madzior_ka Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 ojej jaka Oliwka jest słodziutka!!! Luncia oczywiscie też:))) widac ze sie polubiły!! agatko bardzo dziekuje za informacje w takim razie po długim weekendzie od razu będę dzwonić:) mam nadzieję, że się uda jakoś na poczatku czerwca przed moją wycieczką klasową do Pragi (8-11 czerwca) a jak nie to trudno...:)
alexandra Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Waszczeko, może i nie wyraźne, ale przecudne!! Nie ma to jak połączenie dziecko i pies :D Urocze!! Proszę o więcej!!!
malawaszka Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 więcej narazie nie ma bo Oliwia śpi i Luna też padła po całym dniu na dworze - najpierw szkolenie a otem działka :lol: więc modelki mi się pospały :lol:
malawaszka Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 ale jeszcze pokażę Wam to co tygryski lubią najbardziej :lol: :angel:
orsini Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Dawno ja nie wklejalam to moze teraz nadrobie troszke:)) A oto moje glaby za szyba:))))) a to moja sunia wyskubana do polowy:))na grzbiecie juz odrasta, z bokow swiezynka, a za reszte musze sie wziazc zmobilizowac:(( i jeszcze jedna ta sama sunia zbierajaca kleszcze:)))) a teraz Mafijka: i ze swoja kolezanka szetlandka: no i jeszcze pollysa suka z Wiktorkiem: cdn...
orsini Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Waszko dopiero zobaczylam, ze wkleilas fotki malej Oliwki!!!SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
florance Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 no orsini, pierwszy raz Twój dobytek widzę!!! śliczne psiurki (oczywiście mi najbardziej podobają się cz.s :lol: ). Mogłabyś je tylko trochę ostrzyc (tudzież wytrymować), bo chyba lekko ciepło im :lol: :lol: :lol: :lol:
florance Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 orsini dawaj więcej fot!! (w końcu jakieś nowe twarze w tej galerii) :lol:
florance Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 [quote name='malawaszka'] czy moja borówka też będzie miał taką piękną brodę????
orsini Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 No i teraz Wam wkleje Wiktorka: i teraz ROMANTIC:)))) i jeszcze kilka Wiktorkow...
malawaszka Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 ona ma obciętą tą brodę :( miała piękniejszą - czy to jej odrośnie???? :( a Borysio pewnie że będzie miał taką piękną :D tylko ciekawe czy będą mu się robiły przebarwienia :niewiem:
alexandra Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 A orsini tylko o Wiktorku (który notabene jest śliczny), ale nic o suni,, czemu :( ??
madzior_ka Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 no właśnie.... a półłysa sunia normalnie the best jest!!! a orsini moge cioe prosic o małe wyjasnienie, ile ty własciwie masz psów i o ich imionka prosze bo sie nieco pogubiłam.... :roll:
florance Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 madzior_ka napisał(a):no właśnie.... a półłysa sunia normalnie the best jest!!! a orsini moge cioe prosic o małe wyjasnienie, ile ty własciwie masz psów i o ich imionka prosze bo sie nieco pogubiłam.... :roll: orsini ma 17 psów (słownie: siedemnaście) heheheh :lol:
florance Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 to i ja wstawię kilka borówek :) Trudno go złapać jak podnosi łapę do siusiania, ale prawie się udało :lol:
madzior_ka Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 :o nie zdawłąm sobie sprawy ze Borysek ma takie sliczne geste łapki - cudo!! :o a teraz zaczynam zanudzanie nasyzmi fotkami:) z wyjazdu w tamta sobote na działke która mamy (a raczej moja babcia z dziadkiem maja) w Świnnej porębie za wadowicami:) super miejsce i duuuzy ogród:) w autku, testujemy nowe szeleczko-pasy TRIXIE - sa super: i (c)harce (przez jakie "h" to sie pisze?!?) na ogrodzie: na działeczce jest też oczko wodne, z którego Deniś chętnie korzysta: prosi o ciasteczko: a tutaj po tym jak na spacerku wpadł do jenego z mnóstwa pobliskich strumyczków;)) był on dośc spory a Denis chciał pzebiec do mnie na przełaj wiec sie przełamał (on nienawidzi wody!!! byłam pewna ze nie wejdzie) i przez największą wode z błotem do mnie - tyglądał własnie tak: i znowu o coś prosi: C.D.N...
florance Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 pewnie miałby gęstsze gdybym mu codziennie czesała...:) zdjęcia są z dziś, a łapki były czesane... hmm... ze trzy dni temu? :-? :wink:
florance Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 a Denisek jest boski :angel: wygląda trochę jak szczeniak :) najfajniej oczywiście skąpany w strumyku :lol: :lol: :lol:
madzior_ka Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 ;d ;d jemu i nam się to neizbyt odobało bo to było zaraz przed powrotem do domu i musiał wejsc do auta!! ale na szczescie w drodze powrotnej wyschnął i błotko sie ładnie wykruszyło i az wstyd przyznac ale od tamtego czasu nie wymyłam mu tych łap a przydałoby się i chyba jutro to zrobię, ech juz nie moge sie doczekac jak beda pachniały po odzyweczce i szamponiku bananowym:)) a teraz kolejna poercja zdjęć z tamtego dnia ale już wieczorkiem po powrocie do domku, wyczesaniu łap i umyciu bródki (na zdjęciach jescze nieco mokra...): A muszę się również pochwalić, że ostatnio z Deniska wspaniały model się zrobił bo jak widzi, że mam aparat i go ustawiam np w postawie a'la wystawowej to on stoi jak zaczarowany (co widać na pierszym zdjeciu)... moge sobie ganiać wokół niego i pstrykać fotki a on stoi jak z kamienia:))) chyba wie ze jak mam aparat to on ma zostac w takiej pozycji jak go ustawie;))) fajnie sie z takim psem robi zdjecia - to sama przyjemność!!!
madzior_ka Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 jak wklejam to juz wszystko co mam, wiec pora na kolejne Denisowe fotki ale wg mnie najciekawsze bo dynamiczne:))) Robione dzisiaj, wiec jeszcze cieplutkie:) Bo chyba nawet zapomniałam się pochwalic jakją cudowną przeszkódkę zrobił mi mój kochany tatuś:)) Zresztą zobaczcie sami:) A Deniskowi widać też się spodobała, chociaz jescze czasem ma ochotę lub przechodzi pod nią albo obok:)) (gdy go wołam stojąc za przeszkodą) lecz gdy biegne obok niego to ładnie skacze;) na zdjęciach skacze 30 cm ( druga dziurka) i 40 cm (trzecia dziurka):))) wiec nawet wyższe od niego, a raz nawet 50 przeskoczył ale nie mecze go takimi wysokimi i nie próbujemy więcej.... i ulubione zdjęcie mojej mamy (strasznie jej się te promienie słoenczne na tym zdjęciu podobają, zresztą mi też): jego ulubiony błąd: wybić się pół metra za wczesnie i spaść idealnie na poprzeczkę :):):):[nie wiem jak go tego oduczyć... ma ktos pomysł??] ale każdy błąd trzeba naprawić, i oto piękny skok na wysokość 40 cm, ale jak widać zapas jeszcze ma, wiec jak się chce to się da: ciag dalszy nie nastąpi....;/ [jak narazie]
Recommended Posts