Seja Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Mam!! Poszukam wyjątkowo brzydkie i jakby co to wstawie :lol: My sie tam nie wstydzimy golizny :D A poki co jeszcze jedna fotka po ostatnim trymowanku normalnym...nie do lysa.. http://img111.exs.cx/img111/1060/sejutka4oj.jpg
malawaszka Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Dawno nas tu nie było więc się przypominamy :wink: Tak śpimy :wink: A to ostatnio najbardziej ulubione zajęcie LUNY 8) i najbardziej przy nim śmieci (no! pomijam patroszenie Kubusia Puchatka)
Pasavera Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 O nareszcie Luneczka się pojawiła :P Jak ja Fidze kupowałam takie kości to nie mogła spać po nocach :o Tylko sie wierciła i wierciła. Może brzuszek ją bolał :roll: No ale wcześniej też jadła i nic jej nie było, dopiero po jakimś czasie tak się zachowywała. Teraz je takie normalne kosteczki wygotowane no ni nie ma problemów :lol: 8)
Ka-Vanga Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 Malawaszko, sliczny ten Twoj maly pozeracz kosci :D .
orsini Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 ] Waszka a te szpony to co maja oznaczac?:)))ze niby lepsza przyczepnosc przy takich pazurkach?:)))) a to w poscieli jest SUPERANCKIE:))))
madzior_ka Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 super zdjecia Luneczkowe:) denis również uwielbia te kości jak się przyssa to póół dnia mam z głowy bo jest zajęty kostką:) a ja też czekam na zdjecia gołej Sejuni bo jednak całego pieska zobaczyć to lepiej niż kawalek skórki nafki:)
madzior_ka Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 A oto obiecana na sznuaceromaniakacgh niespodzianka, własnoręcznie wykonany portrecik nazej Oliwki:) MOze nie jest zbyt dobre zdjeckie jutro w światle dziennym zrobie drugie żeby było jaśniejsze bo to jest ciemnie bo jak z lapmą robiłam to się błyski robiły i też nie było widać, jakie arcydzieło to nie jest ale wg mnie nie najgorsze:) Czarnego psiaka trudniej narysować bo nic nie widać:) a teraz sami oceńcie:
orsini Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 WALK ON TOP:))))tak sie nazywa, reszty na razie nie mam zrobionej, a ten mi sie najmniej z miotu podoba,dlatego idzie pierwszy for sale:))) z domu mnie wystawia, bo zostawiam 3 na dobry poczatek a potem sobie wybiore:))))no chyba,ze bede absolutnie pewna to 2 zostana,ale to i tak zwiekszenie stada o prawie 100% z 3 sztuk na 5:)))lub6 w poczatkowym okresie:))masakra:))))tyle miec lat i sie bac rodzicow:)))to jakies chore?:)))))
Ka-Vanga Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Jaki slodziutki maluszek :D . Orsini, tylko nie mow przy nim glosno, ze Ci sie najmniej podoba, bo mu bedzie smutno i bedzie plakal :wink: . Eeeeeeeee tam, a mi sie podobaja wszystkie szczeniaczki, zreszta, ktory szczeniaczek nie jest slodki :wink: :D .
Marta-m Posted December 13, 2004 Author Posted December 13, 2004 no włąsnie! wszystkie szczeniaczki są piękne :wink: tylko orsini ma za dużo szczeniaków naraz i dlatego tak wybrzydza :P
rena777 Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 a oto moja niunia pare tygodni temu, teraz jest znowu wieksza i coraz ladniejsza (jesli to jest wogole mozliwe bo przeciez ona najsliczniejsza jest):) a jak juz jezdzi na koniu!!!
Ka-Vanga Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Rena sliczny maluch, a jaki uzdolniony :wink: :D .
