Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurczę ...

Onki czekają na pomoc - ogłoszenia .

20/07/2009 pojechała do domku nowa piękna oneczka. Nawet nie zdązyłam jej zdjęc wstawić, na pewno w mig znalazłaby domek, dobry domek :oops:

Posted

o, chyba pisałam na tym wątku, jak tam pojawił się twój post. Może jakaś szansa będzie. I doczytałam jeszcze teraz, że preferują samca, może w takim razie jeszcze jedna propozycja z waszej strony

Posted

Gadałam z Panem, buda, ale tez duże podwórko do biegania.
Wyslałam mu zdjęcia...ale to aż Podkarpacie :oops: ale zobaczymy, może się w któryms zakocha ;)
Dzięki !
.......

No pan jest chętny na szczeniorkę, ale chce zeby ktoś do Radomia z psem podjechał...schronisko tak daleko nie podjedzie....:(

Posted

a poznajecie ciotki kto to ?

To Szybuś nasz schroniskowiec z tylnych ,zapomnianych boksów...

Od wczoraj Szybuś zwany teraz Aresem gości się w nowym domku dzięki ciotce bece :multi: Podróż zniosł dobrze, został wykąpany i wyczesany, daje łapę i jest najukochnszym i najmądrzejszym psem na świecie :loveu::multi::loveu:

Czyż on nie jest piękny? I super szczęsliwy?:multi::multi::multi:

Beka jeszcze raz wielkie dzięki ! Podziękowania kieruję również dla właściciela schroniska, który czekał do 17.00 na przyjazd nowych opiekunów Aresa

Posted

idusiek napisał(a):
terra ale mozesz Peterowi domu szukac tak czy inaczej ;)

Tak zrobię ,tylko poprosze o jakieś dane o nim : ile ma lat, wielkość, stosunek do cżłowieka, do innych psów i suk, i przydałyby się jakieś jego zdjęcia :lol:
Jak ze szczepieniami, kastracją, transportem ew.
I wszystko inne co może się przydać ;)

Posted

terra nie mogę ruszyc sieza bardzo z domu, bo siedzę z moja suką, która jest po sterylce i były "małe" problemy...więc do schronu nie pojadę.Spróbuję się dowiedzieć przez telefon.
Na razie podsyłam zdjęcia Petera:

Puchaty Mis za kratami :(

Jest łagodny, do ludzi ok, trochę nieśmiały ale tylko na poczatku. Psy inne toleruje, nie jest kastrowany. Wielkośći dużego onka. Puchaty, trikolorek ;) Nie wiem tylko ile ma lat, ale sie dowiem ( ale więcej niz 4 bym mu nie dała) !Nie wiem jak reaguje na koty ani na dzieci, ale tego w schronie nie sprawdzę.:oops:

Posted

Czy Diuna jest już we własnym domku?
Trochę zgubiłam się a chyba miała mieć domek.
Mam ją w ogłoszeniach i nie wiem, zdjąć czy nie.