cropka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Chciałabym zaprosić wszystkich miłośników sznaucerów i ludzi o dobrym serduchu do udziału w bazarku z psimi portrecikami przeznaczonego na pomoc pokrzywdzonym psom z przytuliska w Dabrówce. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104945
malawaszka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ale nosio cudny błyszczący :loveu::loveu::loveu:
Doginka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 5-cio letnia sucz śliczna:loveu::loveu::loveu:
puzzle Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Justa nie ran mnie!!!:loveu: hasgaliel sliczna broda jo_ann co robilas ze tak pieknie mu broda odrosla?
jo_ann Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 niedzwiadek:) napisał(a): jo_ann co robilas ze tak pieknie mu broda odrosla? on ma w ogole dosc mocna, szorstka siersc, wiec broda nie jest szczegolnie imponujaca, ale jest w ogole i mnie cieszy...:loveu: co robilam? nic specjalnego ;) zywie go glownie parowkami :cool3: i do tego troche niezlej karmy, czesze rzadko, zadnych odzywek, duzo okladow z blota sam sobie stosuje :evil_lol: myje zazwyczaj tylko woda. i juz. mysle, ze on mial duzo koltunow kiedys i troche sie same powyrywaly, a troche zostaly powycinane...
LeCoyotte Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Justa']Moja prawie 5-letnia sucz. http://img514.imageshack.us/img514/5354/dsc0450ys9.jpg jaka slicznotka:loveu:
Justa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 malawaszka napisał(a):ale nosio cudny błyszczący :loveu::loveu::loveu: Doginka napisał(a):5-cio letnia sucz śliczna:loveu::loveu::loveu: niedzwiadek:) napisał(a):Justa nie ran mnie!!!:loveu: LeCoyotte napisał(a):jaka slicznotka:loveu: Oj dziękujemy za miłe słowa :loveu: Ja tam wolę jak jest mniej zarośnięta, ale taki misiak też ma swój urok :evil_lol:
LeCoyotte Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Justa napisał(a):Oj dziękujemy za miłe słowa :loveu: Ja tam wolę jak jest mniej zarośnięta, ale taki misiak też ma swój urok :evil_lol: to chyba jeszcze nie widzialas jak wyglada moja baaardzo zarosnieta Samba:eviltong:
Justa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 LeCoyotte napisał(a):to chyba jeszcze nie widzialas jak wyglada moja baaardzo zarosnieta Samba:eviltong: Dobra dobra - ale Galina Sambie nie dorasta do piętek pod względem gęstości owłosienia :lol:
puzzle Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 LeCoyotte pozwole soebie zacytowac.... i dodac... [SIZE="4"]JAKA BRODA
ariss Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 5-letnia sucz. jest poprostu świetna:loveu::loveu::loveu:
jo_ann Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 a co tam, pokaze /mam nadzieje, ze autor mi wybaczy...:lol:/ wiejskie kundle w swoim zywiole!:loveu:
LeCoyotte Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 jaka piekna czworka sznupkow:) i wsrod nich czarna owca:diabloti: [quote name='Justa']Dobra dobra - ale Galina Sambie nie dorasta do piętek pod względem gęstości owłosienia :lol: Samba nie ma tak gesto na przednich lapkach - ale nadrabia dlugoscia
jo_ann Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 fajna!!:) ale dla mnie im prosciej i twardziej na lapkach, tym praktyczniej... lubie lapki mojego burka:cool3:
Justa Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 No to trochę z żałosnych widoków.. :evil_lol: A i jeszcze my:oops:
jo_ann Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 jak wy robicie takie piekne zdjecia w ruchu???:loveu: jakie macie aparaty??? /jak jakies bardzo skomplikowane i trudne w obsludze, to od razy rezygnuje, ale mysle o zakupie czegos w miare prostego, ale co sie sprawdza do takich fotografii...:p/
LeCoyotte Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 gdzies widzialem juz to trzecie zdjecie, ale w wersji poziomej:D pasujecie do siebie kolorystycznie;)
Justa Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 LeCoyotte napisał(a):pasujecie do siebie kolorystycznie;) A gdzie tam - my przecież takie różowe, słodziutkie i rozkoszne :evil_lol:
ariss Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 jo_ann: a gdzie Wy taką wspaniałą ekipą byliście:loveu:-czemu ja o tym nic nie wiem:mad:
Recommended Posts