Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

A to moje czarne słoneczko :)
Unison Rezlark
Niestety po całodziennej zabawie w ogrodzie z resztą sznaucerków, więc nie pierwszej czystości, ale za to jaki zadowolony :D

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nartobiliście tyle fot przez weekend, że pół godziny oglądałam
Wszystkie przecudne, a Besia jak zwykle jak modelka :D
A ja nie miałam czasu ani za zdjęcia ani na net, bo cały weekend robiłam skalniak, może w tygodniu zrobię zdjęcie i się pochwalę ;)

Posted

Teraz trochę za późno na fotę :-?
Ale może jutro, jak mi się uda w miarę normalnie wrócić z roboty.
Posadziłam ponad 90 roślinek, a skalniaczek ma powierzchnię 13m kw. :D
A dzisiaj przeleciał mi po nim kilkanaście razy labrador, bedę jutro oceniać zniszczenia. :(

Posted

Beska oglądała jego fotkę razem ze mną i jest zakochana po uszy, aż musiałam jej tą foteczkę wydrukować

To co ,mariage bedzie ?Beska tez piekna panna .Pasowali by do siebie :D

Posted

[quote name='Romas']

Beska oglądała jego fotkę razem ze mną i jest zakochana po uszy, aż musiałam jej tą foteczkę wydrukować

To co ,mariage bedzie ?Beska tez piekna panna .Pasowali by do siebie :D
Całkiem możliwe :wink: :D

Posted

No co za sliczne fotaki, haha sama nie wiem kogo wymieniac, bo przecudne wszystkie :angel: .

No Olus decyduj sie szybko, bo mozebedziemy mieli DGM-aniacka rodzinke, ale by bylo super :angel: .

Posted

Kurde napisałam dłuuuugiego posta i mi zeżarło :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil:
A więc w skrócie: Zamieszczam zdjęcia Tosi z koleżanką Joką.
Zdjęcia, na których są razem są niewyraźne, bo niełatwo złapać je w obiektyw.
Napierw przedstawie Jokę :lol: :D

i próba uchwycenia ich razem :wink: :D

A tutaj z adoratorem

Guest bernulka
Posted

A mi tylko jedno zdjeci Korci zostało :( Wszystko przez przypadek sie skasowało :cry:

paździoszki :cry:

Posted

[quote name='Mek']Wszyscy pokazuja ostrzyżone sznaucery to ja dla odmiany zarośniętego :)

a mojej suki to juz nikt niedoceni ;) ??

Posted

[quote name='Mek'][quote name='Mek']Wszyscy pokazuja ostrzyżone sznaucery to ja dla odmiany zarośniętego :)

a mojej suki to juz nikt niedoceni ;) ??
Miałam Ci właśnie pisać, że mimo sporego futerka widać mimo to spod niego bardzo ładną sunię :wink: Jest króciutka- fajniutka :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...