Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie jestem VIPem i nie będę :diabloti: a czemu nie jestem na grupie? BO MAM DWA QNDLE!!!!! :roflt:

EDIT!!! NIE WOLNO przenieść mnie na sznaucery bo Luna nie ma papierów a Pepa też nie jest sznaucerem, a tym bardziej nie można tego powiedzieć o Oliwce!!!

Posted

:crazyeye:i ich eksmitowali???? :mdleje: co to się dzieje - coraz blizej jestem żeby się sama stąd eksmitować na zawsze - nie lubię się pchać tam gdzie ludzi nie szanują :angryy:

no ok, nawet jak Lunę podciągną pod sznaucery to w dalszym cięgu Pepa i Oliwia sznaucerami nie będą :lol:

Posted

o rany byłam tam na sznaucerach - wszyscy już tam są oprócz mnie :-o a może zamiast się cieszyć powinnam sie teraz poczuć urażona???? nie nie - nie czuję się urażona!!! i nie tykać mojego blożka!!! :mad:

Prosiak nie jest sznaucerem!

Prosiak jest amfibią

a to jest Potwór z Loch Ness

przecinak

wydra

Posted

Ufff... nadrobiłam zaległości :p
W ramach diagnostyki bolącego serducha robili mi EGK Holter. Okazało sie że przy tym czarodziejstwie nie wolno gadać przez komórkę i podchodzic do komputerów, a cała zabawa trwa 24 godziny. Perfidnie odcieli mnie od ludzi. Ech... ci lekarze ;)

Zupełnie nie rozumiem dlaczego nie zrobiłas Pepie zdjęcia w odżywce rosołkowej:lol:

Jak ja Ci zazdroszczę pływajacego sznupka.:loveu: Ten mój drań trzyma się od wody na 5m. Widuję go mokrego jak nie zdąży zwiać do domu przed deszczem albo jak go kapię. A taki piękny z niego mokry pinczerek ;)

Ależ Luna zarosnięta :crazyeye::loveu::crazyeye: ogól biedactwo, bo sie przecież ugotuje :cool3:

Posted

[quote name='tangerine74']
W ramach diagnostyki bolącego serducha robili mi EGK Holter. Okazało sie że przy tym czarodziejstwie nie wolno gadać przez komórkę i podchodzic do komputerów, a cała zabawa trwa 24 godziny. Perfidnie odcieli mnie od ludzi. Ech... ci lekarze ;)

o rany! mam nadzieję, że wszystko ok!

Zupełnie nie rozumiem dlaczego nie zrobiłas Pepie zdjęcia w odżywce rosołkowej:lol:

o dziwo nawet o tym nie pomyślałam taka byłam wściekła :oops:

Ależ Luna zarosnięta :crazyeye::loveu::crazyeye: ogól biedactwo, bo sie przecież ugotuje :cool3:

uhm zbieram się już od kilku tygodni :oops:

Posted

weszka napisał(a):
Najlepszy jest mokry sznaucerzy mordulec z ociekającą z brody wodą ;) Widok powalający!

Iiii tam, ja myślę,że mordulec ociekający rosołem z makaronem jest jeszcze lepszy :evil_lol:
Waszka, a właśnie, dlaczego Oliwia pożałowała rosołku Lunie? :mad:

malawaszka napisał(a):
no ok, nawet jak Lunę podciągną pod sznaucery to w dalszym cięgu Pepa i Oliwia sznaucerami nie będą :lol:

Buahahaha, słusznie się domyślałam, że nie jesteś w sznaucerach :evil_lol: Zakundliłaś se galerię to i zostałaś wśród plebsu :evil_lol:

Posted

bo Luna nie sępi przy Oliwce - a ostatnio ma nową skrytkę gdzie siedzi i wkręca sobie kolejne schizy - wciska się ZA moje łóżko i tam udaje, że jej nie ma :lol:

Uffff dobrze, że ta Pepa mi się napatoczyła :loveu:

Posted

Z racji tego, że wchodzą tutaj wszyscy których lubię - chciałabym się z Wami pozegnać. Od dzisiaj będę się trzymać z daleka od dogomanii. Byłam tutaj w doborowym towarzystwie a II grupę a zwłaszcza nowofundlandy omijałam szerokim łukiem. Nagle znalazłam się tam i nie zamierzam tam być. Zostałam pozbawiona szacunku do samej siebie.
Było mi bardzo miło spędzać na dogo z Wami te 4 lata. Jestescie wspaniali, a dogo to WY a nie administracja. Niestety to ona uważa sie za boga i to Kali nie szanujacą innych. I to ona despotycznie dyktuje warunki.
Moze Fotoblogi to śmietnik, ale on mi odpowiedał a dział " Nowofundlandy" - stanowczo NIE!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam
Edyta
PS
Jeszcze raz dzieki za to, że byliście ze mna te 4 lata :loveu:

Posted

Pysiu, ale nie znikasz z neta całkiem? :cool3:

Sama się zastanawiam, czy nie dać sobie spokoju z tym forum. Owczarki niemieckie nam podzielili na "zwykłe" i "długowłose" :crazyeye: A to przecież jedna rasa! I teraz de facto dział "Owczarki niemieckie" na którym bywałam dość często jest nie dla mnie, bo mam kundla i DONkę :roll: No i, z różnych względów, bardzo pasował mi "tryb ukryty", a teraz, żeby móc go włączyć trzeba zapłacić... Chyba kogoś pogięło :evil_lol:

Posted

Waszko galeria jest świetna obojetne gdzie się znajduje. ja tam i tak zapisałam do ulubionych i szukac nie musze:cool3:by tu trafic. Głaskanko dla prosiaczka i wydry.:Dog_run::painting:

Posted

Jakaś niemiła atmosfera przez te porządki się robi :roll: Ale ja mam to gdzieś i chodzę tam gdzie lubię i jak mam ochotę to wszystkich znajdę :diabloti::cool1: W końcu dogo jest dla nas :eviltong:

Posted

Ze strachem tu zajrzałam i sprawdzam cyz nadal mam kundle i ufff na szczęście tak :multi:

ale miałam dzisiaj dzień - masakra - wczoraj deczko zabalowaliśmy i ehhh szkoda gadać :mdleje: myślałam, że ducha wyzionę :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']nie jestem VIPem i nie będę :diabloti: a czemu nie jestem na grupie? BO MAM DWA QNDLE!!!!! :roflt:

EDIT!!! NIE WOLNO przenieść mnie na sznaucery bo Luna nie ma papierów a Pepa też nie jest sznaucerem, a tym bardziej nie można tego powiedzieć o Oliwce!!!
Nas przenieśli, chociaż Dominika nie jest sznaucerem
[quote name='asher']Buahahaha, słusznie się domyślałam, że nie jesteś w sznaucerach :evil_lol: Zakundliłaś se galerię to i zostałaś wśród plebsu :evil_lol:
Ja jestem w sznaucerach, ale chcę wrócić do plebsu, inaczej też się pożegnam z dogomanią!!!!!!!!!!!
[quote name='Pysia']Z racji tego, że wchodzą tutaj wszyscy których lubię - chciałabym się z Wami pozegnać. Od dzisiaj będę się trzymać z daleka od dogomanii. Byłam tutaj w doborowym towarzystwie a II grupę a zwłaszcza nowofundlandy omijałam szerokim łukiem. Nagle znalazłam się tam i nie zamierzam tam być. Zostałam pozbawiona szacunku do samej siebie.
Było mi bardzo miło spędzać na dogo z Wami te 4 lata. Jestescie wspaniali, a dogo to WY a nie administracja. Niestety to ona uważa sie za boga i to Kali nie szanujacą innych. I to ona despotycznie dyktuje warunki.
Moze Fotoblogi to śmietnik, ale on mi odpowiedał a dział " Nowofundlandy" - stanowczo NIE!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam
Edyta
PS
Jeszcze raz dzieki za to, że byliście ze mna te 4 lata :loveu:
Ja byłam krócej niż 4 lata, ale lubiłam do Pysi zajrzeć od czasu do czasu. Teraz chyba też się pożegnam, bo nie zamierzam być wśród rasowców, pomimo tego, że mam rasowce!!!!!!!!
Chcę być na FB, wśród wirtualnych przyjaciół!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PYSIU miło było Cię poznać wirtualnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Waszko, Ciebie też i WSZYSTKICH co tu zaglądali!!!!!!!!!!

Posted

aga1215 napisał(a):
Kilka postów wyżej masz list od Pysi ...........

o kurde nie było tego listu wczoraj :crazyeye:

gdyby nie pwp też bym się wyniosła w dogo - zero szacunku dla użytkowników, a gdyby nie my nie byłoby tego forum, nie mogliby zarabiać - no i powinniśmy pobierać od nich opłaty za reklamowanie forum - na każdej akcji, w niemal każdym artykule z ratowania psów jest że użytkownicy forum dogomania.... i tak się nas szanuje :angryy: