orsini Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 alexandra napisał(a):Ani nie asystuje na niczym innym jak na miniaturach :roll: ale za to bedzie sedziowal i sredniaki, i olbrzymy i pinczery:))))i to jest najzabawniejsze:))bo co z ksiazki sie nauczy oceniac te rasy czy jak??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 A jaka jest różnica między dobermanem a miniaturą? :evilbat: Wszystkie będą zdyskwalifikowane za brak włosa :lol: :lol: :lol: Więc nie trzeba będzie ich oceniać ;)
jostra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 No i udało się :P Foty ze Szczecina: Lamborghini Svarcava Zw. Rasy, CACIB, CWC Porównanie o CACIB Unison Rezlark CWC (o mały włos CACIB ;) )
Romas Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Piekne pieski,ale gapie sie tak i gapie i nagle zrozumialam ,ze musze szybciutko zrewidowac swoje poglady na strzyzenie sznuacerow,bo moja Zuzia chodzi w niemodnej fryzurce!!!!!Nareszcie zauwazylam w czym rzecz !Ale jestem mozg :lol:
Romas Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 To popatrz sama.Moze to nie jest dobre zdjecie ,bo pozycja ciala slaba. Ale zopbacz na jej nogi.Pomijam to ,ze jest krotko scieta.Ale nozki jakie ma???? Wlasnie! A Jostry piesek jak ma dolna linie ciecia!!!!I tu jest pies pogrzebany :D
malawaszka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 aa no faktycznie - nie wiedziałam, że Zuzia aż tak wycięta :wink:
Romas Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 No wlasnie ,no wlasnie.Tylko nie chodzi o grzebiet ale o te nogi.Caly dol moge zostawiac wyzszy.I tylko ukosik po udach robic. Dobra,bede probowac przy nastepnym cieciu:-) I widze ,ze przelom nie nastepuje tak jak U Zuzi w pachwinie ale ciutek wczesniej.No trudno bedzie.....
orsini Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='jostra']Unison Rezlark CWC (o mały włos CACIB ;) ) ] a po co mu??on nie potrzebuje nie?:)))a swoja droga nie potrzebuje???ma 2 caciby z Polski czy jak?i kto dostal caciba i res???
jostra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Myślę, że potrzebuje :P Ale widocznie ktoś ma złe wiadomości :evilbat: CACIB-a dostał pies z Niemiec, widziałam tylko kątem oka, ale się wydawał fajny, mój TZ niestety nie zrobił foty :(
orsini Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 no to nie jest na biezaco w takim wypadku! :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Ogłaszam wszem i wobec: :D Mój pies potrzebuje CACIBów :D No to chyba już wie? :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 hahaha ale on nie czyta:((( tylko taka jedna , ale ona mu nie doniesie,wiec walnij na www wielkimi bukfami :lol: :lol: :lol:
jostra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Dlaczego nie doniesie??? Jak donosić to już wszystko, nie? A nie tak wybiórczo :evilbat: Może wykupię ogłoszenie w Wyborczej albo może jakiś Nowościach Olsztyńskich :lol: :lol: :lol:
julcia_so Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Super fotki z wystawy i nie tylko!! :D :angel: Jostra, ale świetnie wygląda Berrylka i Uni razem! :iloveyou:
jostra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 julcia_so napisał(a):Super fotki z wystawy i nie tylko!! :D :angel: Jostra, ale świetnie wygląda Berrylka i Uni razem! :iloveyou: Dzięki Julciu! W końcu to mąż i żona ;) - pasują so siebie idealnie Jak biegają razem po ogrodzie to trudno ich rozróżnić :roll:
julcia_so Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Jostra napisał(a):Dzięki Julciu! W końcu to mąż i żona - pasują so siebie idealnie Jak biegają razem po ogrodzie to trudno ich rozróżnić pasują i to bardzoo!! :D super!
alexandra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 jostra napisał(a):julcia_so napisał(a):Super fotki z wystawy i nie tylko!! :D :angel: Jostra, ale świetnie wygląda Berrylka i Uni razem! :iloveyou: Dzięki Julciu! W końcu to mąż i żona ;) - pasują so siebie idealnie Jak biegają razem po ogrodzie to trudno ich rozróżnić :roll: Fotki super!! A Beska zazdrosna o Uniego :lol: :wink:
jostra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 alexandra napisał(a): Fotki super!! A Beska zazdrosna o Uniego :lol: :wink: Dzięki :lol: :lol: :lol: :lol: Besie też kocha :P :wink: :lol: :lol: :lol:
alexandra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 jostra napisał(a):Besie też kocha :P :wink: :lol: :lol: :lol: Uff, ulzylo jej :lol: :P
Recommended Posts