malawaszka Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 wiem wiem - pewnie umarłaś ze śmiechu :diabloti: Quote
Pysia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='malawaszka']wiem wiem - pewnie umarłaś ze śmiechu :diabloti:[/quote] Czy jak zacznę się teraz śmiać to nie zrobię Ci przykrości? :roll: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='malawaszka']qrwa mać!!! własnie mi mama zrobiła wielką przysługę i jak byłam z psami na dworze to zutylizowała aksolotla :angryy::angryy::angryy: BO ONA BYłA PEWNA, żE NIE żYJE :angryy::angryy: qrwica mnie zaraz trafi :angryy::angryy::angryy:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]taaa mamy to potrafia :cool3::cool3::cool3:[/B][B]...nie mówię o sobie ......;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....... Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='agbar']yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.......[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm:........................................[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 czyżby potffór ogląda teraz rury kanalizacyjne od środka ??/ Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Przeczytałam .................................. Quote
Pysia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa']Przeczytałam ..................................[/quote] Cicho ...Nie pozwoliła jeszcze..... Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Pysia']Cicho ...Nie pozwoliła jeszcze.....[/quote] Ciiiii................ wiem................. poczekam ........................... Quote
Doginka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Vectra']czyżby potffór ogląda teraz rury kanalizacyjne od środka ??/[/quote] Utylizacja, czyli spalenie????:razz: Waszka, a już chciałam Ci poradzić, żebyś wzięła stetoskop i posłuchała, czy serduszko bije:placz: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dzień doberek Waszeczko :glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm:........................................[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no co.....smiech uwiazl mi w gardle....sie poddusilam:grins: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='agbar']no co.....smiech uwiazl mi w gardle....sie poddusilam:grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oddychaj i odkrztuś :diabloti:....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
olcha Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej........... Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='olcha']Ojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej...........[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]następna zatkło ......oddychaj głęboko .....[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://img86.imageshack.us/img86/4569/noszeql6.gif[/IMG] Quote
Justa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='malawaszka'] o qrde a ja wyrzuciłam to odskrobane :shake:[/QUOTE] Oj to żałuj, bo takie odskrobki to są bardzo praktyczne - nijak ich pies wypluć nie może:diabloti: Quote
Pysia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Czy juz mogę? :grins: Dodam, że wczoraj dała TZtowi przeczytać wszystko o Axelku ;) Powiem Ci później jaka była jego reakcja na ostatni post :grins: Quote
AnkaG Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 hmm lepiej , że sam odszedł niż miałby byc zjedzony żywcem przez kolegę. Quote
Katerinas Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 boszz.... biedna to coś co się Axel wabiło....:razz: waszka? żyjesz? Quote
Paula Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Buuuuu, Axowate nie żyje :placz: A te wredne @ się śmieją po cichu, chlip :-( Quote
Doginka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Paula_']Buuuuu, Axowate nie żyje :placz: A te wredne @ się śmieją po cichu, chlip :-([/quote] No no, ja się nie ryję - ja płaczę ( ze śmiechu nie:shake:):diabloti: Quote
malawaszka Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 jestem, żyję, ale z aksolotla nie będę żartować :shake: Dobranoc [img]http://manu.dogomania.pl/emot/wyzional_ducha.gif[/img] qrde dziewczynki dostają antybiotyk od niedzieli, od wtorku w tabletkach, a Pepa mi się dziś rano zrzygała - mam nadzieję, że to przypadek :roll: Quote
Doginka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='malawaszka']jestem, żyję, ale z aksolotla nie będę żartować :shake: Dobranoc [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/wyzional_ducha.gif[/IMG] qrde dziewczynki dostają antybiotyk od niedzieli, od wtorku w tabletkach, a Pepa mi się dziś rano zrzygała - mam nadzieję, że to przypadek :roll:[/quote] Biedne sunie:calus: - wymiziaj je ode mnie:p;) Gordon na szczęście miał jednorazowe rzyganko:diabloti: Quote
Pysia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='malawaszka']jestem, żyję, ale z aksolotla nie będę żartować :shake: Dobranoc [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/wyzional_ducha.gif[/IMG] qrde dziewczynki dostają antybiotyk od niedzieli, od wtorku w tabletkach, a Pepa mi się dziś rano zrzygała - mam nadzieję, że to przypadek :roll:[/quote] To po licho takie emotki dodajesz :mad: 5 dni to już powinno być praktycznie po sprawie :cool3: Pewnie Pepa przejadła brzuszek ;) Zapytaj Oliwki czym ją podkarmiała :diabloti: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Waszeczko :hand: ....to może Motilka :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts