florida_blue Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 bea_m napisał(a):No coż. Jak co to wiesz :roll:.... ale mam nadzieję że kropki długo sie nie pojawią w potrzebie u was :) A Czakra trafiła na prawdę do dobrego domu. Pobiega sobie dziewczynka jeszcze jak dalmat. :loveu: Jak co to wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chociaż tez mam nadzieję nie zobaczać u nas wiecej kropków potrzebujących pomocy... ale Czakrunia trafiła CUDOWNIE :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
magda222 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 :multi: :multi: :multi: Bardzo,bardzo,bardzo się cieszę :multi: :multi: :multi: Czakruniu,wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!! Quote
Fredziu123 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Sledziliśmy losy Czakry i wierzyliśmy, że znajdzie cudny domek. Jak to dobrze, że jeszcze jedna umęczona psinka jest bezpieczna i na pewno chciana i kochana ..... Quote
Weronia Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Nacieszcie oczy cioteczki :loveu: Dziękujemy wszystkim zainteresowanym losem Czakruni! Quote
bea_m Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Spod kija i piwnicy prosto na puchate łoże. Chociaż bardzo trudno było jej rozstac sie z Mosii. Ciotka pokazała jej że jednak dlamaty to psy pokojowe i noc powinny spędzię w łóżku Pańci spychając ją jedną łapką z prześcieradła :evil_lol: Tak więc te posłanie pewnie wielkiej furrory na Czasze nie zrobiło. Ale oni mają większe możliwości niż my. Dobrze opiekowali sie Bodim. Czakra ma szansę wyzdrowieć i pożyć sobie jeszcze długo w dobrych warunkach. Quote
mosii Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 ach........ az mi sie łza w oku zakręciła... rzeczywiscie Czakra skradła moje serce. bądz szczesliwa dziewczynko......... Quote
Fredziu123 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Czakruniu kochana mamy nadzieję że w nowym domku będzie Ci super !!! Quote
kate11 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Przeklejam z maila: "Czakra jest szczesliwa,podstawowe wyniki krwi sa dobre,choroby ktore sa przez kleszcze wywolane tez wykluczone,Kregoslup jest tez w porzadku,dalsze badania neurologiczne bedzie miala we wtorek w Klinice dla zwierzat,wczesniej nie dostalo sie terminu.Niestety ma Czakra rozwolnienie,lekarz przypuszcza zapelenie Trzustki,dostaje Tabletki no i zobaczymy co dalej. Czakra jest szczesliwa i bezpieczna,ma nareszczie kogos kto ja kocha,poglaszcze i sie z nia pobawi.Lubi wylegiwac sie w ogrodku,chodzi po podworku i zgrywa wielka pania do ktorej sie los usmiechnal". Co my tu mamy w ogrodzie...... Tu, jako pies stróżujący..... Quote
magda222 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Jest piękna :loveu: Wreszcie się zaokrągliła :loveu: Quote
bea_m Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 :loveu:Następny gadający dalmat . A zaokrągliła się już u Mossi. Mosii dziękujemy :Rose: Quote
Fredziu123 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Czakrunia wśród kwiatów to jest to. Suuuppppeeerrrr !!!!! Quote
bea_m Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Pojechała do tego samego domu co Bodi. Do niemiec. Do ludzi z praktyką w wyciaganiu psów z chorób. Quote
Recommended Posts