Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doginka napisał(a):
Ooooooooo, psie pozycje dają:crazyeye::crazyeye::diabloti:

Psie a właściwie sucze :evil_lol: POZYCJE DO SPANIA :diabloti: A to zaledwie kilka możliwości ;)

Posted

Wczoraj odbyło się ostatnie trymowanko przed zimą. Dwie suki i 5 godz. harówki - moje ręce i kręgosłup do wymiany :diabloti: Sama sobie jestem winna - na Dirki można było już pleść warkocze :evil_lol:

ależ mnie pańcia wymordowała :diabloti:

Staruszka Bunia - nie lubi pozować :eviltong:

Posted

Nie rozumiem, co się dzieje z moimi postami - odpowiadam na post poprzedni, a moja odpowiedź jest przed postem, na który odpowiadam:roll::crazyeye::???::comp26::niewiem:

Posted

Na pierwszej fotce z języczkiem jest Esta. Ma prawie 12 lat. A kondycję jak młódka.

Na drugiej koło samochodu Esta i adoptowana ze schronu Nuka (z długim ogonkiem).

W samochodzie Esta, Nuka i przez okno wygląda Kaja zwana Miśkiem (na zime zamienia się w grubasa).

Na przednim siedzeniu siedzi Keysi córka Esty.

Doginka a ile ma córeczka?

Posted

[quote name='AnkaG']Na pierwszej fotce z języczkiem jest Esta. Ma prawie 12 lat. A kondycję jak młódka.

Na drugiej koło samochodu Esta i adoptowana ze schronu Nuka (z długim ogonkiem).

W samochodzie Esta, Nuka i przez okno wygląda Kaja zwana Miśkiem (na zime zamienia się w grubasa).

Na przednim siedzeniu siedzi Keysi córka Esty.

Doginka a ile ma córeczka?
Super sforka:loveu::loveu::loveu:
A Dominika ma 12 lat:razz:

Posted

AnkaG napisał(a):
Pytałam o córkę twojego psiurka. ;)

Buhahaha:turn-l::megagrin::-D:hmmmm: - a ja myślałam, że o Dominikę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Chiara ma 8 miesięcy:loveu::p

Posted

Doginka napisał(a):
Buhahaha:turn-l::megagrin::-D:hmmmm: - a ja myślałam, że o Dominikę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Chiara ma 8 miesięcy:loveu::p

No tak mi sie wydawało, że ją oglądałam jak była malutka, ale nie byłam pewna. :oops: Ładan niunia. :loveu:

A córcia 12 lat to lada moment zaczną się kłopoty pt. dojrzewanie. :cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...