał(a):Moja koleżanka spoza dogo obiecała dziś coś wpłacić na Czakrę. Dziękujemy serdecznie!!! I za bazarek! Bannerki piękne, już w 1 poście:) Quote
Dark Lord Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 ŻEBY TAKIEGO PIĘKNEGO PSA doprowadzić do takiego stanu:mad::mad:, ja zawsze marzyłam m.in. o dalmatyńczyku, gdybym nie była zapsiona i zakocona to wzięłabym to cudo na ds..... Quote
bea_m Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 A co w tym dziwnego? To wbrew pozorom jest bardzo proste. Wystarczy zamknąć, nie dawać jeść, czasem kopnąć, doszsczenić i mamy efekt . Quote
Dark Lord Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 To nie jest dziwne tylko wstrętne.Powinni tę instrukcję stosować na takich "właścicielach". Quote
kate11 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 No dzięki Mosii to wszystko, odkarmiła suńkę, opiekuje się nią i ją pieści, suni jest dobrze. Od razu zgodziła się nią zaopiekować. dzięki. Quote
Isiak Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Wczoraj koleżanka z poza dogo wpłaciła 20 zł na sunię. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Wygląda, że suni uratowano życie po prostu.... Wyrazy uznania za akcję :loveu::loveu: Jak można sobie tak spokojnie palić papierosa, gdy pies umiera z zagłodzenia ? Pańcia .... :angryy::angryy: Gdzie to babsko ma sumienie, jakie serce, przecież nie można opanować łez, widząc Czakrę w takim tragicznym stanie.... A ten skrzywdzony przez ludzi, zagłodzony tragicznie pies, chce kochać, przytula się , łasi, to jest niesamowite..... Taki piękny, kochany pies, dobrze, że Czakra jest u Mosii :loveu::loveu: Quote
bea_m Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Dzielna dziewczynka. Mosi tylko żeby nie poszło to w drugą stronę i nżeby nie trzeba było odchudzać :evil_lol: Wszak dalmaty są z tego znane że od miski nie odchodzą. Quote
g_o_n_i_a Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Podnosimy Kropeczkę :loveu: echh dobrze, ze jest już bezpieczna...:kciuki: Quote
nescca Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Masakra...... moge pojechac do cz-wy i dac kopniaka tej babie. Chyba tak zrobie. Ważne że sunieczka bezpieczna. Quote
kate11 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Sunia zaczyna stopować z jedzonkiem, najpierw najadała się na zapas, teraz już zostawia w misce nadmiar. Jest wesoła, miła, Mosii nie ma z nią problemów. Została zaszczepiona, zalożoną ma książeczkę. Dzięki Wam wszystkim za pomoc i wsparcie, sunia na prawdę go potrzebuje, dziękujemy też Pogotowiu z Trzcianki i ForAnimals za uratowanie jej życia. Może wreszcie sunia zobaczy jak wygląda normalne psie życie, tzn takie jekie powinno być. ;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Czakro, suńko teraz będzie już tylko lepiej :thumbs::thumbs: Quote
kate11 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Sunia jest jeszcze słaba, bez operacji czy rehabilitacji będzie zawsze taka koślawa, nigdy nie będzie biegać, będzie się przewracać itp. Bardzo by chciała "przytulić się" do jakiegoś faceta z jajeczkami....jest tam taki jeden, chyba jedyny z jajcami ale już bardzo bardzo stary. Ona chce się "pytulić" on bardzo chce ją "przytulić" :cool3: ale on nie ma siły na nią wskoczyć a ona nie ma siły go utrzymać. Oboje się wywracają....wygladać musi to przekomicznie. Oczywiście nie ma mowy o starylce w tej chwili a sunia ma akurat cieczkę... Quote
bea_m Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Rób ogłoszenia. Możesz podawać mój telefon 790 211 920. I mały off http://www.dogomania.pl/forum/f99/ania-z-zielonego-wzgorza-pomaga-leczyc-dalmatynczyka-z-mocznica-140783/#post12513051 Quote
mosii Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 prosze nie smiac sie tutaj z dzielnych kopulatorów ;) Czakra ze swoją niezbornoscia radzi sobie swietnie, ma swiadomosc ograniczenia, biegnie tylko po trawie, po sliskim chodzi powolutku, bardzo ostroznie po komieniach i betonie, niestety upadając leci prosto na buzie, nauczyła sie jak tego unikac. Jest baaaardzo sympatyczna, uroczą i grzeczna sunią, rzeczywiscie zjadła by konia z kopytami (a ze ja mam 5, musze uważac :D ) Nastepnym badaniem( czekamy az bedzie w dobrej formie do narkozy) bedzie przeswietlenie kręgosłupa i badanie płynu mózgowo- rdzeniowego + konsultacja u neurologa. i wiadomo kaska na to potrzebna.............. Quote
bea_m Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Mosii my sie nie śmiejemy z kopulatorów ale jak ja soboe przypomnę co mężatka ze stażem małżeńskim potrafi zrobić żeby.. chociaż może ale nie chce... BO ZMĘCZONA ALBO INNE TAKIE :cool3: a tu... jeden stary.... ONA chroma.... a im sie jeszcze chce.... CIOTECZKI KOCHANE ... TYLKO PRZYKŁAD BRAĆ :evil_lol: a CO DO FINANSÓW TO PRZYPOMINAM SIE O POMOC Dalmatyńczyk, 15 kg, prośba o pomoc (667670821) - Aukcje internetowe Allegro Quote
mosii Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 bea_m napisał(a):a tu... jeden stary.... ONA chroma.... a im sie jeszcze chce.... CIOTECZKI KOCHANE ... TYLKO PRZYKŁAD BRAĆ :evil_lol: ha ha ha:evil_lol: dobrze gadasz:evil_lol: Quote
magda222 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 A ten kopulator to nie Wilk przypadkiem? ;) Pamiętasz jak przywieźliśmy Sarę?Też dwa staruszki chore zachowywały się jak zakochane szczeniaki. No i też Sara miała cieczkę.Historia lubi się powtarzać. Quote
bea_m Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Historia to taka nauka że w każdym kraju wygląda inaczej. Tak więc nie ma co poruszać histori. To że uczucia psów nie mają się do wieku ani do stanu zdrowia to nie znaczy że zaraz z tego moją być potomkowie. Cieszmy się że Czakra nie siedzi już u swojej Pańci tylko u Mosii. Quote
magda222 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Z powyższej historii nie było potomków. Napisałam,że historia lubi się powtarzać,bo sytuacja jest podobna. Quote
kate11 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 potomków nie będzie, pieski na prawdę nie mają na to siły, tzn na przytulańsko.... Quote
Recommended Posts