Seja Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Rena!! Slicznisty maluszek!!! Zdjęcie z konikiem bombowe...przez sekundke myślałam,że prawdziwy :lol:
malawaszka Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 haha "jeszcze"?? to planujesz wyszkolić małego cyrkowca?? to ja mam nadzieję, że na show będziemy mieć zniżki :D :P
Ka-Vanga Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Tak dawno nic tutaj nie wklejalam, ze pomyslalam sobie, ze wkleje fotki moich maluchow (tzn teraz to sa juz duze, ale rok temu byly wlasnie takie malutkie :wink: :D ) tutaj mamy 3 dni, widac, ze lubimy jesc :wink: ale spac tez uwielbiamy :evilbat: pokaze Wam jezyk, a co :wink: (tutaj mam cos kolo 10 dni :D ) no i jeszcze kilka fotek to na razie tyle, jechli bedziecie chcieli to wkleje wiecej :wink: :D .
malawaszka Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Ka-Vanga wklejej wklejaj nie pytaj nawet :angel: ja chcę takiego malutka :angel: :angel: :angel:
Pasavera Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 rena supcio masz psineczkę :lol: A jaka uzdolniona 8) :P Ka-Vanga dawaj więcej kiełbasek :angel:
Pink Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 To sie zaprezentujemy, moja sabaczka na spacerze: http://img151.exs.cx/img151/3564/piesio0bp.jpg http://img151.exs.cx/img151/9067/img03049my.jpg a teraz ide ogladac wszystkie forumowe sznauci 8) :lol:
Pasavera Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Supcio masz psinke :P :D :P Lunkopodobna :lol: A u mnie śniegu jak nie było tak nie ma 8) :wink: Ka-Vanga gdzie maluszki? :roll:
Ka-Vanga Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Pink, sliczna suczka :D . Pas, zapomnialam WYBACZ :oops: . Ale specjalnie dla Ciebie :wink: wklejam jedno zdjatko Bangi z dzisiejszego treningu agility :D : .
Ka-Vanga Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Ka-Vanga gdzie maluszki? :roll: A tu :wink: : male olbrzymy-spiochy :wink: (w wieku 3-4dni): tutaj troche wieksze, tez zaspane (jak ja uwielbiam spac na moim braciszku, taki mieciutki i w ogole :wink: ) hehe jakies takie spiace zdjecia mi sie wybraly :wink: : tutaj juz calkiem duze maluchy - ok 6-7 tyg (chyba :wink: ), hehe obok mialy swoj kojec, ale ten parapet to bylo ich ulubione miejsce do spania, wcale nie chcialy zniego schodzic :lol: : buuuuuuu, tata zajal lozko i nie chce sie podzielic :wink: : woooooooooow, jaki ten mis duuuuuzy: pierwsze jedzenie "nie od mamy": a tytaj troche sie gryziemy i wylizujemy miseczki po papu :wink: : Jakbyscie jeszcze sobie zyczyli to wolajcie, bo nie wiem czy chcecie ogladac takie smiesznoty :wink: :D .
Pink Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 no tez sie pytasz, a kto nie chce takich kluch ogladac 8) bosh jakie one slodkie
Justa Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Nio to kilka fotasków Galusi, jako, że dawno nas nie było ;) Tutaj sobie panienka grzecznie leży Na umywalce była piłeczka i pies nie mał zamaru sie ruszyć stamtąd :roll: Zimowy spacerek...
Marta-m Posted December 20, 2004 Author Posted December 20, 2004 Ja też zabyłam pare fot :D Koleżanka mnie dzisiaj nimi obdazyła. Jakosc niezadobra bo robiona aparatem z komórki,ale lepsze to niż nic :wink: to zaległe zdjęcia,że spacerku robione w paździrniku. Miał wtedy 4 miechy i niebył jeszcze tak zarosniety.... :lol: A teraz obecne. Ma 5 miechow i jest baaaaaaardzo zarosnięty :P
malawaszka Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Justa i Martuś - boskie fotki :angel: Galunia jak zwykle lśniąca :angel: a Edi zapuszcza włosy do wiosny? :wink:
Recommended Posts