Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MARCIN CUDEŃKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rewelacja :lol:
A mi sie 1 piesek podoba i obie dziewczynki :D wogole wszystkie sa super :lol: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

cze Natala .Dzięki . A mi sie wszystkie podobają !!!!! buuuuuu ja chcem wszystkie zostawić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

justa sliczne zdjatko:))) takies slooodziutkie:)))

a szczeniaczki jak to szczeniaczki so sweeet:))) mnie rowniez sie wszystkie brzdace podobaja ale najbardziej zakochalam sie w 1 piesku:)) a z dziewczynek tez chyba 1 ale wybor ciezki by byl bo wszystkie cudne!!!

Posted

bandziolek jest słodki - domyślam się że w pucharku smakołyki jakieś ekstra sobie siedziały ;)
wyładniała zresztą strassnie - już nie jest potworem bagiennym ;)

Posted

Dzieki dziewczyny za mile slowa o Bandzitosku :D .

Madziara napisał(a):
bandziolek jest słodki - domyślam się że w pucharku smakołyki jakieś ekstra sobie siedziały ;)

Haha no siedzialy :lol: .
Hahaha przeciez ona nie wlazila w bagna, haha przeciez to wtedy Lilu Rybki i astka Bartka zakochaly sie w tych Waszych bagienkach :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Dzieki dziewczyny za mile slowa o Bandzitosku :D .
Madziara napisał(a):

Haha no siedzialy :lol: .
Hahaha przeciez ona nie wlazila w bagna, haha przeciez to wtedy Lilu Rybki i astka Bartka zakochaly sie w tych Waszych bagienkach :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Lilu była the best, ale bandytka też fajnie wyglądała :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...