kaskadaffik Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Mojemu czeszę majtki juz od 12 lat i dwa tygodnie temu mnie ugryzł, taka wdzięczność:diabloti: Dobrze że wszystko u suni w porządku:loveu: Quote
Reno2001 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 kaskadaffik napisał(a):Mojemu czeszę majtki juz od 12 lat i dwa tygodnie temu mnie ugryzł, taka wdzięczność:diabloti: Dobrze że wszystko u suni w porządku:loveu: Bo na starośc psiaki oczekują już szacunku, a nie czesania majtów :eviltong:. Quote
halcia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Moje w średnim wieku tez uwazaja majtki za cześc prywatna,intymna i grozi mam pogryzienie wiec odbywa sie to w kagańcu,zakonczone czasem siniakami po nim:evil_lol:Moje sa bardzo zdecydowane w tym co lubia i czego nie!A protest jest mocny!!!!:evil_lol: Quote
eloise Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 moje w miare pozwalają się czesać, czasem krótyś machnie zębami, ale za to Ofulec nie pozwala sobie zajrzec do pyska ani do oczu, dobrze, że jest zdrowiutki i ma czyste piękne oczka, bo jakikolwiek zabieg musiałby sie odbywać w kagańcu o ile nie po głupim jasiu... on naprawde jest niebezpieczny :cool3: takiego gagatka mi mieleckie cioteczki podrzuciły :loveu: Quote
halcia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Sunia moja też mielecka,sama wybierałam i "wychowywałam":diabloti:drugi ananas z interwencji,był w strasznym stanie/z azylu u Majki/było raczej wiadome,ze psychka siadła/bity ,z zalanej woda budy i terenu,po nosówce, paraliżu.../ukochany pies Tz,a wzięłam go bez jego zgody,wręcz zabronił:diabloti:.....ale zaśmieciłam Bajke,wybacz:evil_lol:Czekamy na cd wiesci.... Quote
Baj-Do Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Mamy się dobrze choć strajkujemy:diabloti: z jedzonkiem.Jak się wstawia fotki?proszę o jakąś pomoc,radę;) Quote
Ra_dunia Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='Baj-Do']Mamy się dobrze choć strajkujemy:diabloti: z jedzonkiem.Jak się wstawia fotki?proszę o jakąś pomoc,radę;) TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting przeglądaj -> wyszukujesz zdjęcie, które chcesz wstawić -> prześlij teraz -> i kopiujesz "Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych" Wystarczy, że to co skopiujesz wstawisz tutaj :) Zdjęcie powinno się pojawić od razu. Quote
Baj-Do Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 :eviltong: Na odgłos i widok motolotni lepiej się schować. Quote
Ulka18 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Bajeczka sie nie boi samochodu i sama wchodzi do srodka :crazyeye: Piękna z niej suczka, biel wyraznie wybielała w porównaniu ze schroniskiem. Quote
Reno2001 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Cudna jest. Ja to się w niej i jej siostrach zakochałam, kiedy tylko pojawiły się w schronisku :loveu:. Quote
Murka Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Bajka zajęła strategiczne miejsce przy kierownicy :cool3: Ależ ona ma teraz raj :loveu: Quote
halcia Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 I takiego raju zyczę wszystkim psiaczkom,a dla Panci ogromne buziaki!|Za adopcje,relacje i zdjęcia:loveu: Quote
Baj-Do Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Dzięki za ahy i ohy:loveu: Bajka jest coraz bardziej kochana nawet przez mamę choć zawiedzioną. Nie da się pogłaskać i podejść ale wszystkie smakołyki mamine pożera z radością.Dzisiaj pokazała,że umie aportować.:evil_lol: Do czesania ładnie staje i czeszemy wszystko:diabloti: nawet ogon! Quote
halcia Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Szok!Ogon? Juz?To musi Cie kochac pozwalajac na wszystko:loveu: Quote
Ulka18 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 I prosze jak szybko poszlo :klacz: Bajka juz pelna gęba u siebie :lol: Mame tez na pewno pokocha, musi tylko zmienic w glowie stereotyp, ktory sobie zakodowala. Quote
halcia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ale by Brawurka/siostra/do niej pasowała....:diabloti: Quote
Ulka18 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ale piękna Bajeczka :loveu: Wyglada jak królewski pies i ten cudny ogon :loveu: Quote
Recommended Posts