zuzka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 A co do wpłat to Negri ostatnio wpłaciła za grudzień i styczeń i zdaje mi sie że wpłata Agata51 to też za grudzień i styczeń I do stałych deklaracji dopisz Madziadalena 5 zł jej wpłata ostatnia była za styczeń Quote
Ra_dunia Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Czyli brakuje na 345 zł, żeby spać spokojnie... Kto wspomoże cudną Kodinkę?? Bardzo potrzebne są deklaracje stałe... Quote
Szarotka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Narazie podniose, bo jestem chora i trzezwo myslec nie moge ............... Quote
Grosziwo Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Przykro mi, że nie mogę zadeklarować stałej wpłaty ale staram się jak mogę i gdy tylko będę mogła to z pewnością coś wpłacę. Quote
Ra_dunia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Za każdą pomoc ślicznie dziękujemy :) Ale wiadomo, najbezpieczniej byłoby mieć stałe wpłaty... Kodince ich baaardzo brakuje :( Nie mamy aż 345 zł... Quote
NusiaiJa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Wpłacam 20zł od CiotkiE dla Kochanej Kodinki, która żyja w bardzo dużej przyjaźni z Milunią i zostały już psimi psiapsiółkami. Quote
zuzka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Wpłynęły do mnie pieniądze od; Grosziwo 100 zł :loveu: pucka69 100 zł ( bazarek fony i pucka69 ):loveu: bico 10 zł d.s. za luty:loveu: RAZEM 210 zł D.T. opłacony do 18 - 02 :multi: Cioteczki bardzo dziękuje w imieniu Kodinki. Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Super :):) W przyszlym tygodnie dojda moje zalegle :):) Quote
Szarotka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Kodinka w gore :):) Duzo pieskow sie wybiera do domkow :):) Teraz najwyzyszy czas o Kodince pomyslec :):):multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Zuziu ja kupowalam na dwoch bazarkach, czy mozesz mi podac calkowita kwate za obydwa bazarki. Dzieki :):) Quote
Ra_dunia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ciapuś, czy pieniążki na Twoje konto, czy na konto Zuzki? Bo wpłaciłam 40 zł na Twoje ;) za luty i marzec - choć mam nadzieję, że nie będzie Kodi tak długo siedziała. Ra_dunia - 20 zł (I, II, III) Agata51 - 20 zł (I) Negri_2008 - 20 zł (I) MyrkurDagur - 10 zł (I, II) bico - 10 zł (I, II) aneta355 - 20zł (I) Madziadalena - 5 zł (I, II) Prosimy o wpłaty :) Quote
zuzka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Pieniądze są wpłacane na moje konto Ja też mam wielką nadzeje że luty przyniesie Kodince domek ze stałych deklaracji wpłyneło od Madziadalena - 5 zł za luty Quote
Ra_dunia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 a ja mam cały czas konto Ciapuś... Zuzka - podeślij mi proszę swoje, bo widocznie mi się gdzieś zapodziało... Quote
zuzka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Ra_dunia']a ja mam cały czas konto Ciapuś... Zuzka - podeślij mi proszę swoje, bo widocznie mi się gdzieś zapodziało...[/QUOTE] Już podsyłam Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Mala ty spadlas na szary koniec :):) To nie jest fer :):) Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='zuzka']Ale dzisiaj Dogo wariuje po trzy razy wyskakuje jeden post. Piękna 44 kilogramowy przytulas czeka na swojego człowieka . To Kodi nie jest taka ogromna jak myslalam. Moja sunia wazy podbnie, a ona w porownaniu z solidnym podhalanem to jest chudzienka :):) Quote
zuzka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Szarotka']To Kodi nie jest taka ogromna jak myslalam. Moja sunia wazy podbnie, a ona w porownaniu z solidnym podhalanem to jest chudzienka :):)[/QUOTE] Ona teraz dopiero nabiera porządnie ciała. Do tej pory uzupełniała braki . Quote
Recommended Posts