Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No żesz ja pie......@#!*&%4@!&53!, brak słów na te ludzkie potwory, co rusz to psia tragedia, najchętniej wzięłabym miecz i cięła po tych pustych łbach.

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak dobrze pójdzie to bedzie z tego większa sprawa...trzymajcie mocno kciuki:mad: a skoro baba utopiła dzieciaki tej bidulki i czy jeśli przyznała się do tego przy kimś - to też nie można by jej ścignąć za to?

Posted

[quote name='kate11']
Badania neurologiczne sa strasznie drogie....pomocy.
Suni rozjeżdżają się łapki, podwijają się jak chodzi, przewraca się.....
Potrzebujemy też na hotelik dla psinki....

Kate ma rację.
Bardzo prosimy o allegro, bazarki i pomoc!

Czy ktoś mógłby zrobić bannerki różnej wielkości?:oops:

Posted

florida_blue napisał(a):
Już minął czas przetrzymania jej po zabiegu, nastepne kotki czekają wiec musi się miejsce zwolnić...
Nie mamy DT, kociąt mamy na pęczki, upchane maksymalnie, 3 szt + matka w rowie przy trasie DK1 teraz w deszczu mokną - nie ma gdzie zabrać :/

Wierzę, że jesteście zapsione i zakocione...
Przy okazji dziękujemy Wam za zgłoszenie i trzymanie reki na pulsie! Gdyby nie Wy nie wiadomo co by było z Czakrą. Może wspólnymi siłami uda nam się zapobiec tragedii dot. reszty piesków..

Florida, a jak ta koteczka wygląda po zabiegu?
Bo przed sterylką aborcyjną, nawet w ciąży nie wyglądała na grubą i zadbaną...

Posted

Weronia napisał(a):
Wierzę, że jesteście zapsione i zakocione...
Przy okazji dziękujemy Wam za zgłoszenie i trzymanie reki na pulsie! Gdyby nie Wy nie wiadomo co by było z Czakrą. Może wspólnymi siłami uda nam się zapobiec tragedii dot. reszty piesków..

Florida, a jak ta koteczka wygląda po zabiegu?
Bo przed sterylką aborcyjną, nawet w ciąży nie wyglądała na grubą i zadbaną...

Kotke jest jedną z najmilszych kotek , jakie widziałam, jest super, dziewczyna która ją przetrzymywała powiedziała, ze kochana strasznie. :loveu::loveu::loveu:

zrobiłam jej parę zdjęć dzisiaj, nie mogłam jej ustawić na stojąco , dotknieta palcem z boku głowy aż się przewracała prawie żeby ją tylko myziać ... :placz:
Ona dość drobna i cała taka mięciutka jest, ma miękkie futerko, i sie tak fajnie układa na rękach, nie wyrywa sie i nie wierzga.

Weronia, bedą zdjęcia pozostałych psów ?

Jesli chodzi o jej stan ... koty sobie dają lepiej radę niż psy - tu upoluje ptaszka, tam przegrzebie smietnik sąsiada, podkradnie psom... i jakoś przezyje... Gorzej z psami które są przywiązane//zamkniete i są zdane tylko na to co w misce...

Posted

na prawdę wielkie dzięki...a ja już wiem, że mała zaczyna tyć, jest przekochana, miła i przytulaśna, kocha ogródek, ponieważ ma cieczkę szuka jakiegoś męskiego ciałka do "przytulenia się".
Niedługo będzie jej można zrobić badania.....tylko jeszcze nie ma za co....:-(
Nadal niestety się przewraca, podwijają jej się łapki, tylko dzięki badaniom będzie można ustalić o co chodzi i co dalej....POMOCY.

Posted

:cool3: ale pancia Czakry jest "de beściak".....nie mogłam się powstrzymać od komentarza.....dzięki za drugie allegro, oby tylko ludzie się zlitowali...

Posted

dzięki za bazarki.....niektórych ludzi powinno się sterylizować by się dalej nie rozmnażali i nie przekazywali dzieciom głupoty i okrucieństwa w genach.....jaki piękny bylby świat....

Posted

Moim marzeniem jest takie prawo, które nakazywałoby takim ludziom pokrycie całych kosztów leczenia i utrzymania psa do czasu znalezienia przez niego nowego domu, plus wysoka grzywna na rzecz schroniska, plus roboty publiczne (czyli wstyd, "bo ludzie się dowiedzą"). No i oczywiście zakaz posiadania jakichkolwiek zwierząt, nawet kurczaków. :angryy: