rytka Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 allbo taki pojętny ,albo juz go ktoś kiedys uczył ,ze nie wolno na łózko:razz:on mi coś podpada,ze kiedyś juz zamieszkiwał w jakims domu:roll: Quote
Ajula Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 mój TZ twierdzi, że Gufi ma wyostrzone zmysły i rozwiniętą inteligencję bo jest niewidomy - taka rekompensata od losu :roll: Quote
_ogonek_ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 ajula, mozliwe... ja jestem oślę w tych że kwestiach Quote
rytka Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 zapomniałam powiedziec ,ze Gufi nie poznaje mopa, bo ja wykąpalam,piszczy do niej i podwala sie jak na poczatku kiedy sie poznawali:evil_lol: Quote
Ajula Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Majqa co Ty robisz o 3 w nocy na dogo? :-o czyżbys nie miala gdzie się położyć bo łóżko zajęte? :evil_lol: Quote
Ajula Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 ja nie umiem zmniejszać zdjęć w ogole nic nie umiem, jesli chodzi o komputer :roll: Quote
Ajula Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Gufiku co ta twoja Rytka nie melduje nam jak minął wam dzionek? :lmaa: Quote
Ukryty Smok Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Kochani! Pozdrawiam Was serdecznie!!! Ucałujcie Gufiego!!!:loveu: Pzdr, Ukryty Smok PS. Ajula, dziękuję!!!:loveu: Quote
majqa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Ajula']Majqa co Ty robisz o 3 w nocy na dogo? :-o (...) [/quote] Wracam wtedy z polowania na bezzębne staruszki. :evil_lol: Co tam u Gufka? :loveu: Quote
Ajula Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Ukryty Smok'] Kochani! Pozdrawiam Was serdecznie!!! Ucałujcie Gufiego!!!:loveu: Pzdr, Ukryty Smok PS. Ajula, dziękuję!!!:loveu:[/quote] my pozdrawiamy Ciebie kochany zielony Ukryty Smoku a Gufi i mopek pozdrawiają Jantusia wracajcie do zdrowia :loveu: Quote
Ajula Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='majqa']Wracam wtedy z polowania na bezzębne staruszki. :evil_lol: [/quote] ha! bezzębne, bo przynajmniej one nie gryzą :evil_lol: Quote
Ajula Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 cegiełki Gufikowe źle sie sprzedają :placz: Quote
rytka Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 odzew z ogłoszeń ws.domu pewnie zerowy? kiedy w pierwszych tyg. jak u mnie zagoscił to wstyd było z gufem wychodzić/bo szedł jak pijany,piszcący,brudny wychudzony zając/za to niedawno sąsiad powiedział ale to ładny pies, taki rasowy:evil_lol: Pożycze aparat i zrobie ładnych zdjęc a nie z telefonu. Gufi wstaje rano wesoły jak skowronek,niesmiało nas budzi/o 6.30:mad:/nie wiem skąd wie ,ze dzionek sie zaczął?W nocy grzeczny,zadnych zniszczeń ,halasów, w dzien nadal 70%dnia w kojcu/siedzi cicho widac zadowolony:lol: ,nawet jak wchodze zmienic wode itp. to nie podnosi tyłka czasami z legowiska.Podobno jak mnie nie ma /jade do miasta:razz:/ to wyje,szczeka/w kojcu/:mad: Quote
Ajula Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Rytko dzięki Tobie Gufi z zabiedzonego zdechlaczka zamienił się w pięknego psa :loveu: i proszę jaki grzeczny! Gufi to prawdziwy skarb, czemu jeszcze nikt się nim nie zainteresował.....:-( Quote
togaa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 quote=Ajula;12762305]cegiełki Gufikowe źle sie sprzedają :placz:[/quote] Ja tez tego nie rozumiem....:shake: Slepota i fizyczne kalectwo..! "Slepy,połamany"....! Juz nie wiem co może być gorszego....? Czemu wiec zainteresowanie Gufim marne..? Ktos od marketingu by sie nam przydal..?:razz: /Myslę o stronie finansowej Gufika../ Quote
Ajula Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Kamila go promuje, ja też podpięłam na NK do mojego albumu z info (45 wyswietleń - ani jednego komentarza i ani jednego dobrego słowa :angryy:) porozsyłałam maile do znajomych z linkiem do allegro, mój TZ też - niektórzy obiecali, że wpłacą na konto Fundacji, ale nie wiem, czy tak zrobią :mad: na allegro 300 wyswietleń i tak malo cegiełek sprzedanych :-( ale nic to, musimy się uzbroić w cierpliwość, są gorsze przypadki - wtedy ludzie bardziej wyskakują z kasy - np. biedny Moon (on jest w duużo gorszej sytuacji niż Gufi), nasz Gufik ostatecznie nie ma źle, a nawet bym powiedziała, że bardzo dobrze :lol: Quote
majqa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Fakt, upraszczając sprawę...im więcej nieszczęścia tym większe zbiegowisko i szansa na pomoc. Ot, mechanizm psychologiczny. Quote
Ajula Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='majqa']Fakt, upraszczając sprawę...im więcej nieszczęścia tym większe zbiegowisko i szansa na pomoc. Ot, mechanizm psychologiczny.[/quote] Majqa ma rację, nie mam pretensji, bo rzeczywiście wiele psów jest w o wiele gorszym stanie i położeniu, niż Gufi Quote
togaa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Uważam że na Gufika zwaliło sie wystarczająco dużo złego jak na jednego psa... -strzaskane biodro /które nigdy nie będzie całkowicie sprawne/ i perspektywa ciężkiej i kosztownej operacji.. - ślepota - bezdomność Tylko jak to wyeksponować , żeby poruszyło serca i umysły? Quote
Kamila_s Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 dziewczyny wysylam link do cegielek i do forum Gufiego do dziewczyn z dogomanii;) moze akurta sie ktos nowy zjawi i uzbieramy wiecej grosza:shake: Quote
Recommended Posts