paros Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 idusiek napisał(a):ale chyba tak nie wypada dzwonic, ze mamy innego w zamian, cooo....:oops: .............................. :roll: Ja nie miałam na myśli oferowanie w zamian :shake: tylko sprawdzenie czy któryś z tych poszukiwanych ONków to nie jeden z tych w Ostrowii :-(:-( Quote
GoskaGoska Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 mam Panią chętną na owczarka - ale jest ze śląska, pies w mieszkaniu na parterze, obok las min 3 spacery dziennie - pies zostawałby sam w domu na czas wyjścia do pracy. Pani miala juz owczarka - czy wysyłac jakiegoś z waszych? Dałybyście radę z ewentualnym transportem? Quote
paros Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 A ja mam pana chętnego na owczarkowatego psiaka :lol: Pan miał już owczarka, mieszka koło Radomia. Idusiek kiedy mogę do Ciebie zadzwonić? Quote
idusiek Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 GoskaGoska- do Sląska nie pojade...chyba zeby ktos pomógł.:oops: paros- plizz wieczorem albo jutro od rana ;) domek znalazł juz Albi ( Abi) i max. wieści o Maxie będę miala, bo mam kontakt z Panem, ale nie wiem do konca gdzie poszedł Abi- podobno tylko fajni ludzie... Tak wczoraj wygladał Max; już w nowym domku. Ponoć jest wystraszony, jest tez baaardzo zaniedbany, Pan miał dzisiaj jechac do lecznicy na przeglad a potem kąpanie i wyczesanie ;) Quote
GoskaGoska Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 dobrze ze trafil do domu bo faktycznie na zdjęciach nie wygląda najlepiej :shake: Quote
terra Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Bardzo się ciesze, ze dwa ONeczki już w domkach. Czyli Abiego można zdjąć z ogłoszeń :lol: Quote
GoskaGoska Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 no slicznotek nie ma co , zeby tak innym się poszczęścilo - mi na sercu leze tak starszuka z odgryzionym uchem - ale ile ona moze miec 10lat czy więcej? Quote
idusiek Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Maxio przed kąpaniem : a oto Hose ( czyli Maxio) po kapaniu i wyczesaniu :multi: ale zmianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye::crazyeye: nie? Quote
idusiek Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 GoskaGoska napisał(a):no slicznotek nie ma co , zeby tak innym się poszczęścilo - mi na sercu leze tak starszuka z odgryzionym uchem - ale ile ona moze miec 10lat czy więcej? wydaje mi się, że 10 to jest max. Quote
GoskaGoska Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 u nas ostatnio ze schroniska poszla do adopcji taka sunia - moze i jej się poszczęści Quote
idusiek Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 ja niedawno tez oddałam podobną, Heidi, kochana a niemłoda juz onka - ludzie są przeszczęśliwi: dzisiaj dostałam esa, że Heidi ani mysli wyjść na dwór bo pada deszcz i zamieniła się w pluszaka słodkiego, który lezy na korytarzu i sie przeciąga tylko :loveu: nawet jedzenie je na leżąco dzisiaj :evil_lol: Panna się rozszalała - chyba nigdy nie miała taaaaaaak dobrze ;) Quote
idusiek Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 oj bo nic sie nie dzieje...nikt nie chce onkow :-( była Pan zainteresowany Firą albo Dagną ale w koncu wybrał jakiegoś onka z Poznania. i tyle :-( Quote
GoskaGoska Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 To ja Diunie wznawiam allegro jesli jest dalej w schrosniku Quote
idusiek Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 onki z Ostrowi nadal czekają na pomoc - a nikt się w ich sprawie nie odzywa :placz: Quote
idusiek Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 domków nie ma, telefonów tez....jakaś masakra :-( Quote
mysza 1 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Wakacje wakacjami ale prawda taka, że tych ogłoszen kazdy powienien miec ze 40. Tylko kiedy to robić. Mój Puszek z podpisu znalazł dom w dwa tygodnie ale to urodzony szczęściarz jest:evil_lol: Postaram się pomóc w miarę wolnego czasu:roll: Quote
idusiek Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 MYSZA, CHOCIAZ TE NAJMŁODSZE...... JAKIEKOLWIEK, PLIZZZ:oops: Quote
GoskaGoska Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 a nie ma telefonow bo ogloszen nie ma :-( a sama teraz nie ma kiedy ich porobic Quote
Recommended Posts