Guest Madziadalena Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Naprawdę wspaniała wiadomośc :):multi: Quote
pawel1w25 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Szarotka napisał(a):Kodi gora :):) Cieszę się ! Quote
Isadora7 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='zuzka']UWAGA UWAGA BARDZO WAŻNE WIADOMOŚCI [SIZE=4]Na wstępie bardzo podziękować za ogłoszenia dla Kodinki i chcę powiadomić że nasza kochana dziewczynka dzisiaj pojechała do swojego upragnionego kochanego domku. Kodinka ma do dyspozycji bardzo duży teren do biegania , staw do pływania , dwóch psich kolegów do towarzystwa i zabaw . [SIZE=2]Nie pisałyśmy wcześniej na watku o domku dla Kodinki bo nie chciałyśmy zapeszyć. Boooooooosko Quote
ciapuś Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Zapraszam na wątek Groszka i BARDZO ,BARDZO proszę o pomoc http://www.dogomania.pl/threads/180252-Czy-jest-nadziejAE-GROSZEK-A-ODA?p=14145924#post14145924 Quote
Ra_dunia Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Trochę mnie znowu nie było a tu takie wieści!!! Ale się cieszę! Kodi! JUPI!!!!! Quote
ANETTTA Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 w koncu !!!!aby to był do końca jej dni dom !!! Quote
bico Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 heh...cioteczki, co za cudowna nowina - Kodi ma dom!:multi::multi::multi: ale też ca za dziwny los...weszłam tu, bo pewnie myślałyście, że ja o Kodi zapomniałam, bo obiecałam jej ogłoszenie w gazecie zamówić, zrobiłam to wcześniej, ale dłużej czekałam bo była kolejka...wczoraj je właśnie wydrukowali...oto ono...dobrze, że już nie jest potrzebne;) Quote
Szarotka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 ANETTTA napisał(a):w koncu !!!!aby to był do końca jej dni dom !!! Napewno bedzie :):) Quote
MyrkurDagur Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ależ wieści! Tego się nie spodziewałam :) Oby to był TEN domek Kodinko! Po tak długim czasie! :) Quote
MyrkurDagur Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 W porządku Szarotko, w porządku :) Quote
NusiaiJa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 są jakieś nowe wieści od Państwa Kodi??? czy Kodi się pomału zadomawia??? czy zaprzyjaźniła się ze swoimi nowymi kumpklami??? plisssss macie może jakieś zdjęciaaaa Koduniiiiii??? Quote
SARA.dierra Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 ***********:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:********** :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Quote
zuzka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 NusiaiJa napisał(a):są jakieś nowe wieści od Państwa Kodi??? czy Kodi się pomału zadomawia??? czy zaprzyjaźniła się ze swoimi nowymi kumpklami??? plisssss macie może jakieś zdjęciaaaa Koduniiiiii??? Nie ma nowych wieści ale to dobry znak bo znaczy że nasza dziewczynka nie stwarza problemów. Quote
NusiaiJa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 nooooo możeeeee.... a pamięta Pani ile razy my dzwoniliśmy pierwszego i drugiego dnia?...:oops::oops: ale ani my Nusi a tym bardziej Nusia nas nie miała i nie ma zamiaru opuszczać :lol: ( :loveu: ) Quote
agata51 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Kodinko, nareszcie :multi::multi::multi: Dobrze doczytałam? Nie ma już długu? To lecę do Groszka. Quote
Grosziwo Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Szczęściarze Ci nowi właściciele Kodinki, bo Kodi to WIELKI SKARB !:loveu: W poniedziałek zdejmę ogłoszenia Kodi, które powiesiłam w sklepie zoologicznym. Teraz to niezdecydowani mogą już sobie tylko o SKARBIE pomarzyć:eviltong: Quote
MyrkurDagur Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Przepraszam za offa... Proszę, pomóżcie jednej z Dogomaniaczek uratować jej sunię! Na wątku oprócz jego założycielki i mnie pojawiła się TYLKO 1 osoba! :( Proszę Was o pomoc !!! http://www.dogomania.pl/threads/179970-Potrzebuje-wsparcia-finansowego-na-leczenie-mojego-psa Quote
zuzlikowa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Na prośbę bico wstawiam tu fotke ze zdjęciem jej ogłoszenia dla Kodinki z czwartku...na szczęście Kodnce nie jest ono potrzebne i niech tak już zostanie na zawsze!!! Powodzenia kochana...na zawsze już tylko dobrych i spokojnych dni!!! Quote
Recommended Posts