Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno nas tu nie było więc się przypominamy :wink:

Tak śpimy :wink:

tnP1010002.jpg

tnP1010006.jpg

A to ostatnio najbardziej ulubione zajęcie LUNY 8) i najbardziej przy nim śmieci (no! pomijam patroszenie Kubusia Puchatka)

tnPC080009.jpg

tnPC080007.jpg

tnPC080010.jpg

tnPC080008.jpg

Posted

O nareszcie Luneczka się pojawiła :P

Jak ja Fidze kupowałam takie kości to nie mogła spać po nocach :o

Tylko sie wierciła i wierciła. Może brzuszek ją bolał :roll:

No ale wcześniej też jadła i nic jej nie było, dopiero po jakimś czasie tak się zachowywała. Teraz je takie normalne kosteczki wygotowane no ni nie ma problemów :lol: 8)

Posted

super zdjecia Luneczkowe:) denis również uwielbia te kości jak się przyssa to póół dnia mam z głowy bo jest zajęty kostką:) a ja też czekam na zdjecia gołej Sejuni bo jednak całego pieska zobaczyć to lepiej niż kawalek skórki nafki:)

Posted

A oto obiecana na sznuaceromaniakacgh niespodzianka, własnoręcznie wykonany portrecik nazej Oliwki:) MOze nie jest zbyt dobre zdjeckie jutro w światle dziennym zrobie drugie żeby było jaśniejsze bo to jest ciemnie bo jak z lapmą robiłam to się błyski robiły i też nie było widać, jakie arcydzieło to nie jest ale wg mnie nie najgorsze:) Czarnego psiaka trudniej narysować bo nic nie widać:) a teraz sami oceńcie:

_382548_n.jpg

Posted

top28pk.jpg

WALK ON TOP:))))tak sie nazywa, reszty na razie nie mam zrobionej, a ten mi sie najmniej z miotu podoba,dlatego idzie pierwszy for sale:)))

z domu mnie wystawia, bo zostawiam 3 na dobry poczatek a potem sobie wybiore:))))no chyba,ze bede absolutnie pewna to 2 zostana,ale to i tak zwiekszenie stada o prawie 100% z 3 sztuk na 5:)))lub6 w poczatkowym okresie:))masakra:))))tyle miec lat i sie bac rodzicow:)))to jakies chore?:)))))

Posted

Jaki slodziutki maluszek :D . Orsini, tylko nie mow przy nim glosno, ze Ci sie najmniej podoba, bo mu bedzie smutno i bedzie plakal :wink: .

Eeeeeeeee tam, a mi sie podobaja wszystkie szczeniaczki, zreszta, ktory szczeniaczek nie jest slodki :wink: :D .

Posted

a oto moja niunia pare tygodni temu, teraz jest znowu wieksza i coraz ladniejsza (jesli to jest wogole mozliwe bo przeciez ona najsliczniejsza jest):)

3902537_d.jpg

3902538_d.jpg

a jak juz jezdzi na koniu!!!

3902539_d.jpg

Posted

Tak dawno nic tutaj nie wklejalam, ze pomyslalam sobie, ze wkleje fotki moich maluchow (tzn teraz to sa juz duze, ale rok temu byly wlasnie takie malutkie :wink: :D )

tutaj mamy 3 dni, widac, ze lubimy jesc :wink:

maluchy3dniowe.jpg

ale spac tez uwielbiamy :evilbat:

maluchyspia.jpg

pokaze Wam jezyk, a co :wink: (tutaj mam cos kolo 10 dni :D )

niebieskijezyczek.jpg

no i jeszcze kilka fotek

zielonynaposcieli.jpg

rozowaimiska.jpg

rozowaipudelko.jpg

niebieskizaba.jpg

rozowaidrzewko.jpg

maluchyjedza.jpg

to na razie tyle, jechli bedziecie chcieli to wkleje wiecej :wink: :D .

Posted
Ka-Vanga gdzie maluszki? :roll:

A tu :wink: :

male olbrzymy-spiochy :wink: (w wieku 3-4dni):

maluchyspiarazem2.jpg

tutaj troche wieksze, tez zaspane (jak ja uwielbiam spac na moim braciszku, taki mieciutki i w ogole :wink: )

maluchyrazem.jpg

hehe jakies takie spiace zdjecia mi sie wybraly :wink: :

zielonyspi.jpg

tutaj juz calkiem duze maluchy - ok 6-7 tyg (chyba :wink: ), hehe obok mialy swoj kojec, ale ten parapet to bylo ich ulubione miejsce do spania, wcale nie chcialy zniego schodzic :lol: :

maluchyspiarazem.jpg

buuuuuuu, tata zajal lozko i nie chce sie podzielic :wink: :

niebieskizlordem.jpg

woooooooooow, jaki ten mis duuuuuzy:

zielonyimis.jpg

pierwsze jedzenie "nie od mamy":

zielonyje.jpg

a tytaj troche sie gryziemy i wylizujemy miseczki po papu :wink: :

maluchyrazem.jpg

Jakbyscie jeszcze sobie zyczyli to wolajcie, bo nie wiem czy chcecie ogladac takie smiesznoty :wink: :D .

Posted

Nio to kilka fotasków Galusi, jako, że dawno nas nie było ;)

Tutaj sobie panienka grzecznie leży

dsc023173vq.jpg

Na umywalce była piłeczka i pies nie mał zamaru sie ruszyć stamtąd :roll:

dsc023206ek.jpg

Zimowy spacerek...

dsc023615ym.jpg

dsc023627hv.jpg

dsc023636sh.jpg

dsc023664cq.jpg

Posted

Ja też zabyłam pare fot :D Koleżanka mnie dzisiaj nimi obdazyła. Jakosc niezadobra bo robiona aparatem z komórki,ale lepsze to niż nic :wink:

to zaległe zdjęcia,że spacerku robione w paździrniku. Miał wtedy 4 miechy i niebył jeszcze tak zarosniety.... :lol:

93217347577.jpg

93217447577.jpg

93217547577.jpg

93217647577.jpg

93217747577.jpg

A teraz obecne. Ma 5 miechow i jest baaaaaaardzo zarosnięty :P

93219247577.jpg

93219347577.jpg

93219447577.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...