Kasia77 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 (edited) Pisałam wcześniej o badaniu krwi i usuwaniu zębów, ale wszystko wcięło.... Wyniki z krwi są bardzo dobre, wczoraj Ząbek miał usuwane zęby, na szczęście weterynarz policzył Ząbka chyba niedrogo, bo do zapłaty za zabieg było 100zł, czyli: badania krwi 42zł zabieg 100zł razem 142 zł, od Any dla Ząbka wpłynęło łącznie 80 zł, więc do pokrycia długu za weterynarza, pozostaje 62żł na dworzu też lubie mieć miękko :) Edited April 16, 2012 by Kasia77 Quote
Boni-Bobo Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Pamiętam Ząbulku- wiem, że masz wspaniały DT, ale co za długo to niezdrowo:lol: Proś cioteczki niech pomogą szukać domku :oops: Quote
toyota Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Ząbuś, a jak tam z Atoskiem, nadal się kumplujecie ? Quote
Wisełka Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 I ja wróciłam na dogo :) i nadal pamiętam Ząbasku o Tobie ;) Quote
Wisełka Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Zapraszamy na bazarek Ząbkowy :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/227545-Pi%C5%82eczki-antystresowe-dla-ludzia-albo-dla-zwierzaka-%29-dla-Z%C4%85bka-do-3-06-godz-22-00 Quote
anica Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Witam się :) Ząbek jesteś jeden.. jedyny w swoim rodzaju :) naprawdę słodki z swoim jęzorem ,jakim cudem nikt Ciebie nie wypatrzył ?:eviltong::lol::roll: widać.. chyba gdzieś w tym życiowym chaosie , umknęła Twoja słodka mordeczka :o Quote
Wisełka Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Kasiu, poproszę na PW dane do przelewu dla Ząbka, dochód z Bazarku pokryje zaległość u weta :) Quote
anica Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Ząbeczku odwiedzam Ciebie z nadzieją.. ale teraz to wszyscy.. chyba mecze oglądają.. zamiast... ogłoszeń z psiakami :nonono2: ale poczekamy.. poczekamy.. No kto ma taki pycholek ,jak ty!.. no kto? :kiss_2: Quote
Wisełka Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Jak się miewasz Ząbku?? Dobrze że dług u weta spłacony, masz chłopie na dziś czyste sumienie :evil_lol: Quote
Kasia77 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 anica napisał(a):cicho... cichutko!.... Przepraszam, nie było mnie jakiś czas na dogomani U Ząbka wszystko w porządku, nie licząc tego, że małpa jedna podnosi nogę do sikania wszędzie gdzie stanie.... był okres, ze nie podsikiwał w mieszkaniu ale znowu od jakiegoś czasu sika, i tak sprytnie się z tym kryje, że nie łatwo go złapać na gorącym uczynku Jutro wkleje trochę zdjęć ;) Quote
Wisełka Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Ach Ząbku nie lej gdzie popadnie :diabloti: Mój jamniol podobne ma zachowania, zwłaszcza jak jesteśmy na działce - w nocy zawsze prawie się zleje... :roll: też nie wiem dlaczego tak się zachowuje... Quote
anica Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Kasia77 napisał(a):Przepraszam, nie było mnie jakiś czas na dogomani U Ząbka wszystko w porządku, nie licząc tego, że małpa jedna podnosi nogę do sikania wszędzie gdzie stanie.... był okres, ze nie podsikiwał w mieszkaniu ale znowu od jakiegoś czasu sika, i tak sprytnie się z tym kryje, że nie łatwo go złapać na gorącym uczynku Jutro wkleje trochę zdjęć ;) Mizianka dla Ząbka :) i czekamy na zdjęcia :) czy nikt nie pyta?... nie dzwoni?... też nie wiem z tym... podsikiwaniem?... może to behawioralne problemy?... Quote
Kasia77 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 anica napisał(a):Mizianka dla Ząbka :) i czekamy na zdjęcia :) czy nikt nie pyta?... nie dzwoni?... też nie wiem z tym... podsikiwaniem?... może to behawioralne problemy?... oj, nawalam strasznie z tymi zdjęciami:oops: , ale ciągle mi czasu brakuje, żeby pogrzebać w komputerze, wyszukać i powklejać, to wbrew pozorom zajmuje dłuższą chwilę :), ale obiecuje sie poprawić i wkleić małego bandyte:lol: Ząbek sika zwłaszcza wtedy jak sie nakręca a nakręca sie ciągle-wystarczy że zobaczy jakiegoś zwierza za oknem i dostaje szału kiedy chce wyjsć natychmiast! a nikt mu drzwi nie otwiera:razz: , czy np. jakiś "nerw" go łapie/cos mu nie pasuje -niewiele trzeba, zeby Ząbek sikał, w ten sposób chce też pokazać reszcie, kto w domu rządzi, a rządzić Ząbek lubi , zawsze ma dużo do powiedzenia i musi mieć ostatnie słowo:) Nikt nie dzwonił i nie dzwoni w jego sprawie, jedyny telefon, który miałam dawno temu, pisałam tu o tym, to było zapytanie, czy "ten pies nadaje się na rosół" , to wszystko. Quote
mimiś Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Kasia77 napisał(a): jedyny telefon, który miałam dawno temu, pisałam tu o tym, to było zapytanie, czy "ten pies nadaje się na rosół" , to wszystko.-ale humorysta, boki zrywać:angryy: Ząbeczek szczęśliwy, ozorek dynda jak krawat..:evil_lol: Quote
anica Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Kasia77 napisał(a):oj, nawalam strasznie z tymi zdjęciami:oops: , ale ciągle mi czasu brakuje, żeby pogrzebać w komputerze, wyszukać i powklejać, to wbrew pozorom zajmuje dłuższą chwilę :), ale obiecuje sie poprawić i wkleić małego bandyte:lol: Ząbek sika zwłaszcza wtedy jak sie nakręca a nakręca sie ciągle-wystarczy że zobaczy jakiegoś zwierza za oknem i dostaje szału kiedy chce wyjsć natychmiast! a nikt mu drzwi nie otwiera:razz: , czy np. jakiś "nerw" go łapie/cos mu nie pasuje -niewiele trzeba, zeby Ząbek sikał, w ten sposób chce też pokazać reszcie, kto w domu rządzi, a rządzić Ząbek lubi , zawsze ma dużo do powiedzenia i musi mieć ostatnie słowo:) Nikt nie dzwonił i nie dzwoni w jego sprawie, jedyny telefon, który miałam dawno temu, pisałam tu o tym, to było zapytanie, czy "ten pies nadaje się na rosół" , to wszystko. Nie martw się z tymi fotami poczekamy! :lol: ... trzeba wybierać rzeczy najważniejsze!... też tak mam!... 24godź w dobie to za mało!:roll: ...i wszystko jasne też!... jamnik! na 100%.... dlatego je tak kochamy!:loveu: trzeba wierzyć ,że telefon kiedyś zadzwoni..... a idiotów.... staram się ignorować milczeniem! (nie zawsze wychodzi!).... Quote
Kasia77 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 jesienna melancholia We wrześniu wypada termin szczepień Ząbka, chociaż na wsciekliznę trzeba go zaszczepić-25zł Quote
Recommended Posts