eria Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Waszeczko, bo ona prawie rok wychodzila z powiklan po babeszjozie!!!! Ledwo odratowane moje sloneczko, miala wycinana sledzione i rozne inne takie "bajery" :roll:. Po tej chorobie i lekach ktore brala troszku jej sie przytylo hiehie i niestety juz nie mozemy tego zrzucic :roll: , ale dla mnie najwazniejsze, ze ZYJE i jest z nami jak zawsze wesola i radosna!!!!! :loveu: Jakby tego bylo malo ostatanio wycielismy jej guzki i okazalo sie ze to byl nowotwor zlosliwy :placz::placz::placz: , ale odpukac czuje sie swietnie i oby juz tak zostalo!!!!!!! A to ze jej brzuch opadl i stracila swoja sylwetke po tych operacjach to juz mnie najmniej obchodzi, wazne ze JEST! :multi: gdyby wszyscy tak uważali świat byłby piękny ! http://images26.fotosik.pl/153/13655e29d151d7b3.jpg ta suczka w środku -czy to nie ta sama która pojawia się w galerii Gassiry ?? Krełoś :loveu:
Ka-Vanga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='eria']gdyby wszyscy tak uważali świat byłby piękny ! :calus: http://images26.fotosik.pl/153/13655e29d151d7b3.jpg ta suczka w środku -czy to nie ta sama która pojawia się w galerii Gassiry ?? Bardzo mozliwe ;) . Krełoś :loveu: Zarosniety slodziak :cool3:, ale jeszcze nie tak zarosniety jak moj Lo :evil_lol: .
ariss Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='eria'] http://images26.fotosik.pl/153/13655e29d151d7b3.jpg ta suczka w środku -czy to nie ta sama która pojawia się w galerii Gassiry ?? Tak eriaczku,pamięć to Ty masz niezawodną:cool3:to Tośka;)
Elitesse Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Olu gdzie tak pieknie wyszykowalas bandziorke ?? :loveu:
malawaszka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 O kurcze Ola to miałaś przeżyć z Nafinką!!! Trzymam :kciuki: żeby dalej dobrze się czula i już bez chorowania!!!! :mad: to nadal moja ulubiona olbrzymka :loveu: No i wiesz dobrze jaką byś mi radoche sprawiła jakbyś pokazała LO :loveu::loveu::loveu:
jo_ann Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 gassira napisał(a):Tak eriaczku,pamięć to Ty masz niezawodną:cool3:to Tośka;) Toska ma cos takiego w sobie, ze nawet F sie chcial z nia ladnie bawic...:cool3: fajne fotki!
ariss Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 jo_ann napisał(a):Toska ma cos takiego w sobie, ze nawet F sie chcial z nia ladnie bawic...:cool3: fajne fotki! Dziś była z nami Ka-Vanga ze swoją olbrzymką i miniakiem,jutro może też będzie tak miłe spotkanie;)może się dołączysz?:lol:
jo_ann Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 kiedys na pewno, zwlaszcza, ze mam obiecanego gigantowego buziaka...:loveu: ale niestety, praca, praca, a pies siedzi z 20km od Pol :p nie podoba mi sie tam weekendowa wolna amerykanka, totalna demolka pod nazwa socjalizacji :roll::diabloti: to nie dla nas ;) ale bedziemy za 2 tygodnie znow:cool3: moze jak sie ociepli albo urlop sie trafi, to uda sie czesciej.
Ka-Vanga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Elitesse napisał(a):Olu gdzie tak pieknie wyszykowalas bandziorke ?? :loveu: Sama - w koncu zdecydowalam sie ja sama zrobic :multi:. Strasznie sie ciesze, ze Ci sie podoba!!!!!
eria Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 wszystkie rozmiary sznaucerów - ma być dużo fot !!!!!!!
Ka-Vanga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 malawaszka napisał(a):O kurcze Ola to miałaś przeżyć z Nafinką!!! Trzymam :kciuki: żeby dalej dobrze się czula i już bez chorowania!!!! :mad: to nadal moja ulubiona olbrzymka :loveu: No i wiesz dobrze jaką byś mi radoche sprawiła jakbyś pokazała LO :loveu::loveu::loveu: Oj Waszeczko najgorszemu wrogowi takich "przezyc" nie zycze!!!!!! Hihi Czarnego musze wpierw zrobic, bo teraz ciezko sie w nim sznaucera dopatrzec :evil_lol: .
Ka-Vanga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 gassira napisał(a):Dziś była z nami Ka-Vanga ze swoją olbrzymką i miniakiem,jutro może też będzie tak miłe spotkanie;)może się dołączysz?:lol: Gassira strasznie fajnie bylo Was poznac, pozniej wkleje foty :loveu:. eria napisał(a):wszystkie rozmiary sznaucerów - ma być dużo fot !!!!!!! Eria juz wczoraj wklejalam trzy rozmiary ;) , byla moja Bangitka - mini, Gassira - sredniak i Nafencja - olbrzymka i do tego wszystkie czarne :loveu:. Ale z dzis tez beda fotki :multi:. Hiehie musze chyba reaktywowac swoja galerie ;) .
eria Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 a ja nie widzialam na nich Gassi :shake::oops: :cool3::loveu:
malawaszka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 fantastycznie!! czekam na fotki nowe!!!! :loveu: Ola - a może by tak Ka-Vanga została zasilona czarnuszkiem średniaczkiem :cool3: widziałaś jak się fajnie prezentuje taka trójca :loveu:
hasgaliel Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 daaaawno nas nie było, ale wczoraj było trymowanko więc jest okazja coś wkleić :eviltong:
jo_ann Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 jakie spojrzenie pelne wyrzutu na ostatnim zdjeciu...:evil_lol: a tu moj miś kochany dzis rano na spacerku. nie moge uwierzyc, ze juz ma taka fajna brode, pol roku i jednak odrosla:loveu::loveu: /brwi sa ciete systematycznie, zeby parowki lepiej widzial... :evil_lol:/ a tu biegnieeeeeee... troche owczarka przypomina.... :lol:
Ka-Vanga Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 malawaszka napisał(a):fantastycznie!! czekam na fotki nowe!!!! :loveu: Ola - a może by tak Ka-Vanga została zasilona czarnuszkiem średniaczkiem :cool3: widziałaś jak się fajnie prezentuje taka trójca :loveu: Hiehie powiem Ci, ze mi taka mysl przemknela - moze kiedys :cool3: .
Ka-Vanga Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Obiecane fotki :). Tylko chyba ze mnie dupa, a nie fotograf i wiekszosc jakas niedoswietlona, albo w cieniu :shake: :placz:. Hop Siup czarna "plama" :evil_lol: wilczak "zjada" sznacera :cool3: ...
Ka-Vanga Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Z ukochana pila dozie dziecko :loveu::loveu::loveu:
Ka-Vanga Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Bangi i ... Bengi ;) :evil_lol: cuuuuudny bassecik jeden patyk dla dwojga :evil_lol: :loveu: ...
Ka-Vanga Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ciotka daj cos dobrego ... haloooooo co tam macie????? osaczony przez czarnuszki :diabloti: dwie czarne plamy ...
Recommended Posts