Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

allbo taki pojętny ,albo juz go ktoś kiedys uczył ,ze nie wolno na łózko:razz:on mi coś podpada,ze kiedyś juz zamieszkiwał w jakims domu:roll:

Posted

zapomniałam powiedziec ,ze Gufi nie poznaje mopa, bo ja wykąpalam,piszczy do niej i podwala sie jak na poczatku kiedy sie poznawali:evil_lol:

Posted

[quote name='Ajula']Majqa co Ty robisz o 3 w nocy na dogo? :-o
(...) [/quote]
Wracam wtedy z polowania na bezzębne staruszki. :evil_lol:
Co tam u Gufka? :loveu:

Posted

[quote name='Ukryty Smok'] Kochani!

Pozdrawiam Was serdecznie!!!
Ucałujcie Gufiego!!!:loveu:

Pzdr,

Ukryty Smok

PS. Ajula, dziękuję!!!:loveu:[/quote]
my pozdrawiamy Ciebie kochany zielony Ukryty Smoku
a Gufi i mopek pozdrawiają Jantusia
wracajcie do zdrowia :loveu:

Posted

odzew z ogłoszeń ws.domu pewnie zerowy?
kiedy w pierwszych tyg. jak u mnie zagoscił to wstyd było z gufem wychodzić/bo szedł jak pijany,piszcący,brudny wychudzony zając/za to niedawno sąsiad powiedział ale to ładny pies, taki rasowy:evil_lol:
Pożycze aparat i zrobie ładnych zdjęc a nie z telefonu.
Gufi wstaje rano wesoły jak skowronek,niesmiało nas budzi/o 6.30:mad:/nie wiem skąd wie ,ze dzionek sie zaczął?W nocy grzeczny,zadnych zniszczeń ,halasów, w dzien nadal 70%dnia w kojcu/siedzi cicho widac zadowolony:lol: ,nawet jak wchodze zmienic wode itp. to nie podnosi tyłka czasami z legowiska.Podobno jak mnie nie ma /jade do miasta:razz:/ to wyje,szczeka/w kojcu/:mad:

Posted

Rytko dzięki Tobie Gufi z zabiedzonego zdechlaczka zamienił się w pięknego psa :loveu:
i proszę jaki grzeczny! Gufi to prawdziwy skarb, czemu jeszcze nikt się nim nie zainteresował.....:-(

Posted

quote=Ajula;12762305]cegiełki Gufikowe źle sie sprzedają :placz:[/quote]

Ja tez tego nie rozumiem....:shake: Slepota i fizyczne kalectwo..!
"Slepy,połamany"....!
Juz nie wiem co może być gorszego....? Czemu wiec zainteresowanie Gufim marne..?

Ktos od marketingu by sie nam przydal..?:razz:
/Myslę o stronie finansowej Gufika../

Posted

Kamila go promuje, ja też podpięłam na NK do mojego albumu z info (45 wyswietleń - ani jednego komentarza i ani jednego dobrego słowa :angryy:)
porozsyłałam maile do znajomych z linkiem do allegro, mój TZ też - niektórzy obiecali, że wpłacą na konto Fundacji, ale nie wiem, czy tak zrobią :mad:

na allegro 300 wyswietleń i tak malo cegiełek sprzedanych :-(

ale nic to, musimy się uzbroić w cierpliwość, są gorsze przypadki - wtedy ludzie bardziej wyskakują z kasy - np. biedny Moon (on jest w duużo gorszej sytuacji niż Gufi), nasz Gufik ostatecznie nie ma źle, a nawet bym powiedziała, że bardzo dobrze :lol:

Posted

[quote name='majqa']Fakt, upraszczając sprawę...im więcej nieszczęścia tym większe zbiegowisko i szansa na pomoc. Ot, mechanizm psychologiczny.[/quote]
Majqa ma rację, nie mam pretensji, bo rzeczywiście wiele psów jest w o wiele gorszym stanie i położeniu, niż Gufi

Posted

Uważam że na Gufika zwaliło sie wystarczająco dużo złego jak na jednego psa...

-strzaskane biodro /które nigdy nie będzie całkowicie sprawne/ i perspektywa ciężkiej i kosztownej operacji..
- ślepota
- bezdomność

Tylko jak to wyeksponować , żeby poruszyło serca i umysły?