idusiek Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 tak :p, pewna jestem na 100 % trochę ją podtuczyli po przeniesieniu ze śmierdziela. Tylko : a. drapie się skubana strasznie b. Utyka na tylna łapę i nie wiadomo o co kaman na razie... c. Jest cała uwalona w psich odchodach -beka ja trochę wyczesała do zdjec z tego :oops: d. uszy bardzo czerwone i je rozchyla- na pewno bolą i widać ze w srodku syf :shake: e. trochę jeszcze jest smutnawa i nieśmiała ale jak z beką gadałam przez tel, to się chciała tulić a jak przyjechala,to spała pod bramą zwinięta w klebuszek jak małe dziecię Quote
ludwa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 I tak wygląda o niebo lepiej niż na tamtych fotach. Przegląd wet by się przydał pewnie ale można by to obskoczyć włącznie ze sterylką. Skoro takładnie się odpasła w sumie w niedługim czasie, to raczej poza zaciążeniem nic poważniejszego jej raczej nie jest Quote
idusiek Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 no tak, odrobaczona porządnie była i ciałka przybyło. Ale zaciązona moze być niestety, ob z psami siedziała...:shake: Quote
mysza 1 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Piękna:loveu: jutro wieczorem postaram się poogłaszać. Quote
terra Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Wstawiłam suczki do wątku: Onkowata sunie do 2 lat - Dogomania Forum Quote
terra Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 ONeczki w górę Założyłam wątek Kirysowi: http://www.dogomania.pl/forum/f28/kirys-piekny-puchaty-olbrzym-z-ostrowi-maz-teskni-za-domem-172440/ Quote
terra Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Tyle pięknych psów czeka, gdzie te domki? Quote
idusiek Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='idusiek']Zobaczcie jaką modelkę mamy Dorcia jst przepiękna - a nasza kochana beka to urodzony fotograf :loveu: Dorcia ma przepuklinę. :roll: Trzeba ją szybko ciachać i wycinać co trzeba. Ktos ma pomysł gdzie ,tak zeby mogła tam zostać do zagojenia?:cool1: Quote
mysza 1 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 A grzeczna jest? A kasa jest na to ciachanie?:razz: Przepraszam, miałam ją ogłaszać ale nie wyrabiam czasowo, gubię się już. Do tego w robocie mam urwanie głowy, masakra. Napiszecie o niej coś więcej- jak się zachowuje, grzeczna? Chodzi na smyczy? Jak do innych zwierząt, ludzi? Quote
idusiek Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 grzeczna jest dopóki się do niej człowiek nie odezwie i nie spojrzy- potem juz siedzi na kolanach, z pyszczkiem się pcha, z łapami i w ogole by zacałowała jakby mogła:diabloti: No beka ma peoblem...boDorcia do budy nie wchodzi wcale tylko na dworze pod bramą śpi skulona jak jakaś mysza :roll: Kasy na sterylkę brak - pojedziemy na długu jakoś, bo ja już pomysłów nie mam:shake: Potrzeba ok 500 zł, na sterylkę, wycięcie przepukliny, badania krwi i pobyt 10 dniowy w lecznicy, bo przeciez ze szwami na na dzialkę nie wróci, nie?...:shake: Quote
mysza 1 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 idusiek napisał(a):grzeczna jest dopóki się do niej człowiek nie odezwie i nie spojrzy- potem juz siedzi na kolanach, z pyszczkiem się pcha, z łapami i w ogole by zacałowała jakby mogła:diabloti: No beka ma peoblem...boDorcia do budy nie wchodzi wcale tylko na dworze pod bramą śpi skulona jak jakaś mysza :roll: Kasy na sterylkę brak - pojedziemy na długu jakoś, bo ja już pomysłów nie mam:shake: Potrzeba ok 500 zł, na sterylkę, wycięcie przepukliny, badania krwi i pobyt 10 dniowy w lecznicy, bo przeciez ze szwami na na dzialkę nie wróci, nie?...:shake: Kurczę, dużo:shake: Ja nie mam z czego już płacić, jestem pusta jak bęben. Zabiorę się za ogłoszenia, może znajdzie się dom, który ją szybko wysterylizuje. Młoda jest? Jak wiek podać? Quote
mysza 1 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Znowu mi allegro nie działa, nie mogę się zalogować:shake: Quote
idusiek Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 dzisiaj dzownili ludzie po Dorę...ale nie bałdzo:/ Mieszkają w budynku gospodarczym, za stodołą wybieg ma ich malamut, bo nie trzymaja go w domu ,bo niszczy. Płot stawiają za miesiąc a teraz nie mają ogrodzenia.. eee :shake: Quote
beka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 idusiek napisał(a):dzisiaj dzownili ludzie po Dorę...ale nie bałdzo:/ Mieszkają w budynku gospodarczym, za stodołą wybieg ma ich malamut, bo nie trzymaja go w domu ,bo niszczy. Płot stawiają za miesiąc a teraz nie mają ogrodzenia.. eee :shake: Po naszą Dorę?? no nieeeee Quote
idusiek Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 no własnie:roll: wstawiłam ją na naszą stronę schroniskową. Moze tu będzie jakiś odzew? i allegro od nas: DORA - suczka,piękny owczarek szuka domu (809709396) - Aukcje internetowe Allegro Quote
idusiek Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 cioteczki ,spojrzcie...nasz nowy PIES od wczoraj, prosto ze schronu do lecznicy. Krew w normie, zostal wykąpany, je jak glupi ( chudy jest bardzo :/), z klatki wyjsc nie chce, boi się smyczy bardzo. Z łapą a raczej bez niej kiepsko sobie radzi a łapa prawdopodobnie będzie do amputacji ( dshit!) , dzisiaj mial jej RTG, w poniedzialek konsultacja u ortopedy. Jest w lecznicy na Gagarina a co z nim poczniemy potem, nie mam pojęcia :oops:.... To młode max półroczne cudo, zachudzone i z wykręconą łapką :placz:jak sie tylko o nim mówi od razu macha ogonem i sie wtula w człowieka.:placz: jak stoi: Quote
Recommended Posts