terra Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Z tego co wyczytałam na cytowanym wątku, nie mogą przyjechać. Quote
idusiek Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 kurczę ... Onki czekają na pomoc - ogłoszenia . 20/07/2009 pojechała do domku nowa piękna oneczka. Nawet nie zdązyłam jej zdjęc wstawić, na pewno w mig znalazłaby domek, dobry domek :oops: Quote
feliksik Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 dziewczyny, a do tego domu zakonnic, nie chcecie żadnego pieska zaproponować, przecież transporty się organizują. Quote
feliksik Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 o, chyba pisałam na tym wątku, jak tam pojawił się twój post. Może jakaś szansa będzie. I doczytałam jeszcze teraz, że preferują samca, może w takim razie jeszcze jedna propozycja z waszej strony Quote
feliksik Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 znalazłam jeszcze takie ogłoszenie - może są u was takie pieski Kupię/Przyjmę ojej.pl Quote
idusiek Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Gadałam z Panem, buda, ale tez duże podwórko do biegania. Wyslałam mu zdjęcia...ale to aż Podkarpacie :oops: ale zobaczymy, może się w któryms zakocha ;) Dzięki ! ....... No pan jest chętny na szczeniorkę, ale chce zeby ktoś do Radomia z psem podjechał...schronisko tak daleko nie podjedzie....:( Quote
idusiek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Więcej zdjęc Prometeuszka , piękny on jest..........:oops: Quote
terra Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Piękny :loveu: A ten pies z tyłu to też jakieś oryginalne cudo :crazyeye::loveu: Kto to jest? Quote
idusiek Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 To z tyłu to Peter, nie owczarek a kudłacz pospolity;) Szuka domku juz dłuuuugo i nic :roll: Quote
idusiek Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 a poznajecie ciotki kto to ? To Szybuś nasz schroniskowiec z tylnych ,zapomnianych boksów... Od wczoraj Szybuś zwany teraz Aresem gości się w nowym domku dzięki ciotce bece :multi: Podróż zniosł dobrze, został wykąpany i wyczesany, daje łapę i jest najukochnszym i najmądrzejszym psem na świecie :loveu::multi::loveu: Czyż on nie jest piękny? I super szczęsliwy?:multi::multi::multi: Beka jeszcze raz wielkie dzięki ! Podziękowania kieruję również dla właściciela schroniska, który czekał do 17.00 na przyjazd nowych opiekunów Aresa Quote
terra Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Szybuś - Ares rozkwitł w oczach.:loveu: Kochający dom zmienia natychmiast psiaka. Czy Peter ma wątek? Quote
idusiek Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Peter watku nie ma - ja nie nadążam tych co mam juz założone obskoczyć ...:roll: Quote
terra Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 idusiek napisał(a):Peter watku nie ma - ja nie nadążam tych co mam juz założone obskoczyć ...:roll: Rozumiem, tylko pytam ;) Quote
idusiek Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 terra ale mozesz Peterowi domu szukac tak czy inaczej ;) Quote
terra Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 idusiek napisał(a):terra ale mozesz Peterowi domu szukac tak czy inaczej ;) Tak zrobię ,tylko poprosze o jakieś dane o nim : ile ma lat, wielkość, stosunek do cżłowieka, do innych psów i suk, i przydałyby się jakieś jego zdjęcia :lol: Jak ze szczepieniami, kastracją, transportem ew. I wszystko inne co może się przydać ;) Quote
idusiek Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 ok ok ok, dowiem sie i dam ci znac, bo oprócz tego ze jest fajny puchaty i dłuuugo siedzi w schronie to ja wiecej nie wiem :oops: Quote
idusiek Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 terra nie mogę ruszyc sieza bardzo z domu, bo siedzę z moja suką, która jest po sterylce i były "małe" problemy...więc do schronu nie pojadę.Spróbuję się dowiedzieć przez telefon. Na razie podsyłam zdjęcia Petera: Puchaty Mis za kratami :( Jest łagodny, do ludzi ok, trochę nieśmiały ale tylko na poczatku. Psy inne toleruje, nie jest kastrowany. Wielkośći dużego onka. Puchaty, trikolorek ;) Nie wiem tylko ile ma lat, ale sie dowiem ( ale więcej niz 4 bym mu nie dała) !Nie wiem jak reaguje na koty ani na dzieci, ale tego w schronie nie sprawdzę.:oops: Quote
terra Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Mateńko, ale słodziak :loveu: A będziesz coś miała przeciwko, jeśli założę mu wątek? Peter w wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-duzego-psa-do-3-lat-wielkosci-podhalan-kaukaz-141821/index4.html#post12707887 Quote
idusiek Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 jasne, zakładaj mu wątek - wielkie dzięki :multi: Quote
terra Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dzięki, zaraz biorę się za zakładanie wątku słodziakowi :lol: ONeczki do góry :multi: Wątek Petera: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ostrow-maz-owczarkowaty-peter-zjawiskowy-kudlaty-pies-czeka-na-dom-143165/#post12711434 Zapraszam wszystkich do jego odwiedzania :) Quote
terra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Czy Diuna jest już we własnym domku? Trochę zgubiłam się a chyba miała mieć domek. Mam ją w ogłoszeniach i nie wiem, zdjąć czy nie. Quote
Recommended Posts