Jump to content
Dogomania

Yrsa - bestia z piekła rodem i Tesia [*] - starsza dama. A teraz jeszcze Tari!

Recommended Posts

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a Yrsa ma teraz dwie czipki :P jedną naturalną a drugą wszczepioną na karku ;) Ale narobiła paniki, dobrze, że miałam dzielnego pomocnika bo sama bym jej nie utrzymała :D A jutro mam nadzieję, że porobię śniegowe zdjęcia :multi: wróciłam z włóczęg świątecznych itp ;) a śnieg dopiero teraz zaczął padać, jak człek w domu i na zajęcia musi.

Posted

ames napisał(a):
cudne te Twoje futra:)
Tesia,mimo swojego wieku,jest przecudowna i nie wygląda na 14 lat!!!
a Yrsa- cudny psiak:)a z którego psa sądzisz,że ma więcej z charakteru?ona to mi na malamuciego bardziej szaleńca wygląda:)

dziękuję za życzenia.dla Was także pięknych,spokojnych Świąt!

To prawda, Tesia prezentuje się wyjątkowo ładnie jak na swój wiek, a w Sylwestra zaczął jej się 15ty rok życia ;) Więc Tesia przyszła na świat z hukiem i fajerwerkami :D

A Yrsa... Yrsa faktycznie jest szalona. Nawet bardzo, może nie jak malamut ale jak dwa malamuty :D I ciągnąć lubi, pobiegać. Zanurkować w zaspie, wytarzać się w śniegu. A jak nie ma zimy (którą uwielbia, tak jak ja) to błoto i kałuże, jeziora i piasek też są ndobre do tarzania, chlapania i wbiegania :D
No i lubi sobie zapolować. Już mi raz kurę przyniosła :P

Posted

no to fotki z wczorajszego dłuuugiego spaceru nad jeziorko itp :)

dwa głupole:

alem się schowała!

namierzona:

niuch niuch

cio tam masz?

Posted

Suki dziękują, czują się mile połechtane :D

i jeszcze jedno ;) (ze względu na słabość do łapek w fazie lotu ;D)

Idę, no idę już:

Posted

ależ paskudna pogoda! nienawidzę odwilży i tym podobnych! Dlatego z uporem maniaka będę wrzucać co trochę jakieś zimowe zdjęcia. A zima ponoć ma wrócić od poniedziałku :multi::multi::multi:

Czy to pies? Czy to śnieżny bies? ;)

Tesia sunie... dokąd? Wie tylko ona :D