Dark Lord Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 No żesz ja pie......@#!*&%4@!&53!, brak słów na te ludzkie potwory, co rusz to psia tragedia, najchętniej wzięłabym miecz i cięła po tych pustych łbach. Quote
kate11 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Jak dobrze pójdzie to bedzie z tego większa sprawa...trzymajcie mocno kciuki:mad: a skoro baba utopiła dzieciaki tej bidulki i czy jeśli przyznała się do tego przy kimś - to też nie można by jej ścignąć za to? Quote
Weronia Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='kate11'] Badania neurologiczne sa strasznie drogie....pomocy. Suni rozjeżdżają się łapki, podwijają się jak chodzi, przewraca się..... Potrzebujemy też na hotelik dla psinki.... Kate ma rację. Bardzo prosimy o allegro, bazarki i pomoc! Czy ktoś mógłby zrobić bannerki różnej wielkości?:oops: Quote
Weronia Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 florida_blue napisał(a):Już minął czas przetrzymania jej po zabiegu, nastepne kotki czekają wiec musi się miejsce zwolnić... Nie mamy DT, kociąt mamy na pęczki, upchane maksymalnie, 3 szt + matka w rowie przy trasie DK1 teraz w deszczu mokną - nie ma gdzie zabrać :/ Wierzę, że jesteście zapsione i zakocione... Przy okazji dziękujemy Wam za zgłoszenie i trzymanie reki na pulsie! Gdyby nie Wy nie wiadomo co by było z Czakrą. Może wspólnymi siłami uda nam się zapobiec tragedii dot. reszty piesków.. Florida, a jak ta koteczka wygląda po zabiegu? Bo przed sterylką aborcyjną, nawet w ciąży nie wyglądała na grubą i zadbaną... Quote
Weronia Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Cockermaniaczka napisał(a):Zaznaczam:placz: Co za ludzie:angryy: No właśnie chyba nie ludzie.... :/ Quote
florida_blue Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Weronia napisał(a):Wierzę, że jesteście zapsione i zakocione... Przy okazji dziękujemy Wam za zgłoszenie i trzymanie reki na pulsie! Gdyby nie Wy nie wiadomo co by było z Czakrą. Może wspólnymi siłami uda nam się zapobiec tragedii dot. reszty piesków.. Florida, a jak ta koteczka wygląda po zabiegu? Bo przed sterylką aborcyjną, nawet w ciąży nie wyglądała na grubą i zadbaną... Kotke jest jedną z najmilszych kotek , jakie widziałam, jest super, dziewczyna która ją przetrzymywała powiedziała, ze kochana strasznie. :loveu::loveu::loveu: zrobiłam jej parę zdjęć dzisiaj, nie mogłam jej ustawić na stojąco , dotknieta palcem z boku głowy aż się przewracała prawie żeby ją tylko myziać ... :placz: Ona dość drobna i cała taka mięciutka jest, ma miękkie futerko, i sie tak fajnie układa na rękach, nie wyrywa sie i nie wierzga. Weronia, bedą zdjęcia pozostałych psów ? Jesli chodzi o jej stan ... koty sobie dają lepiej radę niż psy - tu upoluje ptaszka, tam przegrzebie smietnik sąsiada, podkradnie psom... i jakoś przezyje... Gorzej z psami które są przywiązane//zamkniete i są zdane tylko na to co w misce... Quote
kate11 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Dalmatyńczyk, 15 kg, prośba o pomoc (667670821) - Aukcje internetowe Allegro niestety nie umiem wstawić filmiku, tylko link do niego :oops: Quote
magda222 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Przepraszam,ale w międzyczasie też zrobiłam allegro cegiełkowe dla Czakry: http://www.allegro.pl/item667776183_szkielet_dalmatynczyka_tragedia_suni_czakry.html Quote
kate11 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 na prawdę wielkie dzięki...a ja już wiem, że mała zaczyna tyć, jest przekochana, miła i przytulaśna, kocha ogródek, ponieważ ma cieczkę szuka jakiegoś męskiego ciałka do "przytulenia się". Niedługo będzie jej można zrobić badania.....tylko jeszcze nie ma za co....:-( Nadal niestety się przewraca, podwijają jej się łapki, tylko dzięki badaniom będzie można ustalić o co chodzi i co dalej....POMOCY. Quote
kate11 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 :cool3: ale pancia Czakry jest "de beściak".....nie mogłam się powstrzymać od komentarza.....dzięki za drugie allegro, oby tylko ludzie się zlitowali... Quote
florida_blue Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 oby się udało :bigok: pozwolę sobie jeszcze wkleić zdjęcie koteczki od Czakry... Też szuka domu... Trzeba jej było podtrzymać głowę w górze, bo tak pchała się do ręki... Quote
Isiak Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Bazarek dla Czakry, zapraszam na zakupy :razz: http://www.dogomania.pl/forum/f99/haftowane-kartka-slubna-breloczek-bizu-na-dalmatynke-czakre-140424/#post12493059 Quote
kate11 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 dzięki za bazarki.....niektórych ludzi powinno się sterylizować by się dalej nie rozmnażali i nie przekazywali dzieciom głupoty i okrucieństwa w genach.....jaki piękny bylby świat.... Quote
Isiak Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Moim marzeniem jest takie prawo, które nakazywałoby takim ludziom pokrycie całych kosztów leczenia i utrzymania psa do czasu znalezienia przez niego nowego domu, plus wysoka grzywna na rzecz schroniska, plus roboty publiczne (czyli wstyd, "bo ludzie się dowiedzą"). No i oczywiście zakaz posiadania jakichkolwiek zwierząt, nawet kurczaków. :angryy: Quote
florida_blue Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 zdjecia zrobione przed badaniem u weterynarza w czestochowie Quote
magda222 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Nie sprzedała się jeszcze ani jedna cegiełka... Musimy bardziej rozreklamować aukcje.Możecie porozsyłać do wszystkich znajomych? Quote
magda222 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 florida_blue napisał(a):magda222, ja rozpoczełam Twoje allegro.. tak na zachętę ... Wielkie dzięki :loveu: Quote
florida_blue Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 magda222, ja rozpoczełam Twoje allegro.. tak na zachętę ... Quote
Isiak Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Moja koleżanka spoza dogo obiecała dziś coś wpłacić na Czakrę. Quote
Recommended Posts