Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pikna! Pikna! Pikna! Tylko przytulić i wycałować takie cuuuuudo :wink:

Zuzia to średniak, czy obrzym? Widziałam przedwczoraj olbrzyma pieprz i sól i był boooooooski, aż mi dech zaparło :D 8)

Posted

Ajszunia to w żadnym wypadku nie wygląda na 8 lat! Ona nawet na 4 nie wygląda!!! Piękna jest :angel:

No a my mamy domową sesję ;)

Dzikie zabawy w domu...

_364196_n.jpg

_364197_n.jpg

Wskoczę do aparatu ;)

_364189_n.jpg

Piesek totalnie kanapowy ;) (powód - kółeczko wpadło za łóżko)

_364198_n.jpg

Sznaucer totalnie miniaturowy - wielkości ręki 8)

_364201_n.jpg

Galusia ćwiczy przed wystawą - czy ja o czyms nie wiem :o ???

_364195_n.jpg

I tak ładnie sie uśmiechnę do sznauceromaniaków!!!

_364202_n.jpg

Posted

dokłądnie! czarne i czarno-srebrne sznaucie mają to do siebie że się tak superaśnie błyszczą:) co jak co ale pieprzaczek nigdy się tak nie będzie swiecił:( ale co tam:) wszystkei sa super! a Galcia to strasznie skoczna jest! ja jak Denisowi daje smakołyk nad głową to on najzyżej stanie na tylnich łapach, ale zadko skoczy w powietrze....co innego na łóżko czy fotel...

Posted

To jest moja Figa po "trymowaniu", ale zaznaczam, że głowy ani nóg nie ruszałem więc w sumie mało przypomina sznaucera.Podsumowując to jest :to takie pierwsze koty za płoty.

3394_119558.jpg

3395_119607.jpg

3396_119684.jpg

3397_119741.jpg

Posted

Figusia wygląda naprawdę fajnie tzn wiadomo że dzięki głowie zdobyła by bardziej wyglda sznaucera ale patrząc na grzbiet jjest super! widać że włos wyrwany, krótszy-jednym słowem super poczatek! a napsiz na sznauceromaniakach (bo w galerii to nie za bardzo mozna) czy wyierasz sie jescze do fryzjera na zrobienie główki i innych szczegoółw maszynką czy sam to bedziesz robił?

Posted

Justa i Mek bardzo mi się podobają wasze czarnuszki , takie błyszczące!

A Ajszucha ma już prawie 10 i pół roku , bo urodziła się dokładnie 30.05.1994 także ma swoje latka , ale wogóle tego po niej nie widać , szaleje na spacerach i gania za kijkiem jak szczeniak . Pozdrawiam!

Posted

naczytałam sie o Waszych zmaganiach :lol: z fryzjerstwem i spróbowałam napuszyć Lunie te 4 włosy na łapkach :lol: i wiecie co?? DA SIĘ :lol: tylko ogólnie jest za bardzo zarośnięta więc patrzcie na razie tylko na łapki :wink:

76390744345.jpg

76390844345.jpg

76390944345.jpg

76391044345.jpg

76391144345.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...