Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

parę foteczek:)
[COLOR=#222222][FONT=Times New Roman][IMG]http://i1154.photobucket.com/albums/p526/kaLOlina85/602651_571337516225656_647429442_n_zps2b3239d1.jpg[/IMG]
[IMG]http://i1154.photobucket.com/albums/p526/kaLOlina85/480390_571361639556577_2067943006_n_zpsfa96f68b.jpg[/IMG]
[IMG]http://i1154.photobucket.com/albums/p526/kaLOlina85/403664_571331576226250_1844250561_n_zpsec674d0c.jpg[/IMG]
[IMG]http://i1154.photobucket.com/albums/p526/kaLOlina85/377375_571342282891846_1952373825_n_zpsd716fd81.jpg[/IMG][/FONT][/COLOR]

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaLOlina']w teh chwili WSZYSTKIE obecne psy - to Fundacyjne (żadnych prywatnych)- przygarnięte bidy- a jest ich ok [B]25[/B]!!

to moje wrażenia- [B]maciek jeśli coś pomieszałam od razu popraw[/B] i z góry przepraszam!![/QUOTE]
Nie 25, a 30 psiaków;) Po za tym cała reszta się chyba zgadza:) Dzięki za wizytę i obszerną relację!

Posted

Poprzednim razem wkleiłam nie taka ikonkę - to nie miało być przymrużenie oka, tylko prawdziwy i sympatyczny uśmiech :) Relacja jest wspaniała. Pozdrowienia dla wszystkich Ludzi wielkiego serca.

Posted

[quote name='Maciek777']Nie 25, a 30 psiaków;) Po za tym cała reszta się chyba zgadza:) Dzięki za wizytę i obszerną relację![/QUOTE]

haha nie chciałam przesadzić z tą ilością!! macie wielkie serducho! wizyta była bardzo miła:)
info o Szariczku- n fb dla paru osób - które może nie do końca znają jego stan!! ;) uważam, że najlepiej znacie go w tej chwili Wy-jako opiekunowie, codzienni przyjaciele:)
pozdrawaim

Posted

[quote name='Cantadorra']A mi się zrobiło jakoś smutno po relacji z wizyty. Chyba nie zdawałam sobie sprawy, że tak źle z chodzeniem Szarika i Kessi. Starość to paskudna sprawa :([/QUOTE]

Dlatego właśnie uważam, że szukanie domu dla Szarika ma niewielki sens.
Chłopakowi jest dobrze tam gdzie jest.
Nowy dom (jaki by nie był) = nowy stres.
Wiem, że dla dogomaniaków jest to duże obciążenie finansowe ale patrząc na pychol psiaka - warto.
Ja swoją skromną deklarację (złożoną do grudnia 2012) przedłużam na czas nieokreślony
a Szarikowi życzę długiego życia bez bólu.

Posted

tak ja sie zdeklarowalam tylko musze wyadoptowac jedna ze swoich suk zeby zrobic miejsce wolne - suka jest adopcyjna mloda i zreperowana przeze mnie wiec teraz to ni emoj target - mloda i zdrowa suka powinna miec swojego ludzia i swoj dom

Posted

[quote name='czarna anda']tak ja sie zdeklarowalam tylko musze wyadoptowac jedna ze swoich suk zeby zrobic miejsce wolne - suka jest adopcyjna mloda i zreperowana przeze mnie wiec teraz to ni emoj target - mloda i zdrowa suka powinna miec swojego ludzia i swoj dom[/QUOTE]

Teraz oby jak najszybciej sunia znalazła dobry dom, a będzie to wyjątkowa chwila na szampana :) Lepiej trafić nie mogą :)

Posted

[quote name='Cantadorra']Teraz oby jak najszybciej sunia znalazła dobry dom, a będzie to wyjątkowa chwila na szampana :) Lepiej trafić nie mogą :)[/QUOTE]
Ja bym to nazwał cudem i to podwójnym, a wtedy...:drink1: ;)

Posted

Jeżeli stare małżeństwo trafi do czarnej andy to i ja wypiję z Wami szampana. To niezwykle kochana o wielkim sercuuuuuuu dziewczyna. Iwonko:loveu: Jeszcze raz dziękuję Ci za naszą Agatkę.

Posted

[quote name='Pyrdka']Jeżeli stare małżeństwo trafi do czarnej andy to i ja wypiję z Wami szampana. To niezwykle kochana o wielkim sercuuuuuuu dziewczyna. Iwonko:loveu: Jeszcze raz dziękuję Ci za naszą Agatkę.[/QUOTE]

Noooo,
chyba, że razem z Kasetką i do czarnej andy
to :multi:

Posted

Ja wiem, że fotka miała być w jego nowo nadesłanym królewskim łożu, ale mieszkając z czterema współlokatorami nie zawsze uda mu się je upilnować, ale postaram się w końcu trafić z aparatem na moment kiedy będzie na nim leżał:roll:

Tak wygląda Szarik zaraz po przebudzeniu:evil_lol:

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img692/97/dsc0702tepsyb.jpg[/IMG] [/IMG]

Posted

Fotki Szarika i relacja - extra - bardzo dziękuję. Mordeczka jakby bardziej wesoła, a Szarik w królewskim łożu wymiata !!!
Z niecierpliwością czekam na wieści o nowym domku dla Szarika i Kasetki :).
Ogromne mizianko dla Szariczka i jego przyjaciółki !
Serdecznie pozdrawiam wspaniałych Opiekunów :)

Posted

[quote name='Asiaczek']A któż to mieszka razem z Szarym i kasetka?

pzdr.[/QUOTE]
Trójka małych staruszków. Nie ma problemów - wszystkie są ugodowe:) Z resztą i tak Szarik jest największy;)

Posted

[quote name='Maciek777']Trójka małych staruszków. Nie ma problemów - wszystkie są ugodowe:) Z resztą i tak Szarik jest największy;)[/QUOTE]
Same geronty:) dobrze, że się dogadują:)
Zdrowia i słoneczka dla Staruszków:)

pzdr.