Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Takich pseudowilków zawsze było w schronie najwięcej. Z rasy cokolwiek mają tylko niektóre, ale zdarzają się wśród nich naprawdę niezwykłe przypadki. Na przykład kiedyś, dawno temu - Shado. Z rodowodem, i to nie byle jakim, skradziony z hodowli przez 7 lat stał na łańcuchu i jako staruszek trfił do schroniska.
(swoją drogą, ciekawe, co tam u Shadowskiego słychać, Beata, może się odezwiesz? :roll:)

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pies z pierwszego postu Idusiek (fotki od 5 do 9, ten faktycznie przypominający onka) to dość młody ość, ma ok. 2-3 lata. Był na pewno domowy, jak się okazało zna podstawowe komendy. Po opanowaniu pierwszego wariactwa (kiedy wejdzie się do niego do boksu są salta radości) można się z nim naprawdę fajnie dogadać.
Jeszcze kilka zdjęć:

Posted

Witam !
Mam sprawdzony domek dla jednego z psiaków.
Na pieska czeka bezdzietne małżeństwo.Państwo chcą psa do mieszkania ,nie posiadają innych zwierząt , zapewniają dużo spacerów i super opiekę .
Zgadzają się na wizytę przed i po adopcyjną oraz podpisanie stosownej umowy.
Jedynym życzeniem Państwa jest to żeby pies był w wieku do 2 lat.
Bardzo przypadł im do serca wilczasty ok.1,5 letni Max . Ale mogą też wziąć innego potrzebującego psiaka.

Posted

ojoj to faktycznie macie ich troché, czy ewentualnie orgazniujecie transport?jak sie troche ogarne pomoge w ogloszeniach- ale przydaloby sie im chodziac jakie imiona nadac dla rozpoznawania- bo jak bédziecie wiedziec o ktorego pieska sie ktos pyta?

Posted

Szami, super! Max (niech zostanie to imię, ale Idusiek chyba chodziło, że ma maksymalnie 1,5 roku :-)) jest nadal w schronisku. Tylko nie wiem, jak u niego będzie wylądała sprawa zaakceptowaniem mieszkania. Nie mam pojęcia, czy był kiedykoliwek w domu. Natomiast jeśli państwo wykażą troszku cierpliwości i nie przerażą się, gdyby zdarzył się jakiś wypadek (np. sikanie) w domu, myślę, że wszystko pójdzie dobrze. No i nie wiem, jak z transportem do Nowego Sącza. Z Ostrowi Mazowieckiej to kawałek...
Nie ma natomiast problemu z transportem z Ostrowi do Warszawy - to niemal w każdej chwili.

Posted

allegro
pozniej dodam wiecej zdjec , chcialabym oglosic tez ta sunie co nie ma calego ucha, ale musze jakis tekst wymyslec. napiszcie o niej cos wiecej , ile ma lat, czy nadaje sie do innych psow, czy do dzieci, to co o niej wiecie???
nadaje jej imie Bona

to jeszcze jakiegos zaraz wybiore do allegro

Posted

Fela napisał(a):
Tylko nie wiem, jak u niego będzie wylądała sprawa zaakceptowaniem mieszkania. Nie mam pojęcia, czy był kiedykoliwek w domu. .

Felu ale zdaje się że ten drugi młody oneczek, pisałaś ze chybya domowy był.....

Posted

oj to jeszcze mlody pies to sie szybko nauczy, sa psy w schroniskach co siedza 2-3lata trafaiaja do mieszkania i po paru dniach wszytsko jest ok. Owczarki sa madre piesk to szybko pojmie o co chodzi.
A ja prosze info jakie o tym piesku, jesli cos wiecie, to pierwszy z watku - nadaje mu imie do ogloszen Abi.

Posted

Fela napisałą o nim wiecej ( ja nie spędziłam z nim az tak duzo czasu) :oops:

[quote name='Fela']Pies z pierwszego postu Idusiek (fotki od 5 do 9, ten faktycznie przypominający onka) to dość młody ość, ma ok. 2-3 lata. Był na pewno domowy, jak się okazało zna podstawowe komendy. Po opanowaniu pierwszego wariactwa (kiedy wejdzie się do niego do boksu są salta radości) można się z nim naprawdę fajnie dogadać.
Jeszcze kilka zdjęć:

Posted

to ja sie wstrzyma z ich oglaszaniem , niech sobie Panstwo zadecyduja -a pozniej ten co zostanie to pooglaszam.
A co z tá starszuka z wybrakowanym uchem? i skoro nad tymi dwom sie panstwo zastanawiaja to jakies 3 chlopaka poszuka, bo trzech razy sztuka :cool3:

Posted

Szami napisał(a):
Witam !
Mam sprawdzony domek dla jednego z psiaków.
Na pieska czeka bezdzietne małżeństwo.Państwo chcą psa do mieszkania ,nie posiadają innych zwierząt , zapewniają dużo spacerów i super opiekę .
Zgadzają się na wizytę przed i po adopcyjną oraz podpisanie stosownej umowy.
Jedynym życzeniem Państwa jest to żeby pies był w wieku do 2 lat.
Bardzo przypadł im do serca wilczasty ok.1,5 letni Max . Ale mogą też wziąć innego potrzebującego psiaka.

Szumi, Max jest bardzo fajnym psem, ale trzeb będzie z nim popracować, bo lubi dominować nad innymi psami. Abi jest domowym psem. Oczywiście praca zapowiada się i z jednym i z drugim -ale o tym Panstwo na pewno wiedzą ;)
Psa możemy maxymalnie dowieżć do Wawy ;)

Posted

GoskaGoska napisał(a):
a ktora to ?

HIhIHI
Czarna Anda to dogomanka :)
jeszie do rzeszowa w weekend i moze podrzucić jakiegos biedaka po trasie jakby był dom...