Jump to content
Dogomania

Yrsa - bestia z piekła rodem i Tesia [*] - starsza dama. A teraz jeszcze Tari!

Recommended Posts

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria: za lisem biegnie mały szczyl, młody psiak od znajomych ;D

doglov: ;) ja też zrezygnowałam z dywanów. Łatwiej zamieść i odkurzyć niż zeskrobywać dodatkową, dywanową warstewkę z dywanu.

Natka: :D a futerka będzie jeszcze więcej... wyczesanego ;) Mam nadzieję, że lada moment będzie chłodniej i zacznie znów obrastać. Kupiłam psom len mielony znów na sierść ;)

Posted

Vlk napisał(a):

Natka: :D a futerka będzie jeszcze więcej... wyczesanego ;) Mam nadzieję, że lada moment będzie chłodniej i zacznie znów obrastać. Kupiłam psom len mielony znów na sierść ;)

Ja dzięki sugestią weta kupiłam dwa razy preparaty witaminowe na sierść dla psów, jeden to był gam-coś tam, a drugiego nawet nazwy nie pamiętam i po obu pies mi takiej biegunki dostał, że szkoda mówić. Zresztą on w sumie nigdy nie musiał nic brać na sierść bo zawsze ma ładną, chociaż w tym roku się zastanawiałam bo bardzo mi wyliniał do tego miał swędziawkę straszną i parę innych niepokojących objawów no i kupiłam mu wapń-magnez-cynk, na razie żadnych rewolucji żołądkowych nie ma ;)

Posted

Vlk napisał(a):

doglov: ;) ja też zrezygnowałam z dywanów. Łatwiej zamieść i odkurzyć niż zeskrobywać dodatkową, dywanową warstewkę z dywanu.

Dokładnie , ja codziennie na kolanach szczoteczka czyściłam chodniki a tu jak kłaki były tak były :angryy:teraz wystarczy odkurzyć lub zamieść i jest super :multi:

Posted

hehe no ja już zdrowa, gości miałam, psy szalały bo rzadko kiedy mnie ktoś odwiedza w takiej ilości ;). Dziś wieczorkiem idziemy z Yrsą pobiegać, bo już ją energia roznosi i jak tylko się zacznie nakręcać to śpiewa :) Fotek za dużo nowych nie mam (chyba, że z opuszczonej cementowni ale to bezspsowo :D).
No i z jednego krótszego spacerku :)

Ach ta radość z biegania po dłuższej przerwie ;)

Ukochana zabawa z dzieciństwa... capnąć Tesię za ogon! Za ogon ją!

A teraz sobie poszczekamy do ucha koleżanki

Hmm, ona na pewno znalazła coś fajnego!

Ciężko mi tę potworzycę złapać ostro, mam za wolny obiektyw a ona jest taka szybka! Ale jaką ma minę! :)

Posted

oj... ma. Anielską... Yrsa ją czasem tak molestuje, że ja się dziwię Tesi, że ona tak spokojnie zamast spuścić szczeniakowi.... manto... :p chociaż ten szczeniak ma już dwa lata
Ale Yrsa to szaleniec jest, co widać ;) Dzisiaj też jej nie wybiegam, bo dwa zęby musiałam wyrwać (ósemki). Ojojoj... :D

Posted

no to prawda, nie bolało :) ale co się nastresowałam to moje :) nie miałam nigdy wyrywanych zębów (oprócz mleczaka dawno temu, z kiepskim znieczuleniem :p) i poważniejszego zabiegu pod narkozą. No i jednak potem ani jeść nie można tego co się by chciało przez jakiś czas, biegać też nie bardzo bo się rozkrwawi :P Jak teraz zacznę z psiskiem biegać to będzie szał radości :D Tesia też czasami z nami biega ale tylko na krótsze dystanse. Z Yrsą można poszaleć.