jola od jadzi Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Odwiedza odwiedza, tylko nic nie pisze... Quote
Ajula Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 dam Ci Gufiku buziaka na dobranoc i uciekam spać (bo męczący, aczkolwiek owocny) mialam dziś dzień a ty jeszcze poszukaj domku :Dog_run: Quote
rytka Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Dzisiaj przeżyłam chwile grozy,juz raz mi uciekł, wtedy za psem łatwo dal sie złapać.Na spacerze na polu,łące puszczam go i pilnuje sie mnie,przychodzi na wolanie, prawie zawsze odrazu a napewno za drugim,trzecim.Dzisiaj uciekl jak poszłam go zamykać na noc-on wie kiedy noc i czas zamykania ,bo zawsze wtedy sie denerwuje ,stoi przy bramce do wyjscia,kładzie sie na zewnętrzym legowisku i nie chce wstać,nawet chrupki rzucane do srodka nie działają.Otwieram dzwi a on miedzy nogami i w dlugą,biegl na oślep,w innym kierunku niz zawsze chodzimy na spacery,nie reagowal wcale na wołanie-to była ucieczka!biegł przy drodze w pewnej chwili znikl mi z oczu. skręcił zatrzymal sie i zamienil sie spowrotem w dawnego Gufika: zacząl sie kręcić w kołko,przykulony do podłoża,popiskując:roll: Od dzis nie ma żartow,przy nim trzeba bardzo uważać.Nie biegałam tyle od czasu szkoły a sters jak nie wiem. Quote
Poker Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Biedny Gufi, pewnie stracił orientację w kierunkach i się wystraszył.A nie było potem burzy? może wyczuł i się bał i dlatego dał nogę. On pewnie demolkę w nocy uskutecznia z tęsknoty i strachu :-( Quote
majqa Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 On nie łapie Rytko, dlaczego raz dostępuje zaszczytu i trafia "na salony", a innym razem musi je opuścić. Gufi cierpi w związku z tym i może rzeczywiście lepiej nie bujać jego uczuciami, bo zacznie manifestować swoje niezadowolenie i buntować się. Quote
Poker Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 źle się czuje sam, bo Was nie ma w pobliżu.On nie widzi i gorzej z oceną sytuacji :-( i na pewno nie rozumie dlaczego jest z Wami ,a potem nie, może odczuwa to jako karę ? a właściwie dlaczego nie może zostawać z Wami na noc? Quote
Ajula Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 o matko, biedak kochany :-( najlepiej by było, żeby ktoś go już zechciał ma tyle ogłoszeń, a pewnie nikt nie dzwoni? nawet cegiełki się nie sprzedają :placz: Quote
Basia i Barni Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 nareszcie was znalazłam , nie działa mi wyszukiwarka postów - koszmar :angryy: Quote
Ajula Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 tak, ciągle tu coś nie działa :mad: moja wyszukiwarka postów też się zbiesiła Quote
Ajula Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 stan skarbonki trochę się poprawił :multi: DZIĘKUJEMY , ale trzeba jeszcze zapłacić za szczepienia, więc znowu ubędzie martwi mnie, że cegiełek nie ubywa :-( Quote
rytka Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 faktycznie państwo na salonach:roll: i jak mowilam okupacja mojego łożka :roll: Quote
Ajula Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 kochane słodziaki :lol: widzę, że Gufcio i Bella nierozłączni prawdę mówiąc on byłby najszczęsliwy u Ciebie i mopa :loveu: Quote
majqa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dziewczyny, jeśli jesteście na NK powstawiajcie tam link do aukcji. Ja niestety nie jestem ale z wpisów na różnych wątkach wiem, że ta opcja działa. Quote
Ajula Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Gufiemu dam tylko buziaka na dobranoc mam doła, bo wlasnie wrociłam z akcji odbierania psa z nieudanej adopcji :-( musielimy go w nocy w trybie natychmiatowym przewozić do hotelu też biedaka z połamaną nogą tak dzis nie cierpię ludzi, że aż mi się na wymioty zbiera Quote
szafirkowa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Zapraszam na bazarek :-) http://www.dogomania.pl/forum/f99/pieski-koty-owieczka-kosmetyki-troche-ksiazek-dla-kodinki-gufiego-143415/ Quote
Ajula Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 kochana szafirkowa :loveu: aż mi się humor (trochę) poprawił Quote
szafirkowa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ajula napisał(a):kochana szafirkowa :loveu: aż mi się humor (trochę) poprawił :oops: To majqa podesłała mi link do wątku Gufiego, ja tylko wystawiam fanty :-) Podrzućcie czasem... i dobranoc. Quote
Ajula Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 szafirkowa napisał(a)::oops: ja tylko wystawiam fanty :-) Ty AŻ wystawiasz fanty :lol: tak czy owak dzięki Quote
majqa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dziękuję Skarbie!!! :loveu: Rytuś, wstaw link bazarku do 1 postu, plizzz.... Quote
rytka Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 jak sie zyło bez forum?:lol:ja własnie wyszłam z psami+kot ,dostały sniadanko,potem my ludzie i teraz popijam kawe i pisze:p Guf spał w nocy w domu,tak sie boi zamkniecia jak by tam nie wiem co sie tam dzialo:mad:w domu próbowal zając miejce w łozku ale wystarczyło 2 razy powiedziec nie i obrał sobie fotel do spania i nie oposcił go przez całą noc,az raz wstałam sprawdzić czy zyje taki spokojny:diabloti:mop niezadowolony ,jak sie Guf pakował sie do łózka ,jak poszedl na fotel to pogodził sie z tym.Kot nie miał nic przeciwko tylko ona zawsze podjada w nocy a tu żarcia nie ma-musiałam wszystko pochowć/wiadomo czemu/rano po spacerze z zadowoleniem poszedł do kojca tam posilek zjadł i lezy.Większość dnia bedzie tam spędzał,zebym nie musiala sie martwic o palce itp. zresztą on w dzien nie protestuje tak jak w nocy a noc w domu,wkoncu wywalczył sobie:diabloti: Quote
Ajula Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 rytka napisał(a): wkoncu wywalczył sobie:diabloti: dzielny Gufik! :evil_lol: a Ty Rytko jestes najkochańsza na świecie :buzi: agituje wśród znajomych, żeby wpłacali kupowali cegiełki i wpłacali na konto fundacji, ale nie wiem, czy spełnią obietnicę, mam nadzieję, że chociaż jakies grosze wpłacą Quote
Recommended Posts