Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Hahahahahhahaa :lol: :lol: :lol:

No ja też mam kilka w postawie 8) Nawet kilka bez smyczy :D
A ja zawsze robie tak, że ja ustawiam, mówię zostań kłade piłeczkę na wyskości jej łba pare kroków przed nią i znowu mówię zostań. I ona stoi, wpatrzona :o Przez chwilkę :D Bo potem siada i zaczyna merdac ogonem :D

Waszka, spróbuj sposobem! :D

A tu już z piłką w mordzie :D

Chyba nie jest aż tak źle? :oops:

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haha Justa bosko :klacz: co Ty - próbowałam tak, ale ona nie ustoi ani sekundy jak jej coś fajnego kładę :lol: już chyba wszystkiego próbowałam, a poza tym dziś już jest brudna po wizycie na działce i pokładaniu się w cieniu na kupie ziemi :roll: :-?

Posted

A co Ty myślisz, że Gala tutaj pierwszej czystości jest? :lol: Przeciez foty na dziłce robione, po kąpieli w naszym starorzeczu, kładzeniu sie na tarasiepełnym piachu i tarzaniu się we wszystkim co sie nawinie ;)
Próbuj, nie wymyślaj i wstawiaj :D
I wystaw jej troche tylne łapy do tyłu, to moze psina sie skapnie, ze to taka nowa "zabawa" ;)

Posted

a Denis umie ładnie stać chyba ytlko dlatego ze mam bzika na punkcie takich zdjęć i pamiętam jak na pocztku sie wiercił kręcił itd a teraz robie tak że od dawna zna komende zostan i znaczy ona tyle co nie ruszaj sie i zostan w tej pozycji co jestes wiec wykozrystałam to i nawet lepiej ustawia mi sie go bez smakołyka, bo wtedy ustawiam go na spokojnie mówie zostań a on stoi i mówie wam jak to komicznie wygląda on stoi rusza jedynie głową zalezy gdzie ptak zaćwierka a ja latam na około niego i foty robie a on nieruchomo jak mumia stoi:))) bo jak mam smakołyk to on sie tak na ten smakołyk napala ze wlasnie cały skacze siada waruje podgina nogi by go dostac wtedy nie umie spokojnie stac chyba ze ja go trzymam i moze ten smakołyk lizac cały czas to wtedy sie ładnie napnie:)

a co do tarasu to tym razem sie orsini pomyliłas to jest po prostu przed domem na kostce:) mamy taki zajazd w bok zeby drugie auto mogło stac a jedno w garazu bo takto nie byłoby miejsca a ze zdjecia robiłam jak mama była w pracy to miejsce było wolne i ładnie tam wyszło bo w tle zieleń widać, ale dosć gadania bo dostane kare, wiec wklejam obiecaną reszte zdjec:)

zdjęcia z serii "zamurowany Denis stoi a ja latam dookoła i pstrykam foty":

Ps. podoba mi sie jak na nich wyszedł bo super mu wiatr podwiewał włoski na łapkach i brode:)

a teraz zabawy na trawie z ukochaną sflaczałą piłką, dzięki czemu może ją łapać w pycholek:

w oczekiwaniu na kolejny rzut:

i znowu zabawa na całego:

a po zabawie krówka się pasie:

ciąg dalszy ale już bez Deniska zaraz w radosnej twórczości...

Posted

:klacz: no i tego stania Ci zazdroszczę :angel: :D Luna potrafi zostać, ale albo w siadzie albo w warowaniu - na stojąco to nie ma szans bo zaraz ją gdzieś niesie :lol:

a Den ma słodko przednie łapki ułożone - tak trochę na zewnątrz stópki :P

Guest bernulka
Posted

KORA BYŁA JUŻ U FRYZJERA! Teraz wołam na nią szczór :evilbat: a to jej nowe fotki:

"daj żesz mi tą szynke! Widze przecież jak krojisz! :evilbat: "

"dobra, siedze i co dalej?"

"nudne to siedzenie..."

"znowu mi każesz siedzieć?!"

"wiem że jestem piękna, ale mogłabyś już skończyć?"

"Nadaje się do chipikao czy jak to sie tam mówi?"

"ide, wole po dokuczać Herze!"

paździoszki :lol:

Posted

Wakacje sie juz zaczęły;

a to już po wyschnieciu ;)

( w pełnym słoncu zdjecia robie w opcji nasycenie kolorów bo inaczej to tam gdzie pada cień to czarnego psa nie ma ;) )

Posted

cześć
ale fajnie zdjątka;) suer ze Figa lubi wode.... Denis nienawidzi ale możźe tego lata go jakoś do niej spróbuję przyzwyczaić stopniowo:) A Figusia już taka zarośnięta, jakei ona ma gęęęęste łapki!!

Posted

Romas napisał(a):
O! Mek czy to Twoj lokalny potoczek czy byles ze soja pociecha gdzies w gorach ?Fajny wlos ma :-)

To jest mój lokalny potoczek w górach 100 m od domu :)

Julcio figa była niedawno u fryzjera ;)

Posted

To jest mój lokalny potoczek w górach 100 m od domu

Ale masz fajnie ....ech...ja musze poczekac do sierpnia zeby miec lokalny potoczek kolo domu....no fajnie Ci :-)

Posted

Śliczne fotki :angel:

Koruśka boska :klacz: :angel: :klacz:

Mek Figuśka śliczniasta :angel: :loveu: :angel:
A na tej focie jest podobna do Galinki - Justy :angel:

A to moja Figuśka narysowana przez DoGoManiaczkę Marzenkę :angel:

:angel: :angel: :angel:

Guest bernulka
Posted

Mek ale masz ślicznego psiaka :angel: :angel: :angel:
Justa jaki śliczny obrazek :angel: :angel: :angel:
Pasaverko dziękuje za avatarek :buzi: :angel:

paździoszki :angel:

Posted

Kilka fotek z wystawy - niezbyt dużo bo byłam bardziej towarzysko i zdradziłam Sznauceromaniaków dla Grzywkomaniaków :lol: ale ze Sznauceromaniakami też się spotkałam chociaż na chwilkę :D

Śliczny olbrzymek spotkany na wystawie

Nasza bohaterka Olivka :D Ch. Pl na zdjęciu z Zetą Jones :angel: również śliczną sunią

Miejsca 3 i 4

fajny żywiołowy sznaucer olbrzym :fadein: bardzo fajny był to widok - pod koniec wystawy jak były już na hali tylko grupy i BIS czy coś tam jeszcze :lol: to nagle w jednej części trawnika koło ringów zaroiło się od czarnych olbrzymów, miniaturek, rusków - REWELACYJNY widok :laola: mnie szczena opadła i mało zdjęć zrobiłam :lol: to byli jacyś obcokrajowcy - nie wiem czy Niemcy czy Czesi :niewiem:

CTR

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...