taxelina Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ale sliczny i do tego przypomina troche moja sunie! Quote
autsajder Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ihabe ...zapytam popytam ... moze ktoś ze znajomych sie zakocha w tych psinach ... żuczek tak mnie wycałował podczas wizyty z Beata :) kochany psiak !! kochany !! pozdr Quote
ihabe Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='autsajder']ihabe ...zapytam popytam ... moze ktoś ze znajomych sie zakocha w tych psinach ... żuczek tak mnie wycałował podczas wizyty z Beata :) kochany psiak !! kochany !! pozdr popytaj m proszę, bo chłopak naprawdę jest super. U mnie już brak miejsca no i cały czas problem z dominantem westem nad, którym pracujemy:evil_lol: Quote
_bubu_ Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 tak, Żuczek wylizał kandydata, obwąchał wszystkie kąty w mieszkaniu i później mi powiedział na uszko , że też chciałby taki domek ;) A Negro siedzi na walizkach i się nie może doczekać jutra. Z ogłoszenia Negro na domek załapała się przy okazji sunia se schroniska Aja , która jutro także jedzie na swoje . Quote
Ajula Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 _bubu_ napisał(a): Z ogłoszenia Negro na domek załapała się przy okazji sunia se schroniska Aja , która jutro także jedzie na swoje . suuper :lol: życzę jej dużo szczęscia w nowym domu Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Trzymamy kciuki za Negrusia - już jutro wielki dzień! :) I bardzo się ciesze, że Aji się poszczęściło - należało jej się :loveu: Quote
zerduszko Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ile u Was radości :multi: Jak się tak szybko znajduje dobre domki :razz: Quote
peate Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 gdyby ktoś nie wiedział to to jest Aja (siostra prawie bliźniaczka Negro ;)) Quote
_bubu_ Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Negro pojechał wczoraj do domku, Aja także. Mam nadzieję , że oboje będą szczęśliwi :) Quote
Mija Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Ja też mam taką nadzieję,bo jak nie to Negro wróci z powrotem do mojego ogródka. Ładnie się w nim prezentował:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
peate Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 autsajder, jak tam przebiegła Wam podróż i pierwsze dni w domu? Negro już sie zadomowił? dogadaliście się bez problemów? a kiedy będą pierwsze fotki? Quote
autsajder Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 witam A więc Negro na poczatku w samochodzie przerażony ... usiadł a siedzeniem na dywaniku i tak 15 min ... poniej wskoczyl na tylnia kanape.. glowe wsadzil miedzy nas i tak dojechalismy do domku .... potem odpoczynek w nowym domku ... to niemożliwe jak Negro potrzebuje kontaktu z człowiekiem .. juz w pierwszym dniu siedąc na dywanie podszedł do mnie i podał sam od siebie łapke... jakby mowil zostań mym przyjacielem... jest pieszczochem .. uwielbia spacery ... dzis juz wie , które są nasze drzwi od mieszkania :D staje i czeka :) . Jest ułożony..uwilbia jezdzic samochodem :D a wiec dla mnie bomba bo czesto wyskakuje w plener gdzies dalej .... Dostaje bdb jedzonko i mam nadzieje , że przybierze na wade... troszke wychudzony brunet po tym okropnym pobycie w lesie...Sierść już wygląda dużo lepiej ... wystarczyła szczotka na spacerze :D i najlepsze jest to , że polubił naszą szczotkę :D Zdjęcia sie wkrótce pojawią ... może ush w weekend . Pozdrawiam serdecznie autsajder Quote
peate Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 super wiadomości :multi: czyli jednak zostaliście kumplami :loveu: ciekawe gdzie śpi :cool3: co do jazdy samochodem, to z nami też tak podróżował .. zamiast na siedzeniu to pod, ale jak już się zorientował, że nic mu nie grozi to w końcu i tylna kanapa była ok :evil_lol: (w przeciwieństwie do np. Żuczka na przednie fotele się nie pcha ;)) co do sierści to bubu planowała kąpiel Negra, ale nie wiem czy w końcu jej się udało .. no ale widzę, że już się tym dobrze zajęliście :lol: czekam na fotki z niecierpliwością, no i na te obiecane odwiedziny :razz: powodzenia chłopaki :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Dziękujemy za wiadomości :) Czyli jest dobrze, a nawet cudnie! :loveu: Czekamy na zdjęcia z niecierpliwością :) Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 bubu czy wystarczyło na pokrycie kosztów pobytu Negro? w końcu zadziałało u mnie dogo, mogę pisać na forum i nie zaprzątać ci głowy smsami o konto i wpłaty.ewentualnie coś jeszcze dodatkowo moze da się wysupłać. Quote
_bubu_ Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Elu , autsajder pokrył koszt hotelu Negro . Z twojej wpłaty opłacimy reszte - szczepienie itd. myśle ze wystarczy. dostaje rachunek na końcu miesiąca to dam znać ile wyszło za reszte. Możliwe ze nawet coś zostanie :p Quote
Ajula Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 _bubu_ napisał(a):Elu , autsajder pokrył koszt hotelu Negro . to się chwali :lol: Quote
peate Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='peate']gdyby ktoś nie wiedział to to jest Aja (siostra prawie bliźniaczka Negro ;)) no i niestety Aja wróciła do schroniska :-( podobno warczała na dzieci :roll: mam nadzieję, że z Negro nie ma podobnych problemów .. Quote
autsajder Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 mam nadzieje , że Aja jednak szybko znajdzie prawdziwy dom !!! piekna jest!! z Negro nie mam najmniejszch problemów :D i niech tak pozostanie ;) pozdrawiam autsajder Quote
zerduszko Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Co za życie :shake: Ale dobrze, że Negro ma więcej szczęścia :multi: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='_bubu_']Elu , autsajder pokrył koszt hotelu Negro . Z twojej wpłaty opłacimy reszte - szczepienie itd. myśle ze wystarczy. dostaje rachunek na końcu miesiąca to dam znać ile wyszło za reszte. Możliwe ze nawet coś zostanie :p[/quote] super, że coś zostalo z tego. zadysponuj nimi wedle potrzeb. Quote
_bubu_ Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 w takim razie jeśli coś zostanie to wykorzystamy na opłacenie hotelu Aji bo zajęła w lecznicy miejsce Negra i trzeba będzie zapłacić za nią 200zł. Na szczęście wkrótce jedzie do domu, mam nadzieje ze tym razem będzie miała więcej szczęścia. Quote
peate Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 czyli jednak Pani się zakochała? ciekawe jak zareagują koty :cool3: a co u Negro? miały być fotki i odwiedziny :razz: a tu cisza .. Quote
autsajder Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 ja i Negro mamy sie świetnie ... jestem pod duzym wrażeniem tego psa... zaskakuje mnie pozytywnie kazdego dnia... jesli chodi o odwiedziny na pewno sie zjawie do Was .... prosze o cierpliwosc... a fotki .. tylko odbiore aparat z reklamacji :( i foty sie pojawią !! :) pozdr Quote
Recommended Posts