Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isiak napisał(a):
Moja koleżanka spoza dogo obiecała dziś coś wpłacić na Czakrę.

Dziękujemy serdecznie!!! I za bazarek!

Bannerki piękne, już w 1 poście:)

Posted

ŻEBY TAKIEGO PIĘKNEGO PSA doprowadzić do takiego stanu:mad::mad:, ja zawsze marzyłam m.in. o dalmatyńczyku, gdybym nie była zapsiona i zakocona to wzięłabym to cudo na ds.....

Posted

No dzięki Mosii to wszystko, odkarmiła suńkę, opiekuje się nią i ją pieści, suni jest dobrze. Od razu zgodziła się nią zaopiekować. dzięki.

Posted

Wygląda, że suni uratowano życie po prostu....
Wyrazy uznania za akcję :loveu::loveu:
Jak można sobie tak spokojnie palić papierosa, gdy pies umiera z zagłodzenia ? Pańcia .... :angryy::angryy: Gdzie to babsko ma sumienie, jakie serce, przecież nie można opanować łez, widząc Czakrę w takim tragicznym stanie....
A ten skrzywdzony przez ludzi, zagłodzony tragicznie pies, chce kochać, przytula się , łasi, to jest niesamowite.....
Taki piękny, kochany pies, dobrze, że Czakra jest u Mosii :loveu::loveu:

Posted

Dzielna dziewczynka. Mosi tylko żeby nie poszło to w drugą stronę i nżeby nie trzeba było odchudzać :evil_lol: Wszak dalmaty są z tego znane że od miski nie odchodzą.

Posted

Sunia zaczyna stopować z jedzonkiem, najpierw najadała się na zapas, teraz już zostawia w misce nadmiar. Jest wesoła, miła, Mosii nie ma z nią problemów. Została zaszczepiona, zalożoną ma książeczkę. Dzięki Wam wszystkim za pomoc i wsparcie, sunia na prawdę go potrzebuje, dziękujemy też Pogotowiu z Trzcianki i ForAnimals za uratowanie jej życia. Może wreszcie sunia zobaczy jak wygląda normalne psie życie, tzn takie jekie powinno być. ;)

Posted

Sunia jest jeszcze słaba, bez operacji czy rehabilitacji będzie zawsze taka koślawa, nigdy nie będzie biegać, będzie się przewracać itp. Bardzo by chciała "przytulić się" do jakiegoś faceta z jajeczkami....jest tam taki jeden, chyba jedyny z jajcami ale już bardzo bardzo stary. Ona chce się "pytulić" on bardzo chce ją "przytulić" :cool3: ale on nie ma siły na nią wskoczyć a ona nie ma siły go utrzymać. Oboje się wywracają....wygladać musi to przekomicznie. Oczywiście nie ma mowy o starylce w tej chwili a sunia ma akurat cieczkę...

Posted

prosze nie smiac sie tutaj z dzielnych kopulatorów ;)
Czakra ze swoją niezbornoscia radzi sobie swietnie, ma swiadomosc ograniczenia, biegnie tylko po trawie, po sliskim chodzi powolutku, bardzo ostroznie po komieniach i betonie, niestety upadając leci prosto na buzie, nauczyła sie jak tego unikac.
Jest baaaardzo sympatyczna, uroczą i grzeczna sunią, rzeczywiscie zjadła by konia z kopytami (a ze ja mam 5, musze uważac :D )

Nastepnym badaniem( czekamy az bedzie w dobrej formie do narkozy) bedzie przeswietlenie kręgosłupa i badanie płynu mózgowo- rdzeniowego + konsultacja u neurologa.

i wiadomo kaska na to potrzebna..............

Posted

Mosii my sie nie śmiejemy z kopulatorów ale jak ja soboe przypomnę co mężatka ze stażem małżeńskim potrafi zrobić żeby.. chociaż może ale nie chce... BO ZMĘCZONA ALBO INNE TAKIE :cool3:

a tu... jeden stary.... ONA chroma.... a im sie jeszcze chce.... CIOTECZKI KOCHANE ... TYLKO PRZYKŁAD BRAĆ :evil_lol:

a CO DO FINANSÓW TO PRZYPOMINAM SIE O POMOC Dalmatyńczyk, 15 kg, prośba o pomoc (667670821) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

bea_m napisał(a):
a tu... jeden stary.... ONA chroma.... a im sie jeszcze chce.... CIOTECZKI KOCHANE ... TYLKO PRZYKŁAD BRAĆ :evil_lol:

ha ha ha:evil_lol:

dobrze gadasz:evil_lol:

Posted

A ten kopulator to nie Wilk przypadkiem? ;)
Pamiętasz jak przywieźliśmy Sarę?Też dwa staruszki chore zachowywały się jak zakochane szczeniaki.
No i też Sara miała cieczkę.Historia lubi się powtarzać.

Posted

Historia to taka nauka że w każdym kraju wygląda inaczej. Tak więc nie ma co poruszać histori. To że uczucia psów nie mają się do wieku ani do stanu zdrowia to nie znaczy że zaraz z tego moją być potomkowie.

Cieszmy się że Czakra nie siedzi już u swojej Pańci tylko u Mosii.