Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Waszeczko, bo ona prawie rok wychodzila z powiklan po babeszjozie!!!! Ledwo odratowane moje sloneczko, miala wycinana sledzione i rozne inne takie "bajery" :roll:. Po tej chorobie i lekach ktore brala troszku jej sie przytylo hiehie i niestety juz nie mozemy tego zrzucic :roll: , ale dla mnie najwazniejsze, ze ZYJE i jest z nami jak zawsze wesola i radosna!!!!! :loveu:

Jakby tego bylo malo ostatanio wycielismy jej guzki i okazalo sie ze to byl nowotwor zlosliwy :placz::placz::placz: , ale odpukac czuje sie swietnie i oby juz tak zostalo!!!!!!! A to ze jej brzuch opadl i stracila swoja sylwetke po tych operacjach to juz mnie najmniej obchodzi, wazne ze JEST! :multi:
gdyby wszyscy tak uważali świat byłby piękny !

http://images26.fotosik.pl/153/13655e29d151d7b3.jpg
ta suczka w środku -czy to nie ta sama która pojawia się w galerii Gassiry ??

Krełoś :loveu:

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O kurcze Ola to miałaś przeżyć z Nafinką!!! Trzymam :kciuki: żeby dalej dobrze się czula i już bez chorowania!!!! :mad: to nadal moja ulubiona olbrzymka :loveu: No i wiesz dobrze jaką byś mi radoche sprawiła jakbyś pokazała LO :loveu::loveu::loveu:

Posted

gassira napisał(a):
Tak eriaczku,pamięć to Ty masz niezawodną:cool3:to Tośka;)

Toska ma cos takiego w sobie, ze nawet F sie chcial z nia ladnie bawic...:cool3: fajne fotki!

Posted

jo_ann napisał(a):
Toska ma cos takiego w sobie, ze nawet F sie chcial z nia ladnie bawic...:cool3: fajne fotki!

Dziś była z nami Ka-Vanga ze swoją olbrzymką i miniakiem,jutro może też będzie tak miłe spotkanie;)może się dołączysz?:lol:

Posted

kiedys na pewno, zwlaszcza, ze mam obiecanego gigantowego buziaka...:loveu: ale niestety, praca, praca, a pies siedzi z 20km od Pol :p nie podoba mi sie tam weekendowa wolna amerykanka, totalna demolka pod nazwa socjalizacji :roll::diabloti: to nie dla nas ;) ale bedziemy za 2 tygodnie znow:cool3: moze jak sie ociepli albo urlop sie trafi, to uda sie czesciej.

Posted

Elitesse napisał(a):
Olu gdzie tak pieknie wyszykowalas bandziorke ?? :loveu:

Sama - w koncu zdecydowalam sie ja sama zrobic :multi:. Strasznie sie ciesze, ze Ci sie podoba!!!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
O kurcze Ola to miałaś przeżyć z Nafinką!!! Trzymam :kciuki: żeby dalej dobrze się czula i już bez chorowania!!!! :mad: to nadal moja ulubiona olbrzymka :loveu: No i wiesz dobrze jaką byś mi radoche sprawiła jakbyś pokazała LO :loveu::loveu::loveu:

Oj Waszeczko najgorszemu wrogowi takich "przezyc" nie zycze!!!!!!

Hihi Czarnego musze wpierw zrobic, bo teraz ciezko sie w nim sznaucera dopatrzec :evil_lol: .

Posted

gassira napisał(a):
Dziś była z nami Ka-Vanga ze swoją olbrzymką i miniakiem,jutro może też będzie tak miłe spotkanie;)może się dołączysz?:lol:

Gassira strasznie fajnie bylo Was poznac, pozniej wkleje foty :loveu:.

eria napisał(a):
wszystkie rozmiary sznaucerów - ma być dużo fot !!!!!!!

Eria juz wczoraj wklejalam trzy rozmiary ;) , byla moja Bangitka - mini, Gassira - sredniak i Nafencja - olbrzymka i do tego wszystkie czarne :loveu:. Ale z dzis tez beda fotki :multi:. Hiehie musze chyba reaktywowac swoja galerie ;) .

Posted

fantastycznie!! czekam na fotki nowe!!!! :loveu: Ola - a może by tak Ka-Vanga została zasilona czarnuszkiem średniaczkiem :cool3: widziałaś jak się fajnie prezentuje taka trójca :loveu:

Posted

jakie spojrzenie pelne wyrzutu na ostatnim zdjeciu...:evil_lol:

a tu moj miś kochany dzis rano na spacerku. nie moge uwierzyc, ze juz ma taka fajna brode, pol roku i jednak odrosla:loveu::loveu: /brwi sa ciete systematycznie, zeby parowki lepiej widzial... :evil_lol:/

a tu biegnieeeeeee... troche owczarka przypomina.... :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
fantastycznie!! czekam na fotki nowe!!!! :loveu: Ola - a może by tak Ka-Vanga została zasilona czarnuszkiem średniaczkiem :cool3: widziałaś jak się fajnie prezentuje taka trójca :loveu:

Hiehie powiem Ci, ze mi taka mysl przemknela - moze kiedys :cool3: .

Posted

Obiecane fotki :). Tylko chyba ze mnie dupa, a nie fotograf i wiekszosc jakas niedoswietlona, albo w cieniu :shake: :placz:.

Hop Siup

czarna "plama" :evil_lol:

wilczak "zjada" sznacera :cool3:

...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...