Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niedzwiadek:) napisał(a):

jo_ann co robilas ze tak pieknie mu broda odrosla?

on ma w ogole dosc mocna, szorstka siersc, wiec broda nie jest szczegolnie imponujaca, ale jest w ogole i mnie cieszy...:loveu:
co robilam? nic specjalnego ;) zywie go glownie parowkami :cool3: i do tego troche niezlej karmy, czesze rzadko, zadnych odzywek, duzo okladow z blota sam sobie stosuje :evil_lol: myje zazwyczaj tylko woda. i juz. mysle, ze on mial duzo koltunow kiedys i troche sie same powyrywaly, a troche zostaly powycinane...

Posted

malawaszka napisał(a):
ale nosio cudny błyszczący :loveu::loveu::loveu:

Doginka napisał(a):
5-cio letnia sucz śliczna:loveu::loveu::loveu:

niedzwiadek:) napisał(a):
Justa nie ran mnie!!!:loveu:

LeCoyotte napisał(a):
jaka slicznotka:loveu:

Oj dziękujemy za miłe słowa :loveu:

Ja tam wolę jak jest mniej zarośnięta, ale taki misiak też ma swój urok :evil_lol:

Posted

Justa napisał(a):
Oj dziękujemy za miłe słowa :loveu:

Ja tam wolę jak jest mniej zarośnięta, ale taki misiak też ma swój urok :evil_lol:

to chyba jeszcze nie widzialas jak wyglada moja baaardzo zarosnieta Samba:eviltong:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
to chyba jeszcze nie widzialas jak wyglada moja baaardzo zarosnieta Samba:eviltong:

Dobra dobra - ale Galina Sambie nie dorasta do piętek pod względem gęstości owłosienia :lol:

Posted

jaka piekna czworka sznupkow:) i wsrod nich czarna owca:diabloti:

[quote name='Justa']Dobra dobra - ale Galina Sambie nie dorasta do piętek pod względem gęstości owłosienia :lol:

Samba nie ma tak gesto na przednich lapkach - ale nadrabia dlugoscia

Posted

jak wy robicie takie piekne zdjecia w ruchu???:loveu: jakie macie aparaty??? /jak jakies bardzo skomplikowane i trudne w obsludze, to od razy rezygnuje, ale mysle o zakupie czegos w miare prostego, ale co sie sprawdza do takich fotografii...:p/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...