Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Pisałam wcześniej o badaniu krwi i usuwaniu zębów, ale wszystko wcięło....

Wyniki z krwi są bardzo dobre, wczoraj Ząbek miał usuwane zęby,
na szczęście weterynarz policzył Ząbka chyba niedrogo, bo do zapłaty za zabieg było 100zł,
czyli:

badania krwi 42zł
zabieg 100zł

razem 142 zł, od Any dla Ząbka wpłynęło łącznie 80 zł, więc do pokrycia długu za weterynarza,
pozostaje 62żł

na dworzu też lubie mieć miękko :)

Edited by Kasia77
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam się :)
Ząbek jesteś jeden.. jedyny w swoim rodzaju :) naprawdę słodki z swoim jęzorem ,jakim cudem nikt Ciebie nie wypatrzył ?:eviltong::lol::roll:
widać.. chyba gdzieś w tym życiowym chaosie , umknęła Twoja słodka mordeczka :o

Posted

Ząbeczku odwiedzam Ciebie z nadzieją.. ale teraz to wszyscy.. chyba mecze oglądają.. zamiast... ogłoszeń z psiakami :nonono2:
ale poczekamy.. poczekamy.. No kto ma taki pycholek ,jak ty!.. no kto? :kiss_2:

• 5 weeks later...
Posted

anica napisał(a):
cicho... cichutko!....

Przepraszam, nie było mnie jakiś czas na dogomani
U Ząbka wszystko w porządku, nie licząc tego, że małpa jedna podnosi nogę do sikania wszędzie gdzie stanie.... był okres, ze nie podsikiwał w mieszkaniu ale znowu od jakiegoś czasu sika, i tak sprytnie się z tym kryje, że nie łatwo go złapać na gorącym uczynku

Jutro wkleje trochę zdjęć ;)

Posted

Ach Ząbku nie lej gdzie popadnie :diabloti:
Mój jamniol podobne ma zachowania, zwłaszcza jak jesteśmy na działce - w nocy zawsze prawie się zleje... :roll: też nie wiem dlaczego tak się zachowuje...

• 3 weeks later...
Posted

Kasia77 napisał(a):
Przepraszam, nie było mnie jakiś czas na dogomani
U Ząbka wszystko w porządku, nie licząc tego, że małpa jedna podnosi nogę do sikania wszędzie gdzie stanie.... był okres, ze nie podsikiwał w mieszkaniu ale znowu od jakiegoś czasu sika, i tak sprytnie się z tym kryje, że nie łatwo go złapać na gorącym uczynku

Jutro wkleje trochę zdjęć ;)

Mizianka dla Ząbka :)
i czekamy na zdjęcia :) czy nikt nie pyta?... nie dzwoni?...
też nie wiem z tym... podsikiwaniem?... może to behawioralne problemy?...

Posted

anica napisał(a):
Mizianka dla Ząbka :)
i czekamy na zdjęcia :) czy nikt nie pyta?... nie dzwoni?...
też nie wiem z tym... podsikiwaniem?... może to behawioralne problemy?...

oj, nawalam strasznie z tymi zdjęciami:oops: , ale ciągle mi czasu brakuje, żeby pogrzebać w komputerze, wyszukać i powklejać, to wbrew pozorom zajmuje dłuższą chwilę :), ale obiecuje sie poprawić i wkleić małego bandyte:lol:

Ząbek sika zwłaszcza wtedy jak sie nakręca a nakręca sie ciągle-wystarczy że zobaczy jakiegoś zwierza za oknem i dostaje szału kiedy chce wyjsć natychmiast! a nikt mu drzwi nie otwiera:razz: , czy np. jakiś "nerw" go łapie/cos mu nie pasuje -niewiele trzeba, zeby Ząbek sikał, w ten sposób chce też pokazać reszcie, kto w domu rządzi, a rządzić Ząbek lubi , zawsze ma dużo do powiedzenia i musi mieć ostatnie słowo:)

Nikt nie dzwonił i nie dzwoni w jego sprawie, jedyny telefon, który miałam dawno temu, pisałam tu o tym, to było zapytanie, czy "ten pies nadaje się na rosół" , to wszystko.

Posted

Kasia77 napisał(a):
jedyny telefon, który miałam dawno temu, pisałam tu o tym, to było zapytanie, czy "ten pies nadaje się na rosół" , to wszystko.
-ale humorysta, boki zrywać:angryy:

Ząbeczek szczęśliwy, ozorek dynda jak krawat..:evil_lol:

Posted

Kasia77 napisał(a):
oj, nawalam strasznie z tymi zdjęciami:oops: , ale ciągle mi czasu brakuje, żeby pogrzebać w komputerze, wyszukać i powklejać, to wbrew pozorom zajmuje dłuższą chwilę :), ale obiecuje sie poprawić i wkleić małego bandyte:lol:

Ząbek sika zwłaszcza wtedy jak sie nakręca a nakręca sie ciągle-wystarczy że zobaczy jakiegoś zwierza za oknem i dostaje szału kiedy chce wyjsć natychmiast! a nikt mu drzwi nie otwiera:razz: , czy np. jakiś "nerw" go łapie/cos mu nie pasuje -niewiele trzeba, zeby Ząbek sikał, w ten sposób chce też pokazać reszcie, kto w domu rządzi, a rządzić Ząbek lubi , zawsze ma dużo do powiedzenia i musi mieć ostatnie słowo:)

Nikt nie dzwonił i nie dzwoni w jego sprawie, jedyny telefon, który miałam dawno temu, pisałam tu o tym, to było zapytanie, czy "ten pies nadaje się na rosół" , to wszystko.

Nie martw się z tymi fotami poczekamy! :lol: ... trzeba wybierać rzeczy najważniejsze!... też tak mam!... 24godź w dobie to za mało!:roll:
...i wszystko jasne też!... jamnik! na 100%.... dlatego je tak kochamy!:loveu:
trzeba wierzyć ,że telefon kiedyś zadzwoni.....
a idiotów.... staram się ignorować milczeniem! (nie zawsze wychodzi!)....

• 2 weeks later...