Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Negro został porzucony na parkingu przy leśnej drodze . Był tam widywany od 2 tygodni. Czekał.. Niestety jego właściciel nie pojawił się. Negro był bardzo wystraszony , bał się nawet szumu liści. Musiał przeżyć koszmar w lesie podczas strasznych burz, które były w tym czasie. W końcu na tyle zgłodniał , że zaczął podchodzić coraz bliżej. W końcu zwabiony jedzeniem sam wszedł do samochodu. Negro okazał się wspaniałym idealnym, domowym psem . Ma dopiero 3 lata i jest zdrowy. Jest łagodnym pieszczochem, nauczonym czystości w domu. Ładnie jezdzi samochodem i potrafi chodzić na smyczy. Dobrze dogaduje się z innymi psami. Negro został wyczesany i pozbawiony masy kleszczy, które usuwałyśmy w nieskończoność. Miałyśmy odwiezc go do schroniska.. jednak nie potrafimy tego zrobić.. Prosimy pilnie o dom tymczasowy dla tego cudownego psiaka. W schronisku czekają na niego choroby , ostatnio umarł psiak który trafił tam bez szczepienia. Nie chcemy aby Negro skończył tak samo. Narazie został odrobaczony, szczepienie za tydzień.
Utrzymanie go na hotelu w lecznicy kosztuje a my nie mamy na to funduszy.

kontakt 515242723 [email protected]

proszę też o pomoc w ogłaszaniu: allegro

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na zdjęciach prezentuje się nieźle, ale w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy :loveu:
dodam tylko, że Negro nie szczeka, nie skuczy ani nie drapie jak zostaje sam, po prostu kładzie się i śpi lub grzecznie czeka kiedy znowu ktos go odwiedzi :loveu:
nie jest ani za duży, ani za mały tak w sam raz :loveu:
no po prostu tak jak napisała bubu Negro to pies idealny :loveu:

Posted

_bubu_ napisał(a):
nikt do Negro nie zagląda, a on taki cudny :(
nie mamy ani grosza na hotel ..

Czy potrzebujecie ogłoszenia? Mogę zrobić wyróżnione allegro i alegratkę.
Jest piękny:loveu::loveu:

Posted

Mamma mija :loveu: ! Toż to ideał psiej urody i w dodatku "zostawialny" w domu :crazyeye:. Mam przeczucie, że domek szybko się znajdzie.
PS: Sądząc ze zdjęć - przydałby się dom z ogrodem albo/i pańcio bardzo aktywny fizycznie (czytaj: spędzający dużo czasu na spacerach:painting: ) bo pies sprawia wrażenie, że ma mnóstwo energii i jest wpatrzony w człowieka.

Posted

zgadza się jest zapatrzony w każdego człowieka, choc mam wrażenie, że boi się mężczyzn :roll: byc może podczas tych dwóch tygodni spędzonych w lesie ktoś mu dokuczał, delikatnie mówiąc :roll:
energii na spacerach mu nie brakuje :cool3:
za to jak wchodzi do domu to kładzie sie grzecznie w kąciku i śpi :loveu:
taki słodziak z niego :loveu:

Posted

w hoteliku chwalą Negro ... mówią, że takiego idealnego psa jeszcze nie mieli :lol:
z resztą kto tylko na żywo go zobaczy to z miejsca się zakochuje :loveu:
jest bardzo grzeczny, ale przy tym ma wiele energii, na powitanie staje na dwóch łapkach i chce wylizać całą buzię :evil_lol:
i wcale nie jest taki wielki .. jest w sam raz :loveu:
domki jeszcze będą się o niego biły .. zobaczycie :cool3:

Posted

Witam wszystkich !!
Na początku wypada sie przedstawić :) Robert z Gliwic 28 wiosenek...
W dniu wczorajszym skontaktowałem się w sprawie Negro . Czekam z niecierpliwościa na odwiedzimy osoby , która sprawdzi warunki ewentualnego nowego mieszkanka dla Negro :)(mieszkanko w kamienicy oraz działka gdzie "brunet"może sie wyszalec :) )
Trzymajcie kciuki !!! abym mógł zająć sie tym wspaniałym psem .. Pozdrawiam serdecznie

Posted

autsajder napisał(a):
Witam wszystkich !!
Na początku wypada sie przedstawić :) Robert z Gliwic
W dniu wczorajszym skontaktowałem się w sprawie Negro . Czekam z niecierpliwościa na odwiedzimy osoby , która sprawdzi warunki ewentualnego nowego mieszkanka dla Negro :)(mieszkanko w kamienicy oraz działka gdzie "brunet"może sie wyszalec :) )
Trzymajcie kciuki !!! abym mógł zająć sie tym wspaniałym psem .. Pozdrawiam serdecznie

Witam Cześć

Ja mieszkam w Katowicach ale powinnam dziś być w Gliwicach w godzinach popołudniowych, ewentualnie jutro.
Chętnie podjadę.
Proszę zostaw adres i dane kontaktowe Bubu a Ona juz mi je przekaże.