Doginka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 eria napisał(a):heheh Doginka ma jakieś złe dni ostatnio :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co chwilę jakieś jej pomyłki widzę :evil_lol: jak choćby z tym posokowcem w galerii Gassi :evil_lol::evil_lol: monita napisał(a):Z tą średniaczką, to mi się najbardziej podobało :evil_lol: weszka napisał(a):Super Lunetka :) Tiaaa a Doginka chyba zakochana czy coś bo jej się już całkiem miesza ;) :eviltong::eviltong::eviltong:ble baby bleeeeeeeee:eviltong::evil_lol: - zaraz będzie ciemno:evil_lol:
zuziaaizuz Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Śliczne psiaki, najfajniejsze są te w ruchu, ja mojemu psiakowi nie umiem takich robić, ona jest za cwana, i ucieka przed aparatem :roll: Ale jak mi się uda, to coś wkleję :diabloti: Pozdrawiam was i wasze śliczne psiaki, wytulcie wszystkie ;)
zuziaaizuz Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Przepraszam, że ona trochę nie wyczesana, ale nie nadążam za nią z grzebieniem, szczotką i suszarką po każdym wyjściu, a na ogrodzie chlapa ;) 1. Mniam śniadanko....nie przeszkadzaj.... 2. Co jest? oO 3. ...no co? Mokro jest ;)... 4. mmm kość... 5. <mniam> 6. <mniam>.... 7. Zimno, mokro.... ale ja i tak chcę na dwór!! ;) Mam nadzieję, że mogą być ;) zrobiłam więcej, ale wszystkie zamazane bo ona nie umie usiedzieć, nie wiem jakie dać ustawienia na aparacie, jestem w tym zielona, ale to nie temat o zdjęciach tylko o naszych kochanych sznaucerkach ;)
eria Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 http://img301.imageshack.us/img301/3185/25264442dd3.png ale tu śmiesznie wyszła:loveu::loveu:
zuziaaizuz Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Akurat tak wiatr zawiał :lol: Ale ona cała jest śmieszna ;) Zawsze jakąś minkę fajną zrobi, ale tak mają sznaucerki. Wasze też są śliczne, takie pociechy :loveu:
zuziaaizuz Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 To miłe, że wam się podoba :cool3::cool3: Pozdrawiamy :loveu:
Justa Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Galina wrześniowa :p Tak, ta typowo sucza budowa :evil_lol: Nie pamiętam, czy już wstawiałam, ale co tam :eviltong:
marisia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A to są znudzone brakiem zajęć, nieszczęśliwe moje sznaucerki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
malawaszka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 i moje wiecznie zabiegane słonko :loveu: ostatnio byliśmy w szkole lewitacji :evil_lol: taaa a napady na Pepę mamy we krwi a Pepa ma we krwi olewkę na to :evil_lol:
Ka-Vanga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Kilka fotek ze spacerku - niestety jak zaczelam robic foty to slonko gdzies polazlo :mad: , wiec jakosc taka sobie :roll: . Gassira poznajesz ... :cool3: Gassira z Bangitosem i z moja zarosnieta rekonwalescentka:
ariss Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Kilka fotek ze spacerku - niestety jak zaczelam robic foty to slonko gdzies polazlo :mad: , wiec jakosc taka sobie :roll: . Gassira poznajesz ... :cool3: Nie widzę fotki:shake: Czy to dzisiejszy spacer,akutat byl mój Tz,poraz pierwszy sam:placz:a takie spotkanie by było:-(
Ka-Vanga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Gassira juz dzialaja fotki :multi: . Tak to z dzisiejszego spotkanka, super jest ta Twoja dziewczynka :loveu:. Moze jutro lub pojutrze tez mi sie uda wpasc, a Ty o ktorej mniej wiecej bywasz na Polach?
ariss Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Gassira juz dzialaja fotki :multi: . Tak to z dzisiejszego spotkanka, super jest ta Twoja dziewczynka :loveu:. Moze jutro lub pojutrze tez mi sie uda wpasc, a Ty o ktorej mniej wiecej bywasz na Polach? widzę:multi::multi::multi:Cudne:multi::loveu: Jutro będę pewnie około 13;)i z regóły właśnie tak się pojawiam,czasem o 14;) Musisz koniecznie wyrwać się z domku,albo pracy?;)
Ka-Vanga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 I jeszcze kilka fotek: w szeregu marsz!!! :evil_lol: a TAK umiecie :evil_lol: noooo pobaw sie ze mna :placz:
Ka-Vanga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 gassira napisał(a):widzę:multi::multi::multi:Cudne:multi::loveu: Jutro będę pewnie około 13;)i z regóły właśnie tak się pojawiam,czasem o 14;) Musisz koniecznie wyrwać się z domku,albo pracy?;) Siem postaram :razz: .
Ka-Vanga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Haaaaaaaa zabralam im patyk :evil_lol: dajesz te pilke czy nie :mad: .
Ka-Vanga Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Dzis bylo strzyzonko wiec i fotki Bangitosowi w postawie cyknelam ;) : I to by bylo na razie na tyle fotek :).
malawaszka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Olka :multi: no proszę!!!! A czemu Nafi rekonwalescentka????? Ona taka :hmmmm: masywna się zrobiła czy to przez sierść? :cool3::loveu:
Ka-Vanga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Waszeczko, bo ona prawie rok wychodzila z powiklan po babeszjozie!!!! Ledwo odratowane moje sloneczko, miala wycinana sledzione i rozne inne takie "bajery" :roll:. Po tej chorobie i lekach ktore brala troszku jej sie przytylo hiehie i niestety juz nie mozemy tego zrzucic :roll: , ale dla mnie najwazniejsze, ze ZYJE i jest z nami jak zawsze wesola i radosna!!!!! :loveu: Jakby tego bylo malo ostatanio wycielismy jej guzki i okazalo sie ze to byl nowotwor zlosliwy :placz::placz::placz: , ale odpukac czuje sie swietnie i oby juz tak zostalo!!!!!!! A to ze jej brzuch opadl i stracila swoja sylwetke po tych operacjach to juz mnie najmniej obchodzi, wazne ze JEST! :multi:
Recommended Posts