ciapuś Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Cioteczki i wujkowie którzy tak dzielnie wspierali Kodinkę ,może pomożecie w zebraniu deklaracji dla groszka http://www.dogomania.pl/threads/180252-Ma-szanse-na-DT-jedyny-problem-to-KASA-POMOCY Quote
zuzka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Wątek Kodinki znowuż działa więc przekazuje wieści o naszej ślicznej dziewczynce ...... Nowa rodzinka jest zachwycona Kodinką. Są pełni podziwu że pies po przejściach może byc nadal taki inteligentny ,mądry i ułożony . Pięknie zaadoptowała się z dwoma psiakami ( haskimi ) trochę powarkuje na Jorka i to mnie zdziwiło bo u mnie z Jorkiem żyła w zgodzie ale Pan od razu wytłumaczył mi że Jorkiś jest psotnik i dokucza pannicy ( podgryza ją liże po śnupce po prostu przeszkadza ) Kodinka większość czasu spędza na dworze ,ma całkowity dostep do domu ale miejsc do spania wybrała sobie w garaży ( w garażu stoją 3 budy i tam psiaki śpią ) Pani ją woła do domu ale ona i tak wychodzi woli swobodę i piękne widoki bo za płotem jest stadnina koni. Kodinka od pierwszego dnia zakochała się w Panu ( Pan prowadzi swoją firmę więc prawie całe dnie jest poza domem ) jak wraca to miziania i całusów jest całe mnóstwo. Rodzinka oczywiście zaprasza na wizytę po adopcyjną na która ja niestety nie mogę pojechać ze względu na Kodinke . Quote
zuzka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 A nie napisałam że Kodi ma kilka hektarów terenu do biegania i staw do kompania więc warunki wymarzone dla kochanego mojego olbrzyma. Quote
Grosziwo Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Jak ja czekałam na wieści o "malutkiej" Koduni ! Jak zamknęli wątek to myślałam, że już nic o niej nie usłyszę. Kodinko kochana niech wszystko co złego cię spotkało w życiu idzie w zapomnienie, teraz jesteś Kodinką na włościach i taką księżniczką pozostań już na zawsze. Serdeczne pozdrowienia i podziękowania dla nowej Rodziny Kodi. Quote
ewatonieja Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 super wieści :) wiosna przyszła i nie dziwie sie jej ze chce byc na na zewnatrz Quote
Szarotka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ach to naprawde wspaniale wiesci :):) to marzenie kazdego psa znalezc sie w takim domu :):):loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
NusiaiJa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 a może by Pani zdjęcia przesłali? zanim ktoś pojedzie i obcyka KODINKĘ. Quote
Vlk Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 no cudowne wieści, bardzo się cieszę :) Kodinko powodzenia :) Quote
bico Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Kodi ma wreszcie swój własny domek, hektary do biegania, towarzystwo do zabawy i pięknie widoki - lżej na sercu jak się o tym czyta:):):) wizyta po adopcyjna by się przydał ale na pewno zuzka nie może na nią iść, bo Kodi by miała zamęt w głowie... Quote
Ra_dunia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 bardzo się cieszę, że są takie wieści o Kodince. Jak zamknęli wątek to też byłam bardzo niepocieszona... Quote
zuzka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 bico napisał(a): wizyta po adopcyjna by się przydał ale na pewno zuzka nie może na nią iść, bo Kodi by miała zamęt w głowie... Masz racje ja nie mogę jechać na wizytę poadopcyjną bo tym zrobiła bym krzywde Kodince ( Ale nie ukrywam że bardzo chciała bym ja zobaczyć ) Quote
ciapuś Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 wpłynęły pieniążki do Punisher a kodinka już w domu co mam z nimi zrobić? Quote
Szarotka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ciapuś napisał(a):wpłynęły pieniążki do Punisher a kodinka już w domu co mam z nimi zrobić? Spytaj sie Punisher moze przekaze na Groszka :):) Quote
ciapuś Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 no właśnie nie mogę się zapytać bo ta osoba od grudnia nie pokazuje się na dogo i skrzynkę ma zapchaną a maila jest nie podany Quote
Szarotka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ciapuś napisał(a):no właśnie nie mogę się zapytać bo ta osoba od grudnia nie pokazuje się na dogo i skrzynkę ma zapchaną a maila jest nie podany A ile jest pieniedzy ?? ja bym przekazala na Groszka. Czy mozna cos innego zrobic ?? Mozesz zostawic tego typu wiadomosc w profilu. Quote
zuzka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 A ja bym przekazała na Stefcia on ma pustą skarbonkę Quote
Szarotka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 zuzka napisał(a):A ja bym przekazała na Stefcia on ma pustą skarbonkę Tez dobry pomysl. Quote
Szarotka Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 oska1983 napisał(a):Co tam u Kodinki słychać? Zuzia nam powie jak sie troche pozbiera. Quote
zuzka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 U Kodinki jest wszystko w porządku . Dziewczynka pięknie się zaadoptowała w nowym domu , zaprzyjaźniła się ze swoimi dwoma psimi kolegami (haskimi ) Bardzo pokochała swoją nową rodzinkę i ze wzajemnością . Jej ulubionym miejscem do odpoczynku jest trawka przy stawie . Kodinka udaje grożnego psa i pilnuje całego terenu obszczekując obcych przechodzących koło bramy . Quote
EVA2406 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 To mamy super wiadomości. Tak długo czekała na ten wymarzony domek. Quote
Szarotka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Kodinka to sie naczekala, ale bylo warto :):) Quote
Grosziwo Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Tyle czasu nikt tu nie zajrzał. Czy są jakieś fotki z nowego domu Kodinki ? Quote
Recommended Posts