Jump to content
Dogomania

Yrsa - bestia z piekła rodem i Tesia [*] - starsza dama. A teraz jeszcze Tari!

Recommended Posts

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NATKA napisał(a):

/ciach/
za miesiąc już się wyniesie z łóżka bo mu będzie za gorąco :evil_lol:

Jak wy się mieścicie? Przeca Futrzak to olbrzym ;)

Posted

moje też niemałe a zdarza się, że śpimy w trójkę na jednym łóżku :D Czasami nawet są dwie osoby i dwa psy. Wszystko kwestia odpowiedniej kompresji i odrobiny 'tetrisa'

Posted

Witam po raz pierwszy. Od dłuższego czasu widząc Twój avatar (zwłacza w bazarkach Nówki hehe) się zastanawiałam co on przedstawia,czy fotkę wilka czy Twojego psa? A tu wreszcie widzę w podpisie link do galerii i duże zdjęcie to z avka.
Psa masz przepięknego, Yrsa jest zachwycająca :loveu:. Tyle miałam do napisania i idę oglądać dalej bo dopiero 1 stronę mam za sobą.

A Tesia na pierwszych fotkach na początku wątki - beauceron wypisz wymaluj a nikt na to nie wpadł:evil_lol:

Posted

Vlk napisał(a):
w jakiej części S-c mieszkasz? ;) Nie poznaję okolic ze zdjęć zbytnio ;)

Ja z tej części bliżej M-ce z Niwki ;) a Ty?

QQk napisał(a):
Jak wy się mieścicie? Przeca Futrzak to olbrzym ;)

Duże łóżko rozwiązuje problem :evil_lol:

Posted

no kawałeczek jest ;) ja mieszkam niemal na przeciwko sądu rejonowego ;) czasami tylko zapuszczam się w te okolice na rowerze albo jadąc na kazimierz z psami czy cuś ;D

Posted

eria napisał(a):
Witam po raz pierwszy. Od dłuższego czasu widząc Twój avatar (zwłacza w bazarkach Nówki hehe) się zastanawiałam co on przedstawia,czy fotkę wilka czy Twojego psa? A tu wreszcie widzę w podpisie link do galerii i duże zdjęcie to z avka.
Psa masz przepięknego, Yrsa jest zachwycająca :loveu:. Tyle miałam do napisania i idę oglądać dalej bo dopiero 1 stronę mam za sobą.

A Tesia na pierwszych fotkach na początku wątki - beauceron wypisz wymaluj a nikt na to nie wpadł:evil_lol:

Hehehe :D dziękować. Yrsa tez dziękować.
Tesia też ;)
No faktycznie, jest lekko beauceronowata, ale tylko w niektórych kadrach, zazwyczaj bardziej przypomina knedelka ;) Psinka ma trochę krótką szyję, przez co już nieraz była posądzana o nadwagę a to po prostu optyczne skrócenie figury ;) w połączeniu z sierścią sterczącą na wszystkie strony...

Posted

Vlk napisał(a):
no kawałeczek jest ;) ja mieszkam niemal na przeciwko sądu rejonowego ;) czasami tylko zapuszczam się w te okolice na rowerze albo jadąc na kazimierz z psami czy cuś ;D

Ano taki maleńki kawałeczek ;) ja z Futrzakiem też lubię jeździć na Kazimierz :lol: a wiesz może gdzie jest "rybaczówka" bąź "wygoda"??? Bo tam jest super miejsce spacerowe, można psiaka wybiegać do woli nie martwiąc się że ktoś się doczepi że zwierz luzem lata :p

Posted

Groszek: Dziękuję, powoli dochodzę do siebie ;) Spacery robią się coraz dłuższe. Najgorsze jest to, że mi sie chce już skakać i biegać, Yrsie też (Tesia już to olewa) a nie mogę przeginać, bo ciągle jednak mam te 37 stopni ;) Energia nas rozpiera!

Natka: A o rybaczówce słyszałam, może nawet tam byłam ale nie bardzo teraz wiem jak to umiejscowić ;)
Kurcze ciężko się pisze jak pod nogami leży dywanik z psa, który ani myśli się przesunąć.

A jeszcze z takich dalszych nieco okolic to uwielbiam Ryszkę ;) Tam to je piknie.

Posted

wrzucam kilka zdjęć ;) Niestety najświeższych nie ma - bo jeszcze nie łażę tak, żeby zdjęcia robić :P

Z zeszłorocznej wyprawy w góry:
Śpieeewam sooobieeeeee!

Cwaniara

W Tesi diaboł czasem się budzi:

Posted

Moja psiurka na kanapie się wyleguję ;)
Że tak powiem śliczną masz tą wilczokwą sunię, nie żeby druga sunie nie była fajna ale ja do tych wilczkowych psiurków jakąś taką wielgaśną słabość mam :loveu::loveu::loveu: śliczne foty :lol:

Posted

mnie też :D zakochana w niej jestem po uszy. Jak tylko jest sytuacja, że nie mogę z nią gdzieś pojechać i musi zostać u rodziców to aż mnie w gardle ściska ;D Oczywiście kocham oba moje psy, ale Yrsa mnie wzięła przebojem ;D Mimo, że taki zbój z niej i krnąbrna bestia, w porównaniu do statecznej Tesi (pełne imię Teofano ;) ).

Yrsa poza tym bardzo dba o moje oczy i BHP :P Dzięki niej moje oczy od komputera są oddalone o metr z kawałkiem a nie o 60-70cm jak zazwyczaj :D No i stopy grzeje.

Posted

Zdjęcie nienajlepsze ale zrobione w celach typowo dokumentacyjnych :D

I nie wiem co zrobić, żeby znów miała takie obfite poduchy z futra za uszkami... straciło jej się to jak bardziej wyrosła ;(

Posted

Śliczniuchne masz te piechy :loveu::loveu::loveu::loveu: a kłopoty z kłębami sierści to ja też mam mimo wyczesywania, dywanów nie mam w domu nooo poza Tymi z Neronowego włosia :evil_lol:

pozdrawiamy , bedziemy zagladac częsciej i czekac na nowe fotasy :multi: