Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

turkusowa napisał(a):
:-( Majka zainspirowała mnie do tego, żeby pomagać innym psim bidom.

czyżby turkusowa stała się turkusikiem???:-o
tu nawet maila ani gg nie podała...
czy ktoś, kto wpłacał na tą sunię pieniądze mógłby dać znać czy to te same dane co na innych wątkach naszej słynnej blue lagoon/turkusika/xxtruskawkixx ?

Posted

http://img517.imageshack.us/img517/9965/psiakh.jpg

Exif IFD0 (skrócone)
Camera Make NIKON CORPORATION
Camera Model NIKON D60
Picture Orientation normal (1)
Last Modified Date/Time 2008:09:15 16:34:33

Exif Sub IFD (też skrócone)
Exposure Time (1 / Shutter Speed) 10/250 second ===> 1/25 second ===> 0.04 second
Lens F-Number / F-Stop 35/10 ===> ƒ/3.5
ISO Speed Ratings 400
Original Date/Time 2008:09:15 16:34:33
Flash Flash did not fire
Focal Length 180/10 mm ===> 18 mm
Image Width 3872 pixels
Image Height 2592 pixels

http://img268.imageshack.us/img268/5083/psiaka.jpg

Exif IFD0 (też skróciłam)
Camera Make NIKON CORPORATION
Camera Model NIKON D60
Picture Orientation normal (1)
Last Modified Date/Time 2008:09:15 16:04:06

Exif Sub IFD (jw)
Exposure Time (1 / Shutter Speed) 10/100 second ===> 1/10 second ===> 0.1 second
Lens F-Number / F-Stop 35/10 ===> ƒ/3.5
ISO Speed Ratings 400
Original Date/Time 2008:09:15 16:04:06
Flash Flash did not fire
Focal Length 180/10 mm ===> 18 mm
Image Width 3872 pixels
Image Height 2592 pixels

Posted

ksenka1 napisał(a):
:-o:-o:-o
Szok!!!!!!!!!!

Czy ktoś już oszacował jaką ogólną kwotę mogła wyłudzić ta smarkula?
Na onecie pisali, że nawet do kilku tysięcy złotych:angryy:

Posted

turkusowa napisał(a):
Nie, suczka nie jest pod opieką fundacji. Obecnie znalazła swoje miejsce pod Poznaniem, ale nie na długo. Nie może w nim zostać. Po operacji trafi do DT w miejscowości Czerniejewo (Wielkopolska) - może nie jest to metropolia, ale dzięki temu koszty utrzymania są o wiele niższe niż w dużych miastach, a przebywające w hoteliku psy mają zapewnioną 24 h opiekę weterynarza. Za prywatny hotelik zapłacimy ok. 150 zł miesięcznie. Kwota za miesiąc jest mniejsza jak w hotelach wielkomiejskich, a teraz najważniejsze jest zdrowie Majki i oszczędzamy każdy grosz. Potrzebujemy minimum połowy kwoty na operację. Resztę wet może rozłożyć nam na raty, które będziemy starały się spłacać w równych kwotach. Sunia została przywieziona brudna, po kąpieli (niestety teraz jest to niemożliwe) będzie bialutka na pleckach. ;) Na pyszczku oprócz rudych łat ma też pomarańczowe przebarwienia jakby sierść była od czegoś zafarbowana. Ta "rdza" zlewa się z łatami...nie wiem czy ta substancja może być groźna, więc chciałabym ją zmyć jakimś delikatnym płynem. Na zdjęciach nie bardzo to widać, ale nowszych nie mam. Sunia i tak jest już zestresowana. Możecie doradzić jakim środkiem można je usunąć?

jak to wszystko pięknie obmyślone - rodzina w niemczech zeby nie dało się sprawdzić, a jak nie było na watku wielkiego ruchu to uśmiercamy sunieczkę :angryy::angryy::angryy: o loosieeeee :angryy:

Posted

coronaaj napisał(a):
Wyglada na to, ze trzeba kopac....:angryy::angryy::angryy:

Wiecie co, ja się już boję, ile tych wątków jeszcze jest... ten nick też trzeba podesłać Amitowi, niech sprawdzą czy to ona napewno... chyba rzeczywiście trzeba zacząć całe dogo przekopywać... :shake::shake::shake:

Posted

Oczywiście że to one, już zbanowałam.
Grzebię dalej i szukam po wszystkich IP z których się logowały, znalazłam jeszcze kilka nicków...:angryy::angryy::angryy::angryy: