marysia55 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ale sie kurczę popierdzieliło, a juz myslałam, że Miszka zrobi wypad do hoteliku:cool3: Quote
zuzlikowa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 marysia55 napisał(a):ale sie kurczę popierdzieliło, a juz myslałam, że Miszka zrobi wypad do hoteliku:cool3: Trzymajmy za to,żeby się udało! Trzymajmy mocno!!!! Leyla,leć spać,żeby rano wszystkich budzić telefonami! Powodzenia! Quote
Leyla Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 zuzlikowa napisał(a):Trzymajmy za to,żeby się udało! Trzymajmy mocno!!!! Leyla,leć spać,żeby rano wszystkich budzić telefonami! Powodzenia! zaraz lecę:loveu:może jutro będzie lepszy dzień..:shake: Quote
Leyla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Dzwoniłam do Pati, dzoś i jutro nie może. Będę dzwonić daalej Quote
Leyla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 schronisko dziś i jutro do 14 , jeszcze nic straconego.. Quote
Panna X Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Leyla przekazuje wszystkim zainteresowanym dobrą wiadomość Jej mąż załatwiła transport dla Miszy na jutro !!!!!:multi::multi::multi: Quote
zuzlikowa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Panna X']Leyla przekazuje wszystkim zainteresowanym dobrą wiadomość Jej mąż załatwiła transport dla Miszy na jutro !!!!!:multi::multi::multi: Brawo małżeństwo Leyli! ...jak bym tam była wycałowałabym! Dzięki!!!!:loveu: No i niech ktoś coś na facetów nadaje!:shake: Miszka nie będzie...i to z różnych powodów! BRAWO! Złośliwość martwych rzeczy przełamana,a do trzech razy sztuka! JUTRO MISZKA WYBĘDZIE ZE SCHRONU! Ja to wiem! Quote
Leyla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='zuzlikowa'] BRAWO! Złośliwość martwych rzeczy przełamana,a do trzech razy sztuka! JUTRO MISZKA WYBĘDZIE ZE SCHRONU! Ja to wiem! Jutro o 13 powinnam być w schronisku. Psa wyciągam praktycznie sama, ale ja lubię adrenalinkę:eviltong: KWL przekazał mi instrukcje dotyczące postępowania z tego typu psami:roll: Może wreszcie się jutro uda i Misza zacznie nowy ,lepszy los.. Quote
Ninka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Dziewczyny gratuluje!!! Jestescie genialne!! Trzymam kciuki za jutro!! Jesli znajdziecie chwile, prosze spojrzcie: http://www.dogomania.pl/forum/f98/zakladam-fundacje-przylacz-sie-poznan-okolice-140276/#post12484593 Kazda pomoc potrzebna!!! W kupie sila!!! Quote
marysia55 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='zuzlikowa']Brawo małżeństwo Leyli! ...jak bym tam była wycałowałabym! Dzięki!!!!:loveu: No i niech ktoś coś na facetów nadaje!:shake: ja w życiu nie będę nadawała na faceta Leyli :cool1: wręcz odwrotnie ja jestem jego rzecznikiem na innym wątku :diabloti: a tak na marginesie to Layla ma farta do facetów w swoim życiu :eviltong: a psy mają farta do Layli :loveu: Quote
Leyla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 marysia55 napisał(a):ja w życiu nie będę nadawała na faceta Leyli :cool1: wręcz odwrotnie ja jestem jego rzecznikiem na innym wątku :diabloti: a tak na marginesie to Layla ma farta do facetów w swoim życiu :eviltong: a psy mają farta do Layli :loveu: Mariusz załatwił to wykonując jeden telefon,:evil_lol: a ja nie mogłam tego ogarnąć:angryy: Dla niego nie ma rzeczy niemożliwych...Powiedział ,że musi KOGOŚ przewieźć, nie wspomniał ,że chodzi o psa:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
__Lara Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ciotki, cieszę się, że udało się i Wam z transportem :multi: ja też dziś miałam przez cały dzień problem z transportem, ale też właśnie się rozwiązał :lol::multi: Quote
Leyla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 __Lara napisał(a):Ciotki, cieszę się, że udało się i Wam z transportem :multi: ja też dziś miałam przez cały dzień problem z transportem, ale też właśnie się rozwiązał :lol::multi: ..wiem ,Verter jedzie już do megii:multi::multi::multi: Quote
__Lara Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Leyla napisał(a):..wiem ,Verter jedzie już do megii:multi::multi::multi: Właśnie :p dobrze, że i tu już wszystko załatwione :) Quote
marysia55 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Leyla']Mariusz załatwił to wykonując jeden telefon,:evil_lol: a ja nie mogłam tego ogarnąć:angryy: Dla niego nie ma rzeczy niemożliwych...Powiedział ,że musi KOGOŚ przewieźć, nie wspomniał ,że chodzi o psa:evil_lol::evil_lol::eviltong: no i bardzo dobrze :lol::lol: przecież pies to KTOŚ i to bardzo ważny :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Leyla napisał(a):Mariusz załatwił to wykonując jeden telefon,:evil_lol: a ja nie mogłam tego ogarnąć:angryy: Dla niego nie ma rzeczy niemożliwych...Powiedział ,że musi KOGOŚ przewieźć, nie wspomniał ,że chodzi o psa:evil_lol::evil_lol::eviltong: :multi::multi: no i dobrze powiedział bo Miszka to jest Ktoś:loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 marysia55 napisał(a):no i bardzo dobrze :lol::lol: przecież pies to KTOŚ i to bardzo ważny :evil_lol: to żeśmy na to samo wpadły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):to żeśmy na to samo wpadły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo nasze mysli jedna drogą biegną :buzi::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Leyla']Mariusz załatwił to wykonując jeden telefon,:evil_lol: a ja nie mogłam tego ogarnąć:angryy: Dla niego nie ma rzeczy niemożliwych...Powiedział ,że musi KOGOŚ przewieźć, nie wspomniał ,że chodzi o psa:evil_lol::evil_lol::eviltong: No i to lubię w facetach...nie rozmywają się na drobiazgi!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powodzenia! Czekam na jedynie możliwe wieści...DOBRE! A swoją drogą po dzisiejszym dniu ,to ja już nie wiem,czy będziecie jechać po MISZĘ,czy NADINKĘ!:oops: Zobaczcie same,czego to mozna być dziś pewnym:oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/czy-mili-robin_bernardyn-z-lasu-potrzebujemy-pomocy-w-utrzymaniu-138618/index12.html Leyla,odpocznij,bo trzeba mieć siły na jutro!:multi::multi::multi: Quote
LACRIMA Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Aż się bałam zaglądać. Bardzo się cieszę:multi: Quote
Leyla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='zuzlikowa']No i to lubię w facetach...nie rozmywają się na drobiazgi!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powodzenia! Czekam na jedynie możliwe wieści...DOBRE! A swoją drogą po dzisiejszym dniu ,to ja już nie wiem,czy będziecie jechać po MISZĘ,czy NADINKĘ!:oops: Zobaczcie same,czego to mozna być dziś pewnym:oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/czy-mili-robin_bernardyn-z-lasu-potrzebujemy-pomocy-w-utrzymaniu-138618/index12.html Leyla,odpocznij,bo trzeba mieć siły na jutro!:multi::multi::multi: Zuzlikowa, powiem tak: co będzie ,to będzie ,byleby zdrowe było:evil_lol::eviltong: Ale jakby była Nadja ,to padnę z wrażenia:eek2: Widzialam tą Robinkę:crazyeye: cudo:crazyeye::crazyeye: Nie zasnę ...:shake:mowy niema, mam lęki,że coś sie zawali:diabloti: Quote
Leyla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):nie no....do trzech razy sztuka , tym razem juz chyba wszystko na maxa ustalone, wiec musi wypalić ..ale wiesz jak to jest:roll: Chcę mieć już to maleństwo w samochodzie:mad: Quote
Recommended Posts