Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idusiek napisał(a):
ale chyba tak nie wypada dzwonic, ze mamy innego w zamian, cooo....:oops:
.............................. :roll:

Ja nie miałam na myśli oferowanie w zamian :shake: tylko sprawdzenie czy któryś z tych poszukiwanych ONków to nie jeden z tych w Ostrowii :-(:-(

Posted

mam Panią chętną na owczarka - ale jest ze śląska, pies w mieszkaniu na parterze, obok las min 3 spacery dziennie - pies zostawałby sam w domu na czas wyjścia do pracy. Pani miala juz owczarka - czy wysyłac jakiegoś z waszych? Dałybyście radę z ewentualnym transportem?

Posted

GoskaGoska- do Sląska nie pojade...chyba zeby ktos pomógł.:oops:

paros- plizz wieczorem albo jutro od rana ;)

domek znalazł juz Albi ( Abi) i max.

wieści o Maxie będę miala, bo mam kontakt z Panem, ale nie wiem do konca gdzie poszedł Abi- podobno tylko fajni ludzie...

Tak wczoraj wygladał Max; już w nowym domku. Ponoć jest wystraszony, jest tez baaardzo zaniedbany, Pan miał dzisiaj jechac do lecznicy na przeglad a potem kąpanie i wyczesanie ;)

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no slicznotek nie ma co , zeby tak innym się poszczęścilo - mi na sercu leze tak starszuka z odgryzionym uchem - ale ile ona moze miec 10lat czy więcej?

wydaje mi się, że 10 to jest max.

Posted

ja niedawno tez oddałam podobną, Heidi, kochana a niemłoda juz onka - ludzie są przeszczęśliwi: dzisiaj dostałam esa, że Heidi ani mysli wyjść na dwór bo pada deszcz i zamieniła się w pluszaka słodkiego, który lezy na korytarzu i sie przeciąga tylko :loveu: nawet jedzenie je na leżąco dzisiaj :evil_lol: Panna się rozszalała - chyba nigdy nie miała taaaaaaak dobrze ;)

• 2 weeks later...
Posted

Wakacje wakacjami ale prawda taka, że tych ogłoszen kazdy powienien miec ze 40. Tylko kiedy to robić.
Mój Puszek z podpisu znalazł dom w dwa tygodnie ale to urodzony szczęściarz jest:evil_lol:
Postaram się pomóc w miarę wolnego czasu:roll: