Vlk Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 w jakiej części S-c mieszkasz? ;) Nie poznaję okolic ze zdjęć zbytnio ;) Quote
QQk Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 NATKA napisał(a): /ciach/ za miesiąc już się wyniesie z łóżka bo mu będzie za gorąco :evil_lol: Jak wy się mieścicie? Przeca Futrzak to olbrzym ;) Quote
Vlk Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 moje też niemałe a zdarza się, że śpimy w trójkę na jednym łóżku :D Czasami nawet są dwie osoby i dwa psy. Wszystko kwestia odpowiedniej kompresji i odrobiny 'tetrisa' Quote
eria Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Witam po raz pierwszy. Od dłuższego czasu widząc Twój avatar (zwłacza w bazarkach Nówki hehe) się zastanawiałam co on przedstawia,czy fotkę wilka czy Twojego psa? A tu wreszcie widzę w podpisie link do galerii i duże zdjęcie to z avka. Psa masz przepięknego, Yrsa jest zachwycająca :loveu:. Tyle miałam do napisania i idę oglądać dalej bo dopiero 1 stronę mam za sobą. A Tesia na pierwszych fotkach na początku wątki - beauceron wypisz wymaluj a nikt na to nie wpadł:evil_lol: Quote
NATKA Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Vlk napisał(a):w jakiej części S-c mieszkasz? ;) Nie poznaję okolic ze zdjęć zbytnio ;) Ja z tej części bliżej M-ce z Niwki ;) a Ty? QQk napisał(a):Jak wy się mieścicie? Przeca Futrzak to olbrzym ;) Duże łóżko rozwiązuje problem :evil_lol: Quote
Vlk Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 no kawałeczek jest ;) ja mieszkam niemal na przeciwko sądu rejonowego ;) czasami tylko zapuszczam się w te okolice na rowerze albo jadąc na kazimierz z psami czy cuś ;D Quote
Vlk Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 eria napisał(a):Witam po raz pierwszy. Od dłuższego czasu widząc Twój avatar (zwłacza w bazarkach Nówki hehe) się zastanawiałam co on przedstawia,czy fotkę wilka czy Twojego psa? A tu wreszcie widzę w podpisie link do galerii i duże zdjęcie to z avka. Psa masz przepięknego, Yrsa jest zachwycająca :loveu:. Tyle miałam do napisania i idę oglądać dalej bo dopiero 1 stronę mam za sobą. A Tesia na pierwszych fotkach na początku wątki - beauceron wypisz wymaluj a nikt na to nie wpadł:evil_lol: Hehehe :D dziękować. Yrsa tez dziękować. Tesia też ;) No faktycznie, jest lekko beauceronowata, ale tylko w niektórych kadrach, zazwyczaj bardziej przypomina knedelka ;) Psinka ma trochę krótką szyję, przez co już nieraz była posądzana o nadwagę a to po prostu optyczne skrócenie figury ;) w połączeniu z sierścią sterczącą na wszystkie strony... Quote
NATKA Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Vlk napisał(a):no kawałeczek jest ;) ja mieszkam niemal na przeciwko sądu rejonowego ;) czasami tylko zapuszczam się w te okolice na rowerze albo jadąc na kazimierz z psami czy cuś ;D Ano taki maleńki kawałeczek ;) ja z Futrzakiem też lubię jeździć na Kazimierz :lol: a wiesz może gdzie jest "rybaczówka" bąź "wygoda"??? Bo tam jest super miejsce spacerowe, można psiaka wybiegać do woli nie martwiąc się że ktoś się doczepi że zwierz luzem lata :p Quote
Vlk Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Groszek: Dziękuję, powoli dochodzę do siebie ;) Spacery robią się coraz dłuższe. Najgorsze jest to, że mi sie chce już skakać i biegać, Yrsie też (Tesia już to olewa) a nie mogę przeginać, bo ciągle jednak mam te 37 stopni ;) Energia nas rozpiera! Natka: A o rybaczówce słyszałam, może nawet tam byłam ale nie bardzo teraz wiem jak to umiejscowić ;) Kurcze ciężko się pisze jak pod nogami leży dywanik z psa, który ani myśli się przesunąć. A jeszcze z takich dalszych nieco okolic to uwielbiam Ryszkę ;) Tam to je piknie. Quote
Vlk Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 wrzucam kilka zdjęć ;) Niestety najświeższych nie ma - bo jeszcze nie łażę tak, żeby zdjęcia robić :P Z zeszłorocznej wyprawy w góry: Śpieeewam sooobieeeeee! Cwaniara W Tesi diaboł czasem się budzi: Quote
NATKA Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Moja psiurka na kanapie się wyleguję ;) Że tak powiem śliczną masz tą wilczokwą sunię, nie żeby druga sunie nie była fajna ale ja do tych wilczkowych psiurków jakąś taką wielgaśną słabość mam :loveu::loveu::loveu: śliczne foty :lol: Quote
QQk Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Się na nie patrzy to by się chciało tak dorwać i ukochać ;) Quote
eria Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 umaszczenie Yrsy mnie powala:loveu: http://images39.fotosik.pl/228/23a24913e00643d3.jpg Quote
Vlk Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 mnie też :D zakochana w niej jestem po uszy. Jak tylko jest sytuacja, że nie mogę z nią gdzieś pojechać i musi zostać u rodziców to aż mnie w gardle ściska ;D Oczywiście kocham oba moje psy, ale Yrsa mnie wzięła przebojem ;D Mimo, że taki zbój z niej i krnąbrna bestia, w porównaniu do statecznej Tesi (pełne imię Teofano ;) ). Yrsa poza tym bardzo dba o moje oczy i BHP :P Dzięki niej moje oczy od komputera są oddalone o metr z kawałkiem a nie o 60-70cm jak zazwyczaj :D No i stopy grzeje. Quote
Vlk Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 dziń dybry ;) Eh oby mi jak najszybciej to grypsko czy cokolwiek przeszło ;) Pobiegać by się już chciało ;) Quote
NATKA Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Wracaj do zdrówka, wracaj szybciutko :loveu::loveu::loveu: Quote
Talia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Witanko :) Yrsa jest cudowna :loveu: I zgadzam się ma niesamowite umaszczenie :) Quote
Vlk Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Zdjęcie nienajlepsze ale zrobione w celach typowo dokumentacyjnych :D I nie wiem co zrobić, żeby znów miała takie obfite poduchy z futra za uszkami... straciło jej się to jak bardziej wyrosła ;( Quote
QQk Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 http://images46.fotosik.pl/232/f4f23b125c2288b5med.jpg - ale ją wyskubałaś ;) Quote
Vlk Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 mimo tego i tak mi kłęby futra po domu latają :D Quote
Vlk Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 A my z utęsknieniem czekamy na zimę :) To zdjęcia z ostatniej zimy :) Z wypraw w góry. Jak lis ;) Duuużo śnieguuuuu! Quote
łamAga Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Śliczniuchne masz te piechy :loveu::loveu::loveu::loveu: a kłopoty z kłębami sierści to ja też mam mimo wyczesywania, dywanów nie mam w domu nooo poza Tymi z Neronowego włosia :evil_lol: pozdrawiamy , bedziemy zagladac częsciej i czekac na nowe fotasy :multi: Quote
eria Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 http://images48.fotosik.pl/233/289c10c93cda4b73.jpg a co to tam biegnie za lisem ??? :) Quote
Recommended Posts