Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

jo_ann napisał(a):
slodki kudlatek!!:loveu: ja tez chce takiego....... albo chociaz aparat musze sobie sprawic, zeby mojego utrwalac....:cool3:

jak będziesz częściej na polach to ja poutrwalam tego Twojego przystojniaczka;)

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to pewnie dlatego ludzie na ulicy omijają nas szerokim łukiem a z ostatnich moich obserwacji wynika, że niektórzy to w ogóle wolą by ich przejechało niż by mijać się chodnikiem z moim psem:diabloti: a to bardzo łagodny misiek jest:loveu:

Posted

eria napisał(a):
ostatnich moich obserwacji wynika, że niektórzy to w ogóle wolą by ich przejechało niż by mijać się chodnikiem z moim psem:diabloti:

Czyli w realu, wygląda jeszcze potworniej ;) :loveu:

Posted

eria napisał(a):
to pewnie dlatego ludzie na ulicy omijają nas szerokim łukiem a z ostatnich moich obserwacji wynika, że niektórzy to w ogóle wolą by ich przejechało niż by mijać się chodnikiem z moim psem:diabloti: a to bardzo łagodny misiek jest:loveu:

no bez przesady, sznaucery nie sa takie straszne:D ja wolalbym byc przebiegnietym przez sznupka niz przejechanym przez auto..;)

Czarne Gwiazdy napisał(a):
Takie mało artystyczne, bo z telefonu...

zdjecie robi fotograf, nie aparat (ani komorka) :diabloti:

Posted

kalcia napisał(a):
Przesliczny sznaucerek, strasznie przypomina mi sznaucerka moich rodzicow, Funie :)

Dziękuję :loveu:

Robię ją na pitbulla :razz:

Posted

Doginka napisał(a):
Qrcze, zapomniałam już czy Dirki to Olbrzymka, czy średniaczka?????:oops:
Piękna psinka:loveu::loveu::loveu:

błahahahahahha-rozwaliłaś mnie:evil_lol:
Z wiatrem podoba mi się najbardziej:loveu:

Posted

weszka napisał(a):
Doginko no wiesz! Dirki to olbrzymka jest :)

Tak mi się zdawało, ale jakoś nie byłam pewna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
DOBRANOCKI:p

Posted

heheh Doginka ma jakieś złe dni ostatnio :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co chwilę jakieś jej pomyłki widzę :evil_lol: jak choćby z tym posokowcem w galerii Gassi :evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...