Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja poradziłam Waszce na GG zeby ....
A). podgrzałą potFora :evil_lol:
B). dziabneła go szpilką
C).przyłozyła mu lusterko do organu oddychania - tak sie poznaje truposzy :evil_lol:

Pewnie Akesl podswiadomie wyczuł nasz tajny plan :lol:

Posted

resuruss napisał(a):
Ja poradziłam Waszce na GG zeby ....
A). podgrzałą potFora :evil_lol:
B). dziabneła go szpilką
C).przyłozyła mu lusterko do organu oddychania - tak sie poznaje truposzy :evil_lol:

Pewnie Akesl podswiadomie wyczuł nasz tajny plan :lol:

:crazyeye::crazyeye: bosh skad u ciebie takie pomysly ty ostojo lagodnosci ? :diabloti:

Posted

Elitesse napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: bosh skad u ciebie takie pomysly ty ostojo lagodnosci ? :diabloti:

a jakbyś widziała jaki miała ubaw z mojego umierającego stForka :mad:

Baby mi się pożarły :angryy::mad: byłyśmy na wsi, było pięknie zabawa patykami, Pepa biegała bez smyczy i pięknie się pilnowała...:Dog_run: w pewnym momencie nawet ośmieliłam się pomyśleć, że może będą się kiedyś razem bawić jednym patykiem (sic! :stupid:) bo Pepa stanęła nad Luną i szczekała na nią - ja sobie od razu przypomniałam widoczek ze zdjęć Asher jak to Sabina zabrała Boogiemu piłeczkę i on na nią krzyczał i taka nadzieja we mnie wstąpiła, że będą się dziewczynki razem bawić :splat: i było fajnie... do czasu... do czasu aż Pepa postanowiła pobawić się Lunkowym patykiem :shock: to był moment :eek2: Luna skoczyła, dziabnęła Pepę, Pepa jej oddała i dawaj się kotłować 0X:krach: niestety nie chciały same przestać - a ja nie chciałam czekać aż się pogryzą na serio bo by sieznienawidziły i cap łapę wsadziłam żeby którąś złapać no i to któraś złapała mnie za palec :bad-word: Dostały eleganckie klapy na dupy :siara:i już był spokój :loveu: potem nawet na siebie nie warknęły :cool1:

Posted

malawaszka napisał(a):
a jakbyś widziała jaki miała ubaw z mojego umierającego stForka :mad:

Baby mi się pożarły :angryy::mad: byłyśmy na wsi, było pięknie zabawa patykami, Pepa biegała bez smyczy i pięknie się pilnowała...:Dog_run: w pewnym momencie nawet ośmieliłam się pomyśleć, że może będą się kiedyś razem bawić jednym patykiem (sic! :stupid:) bo Pepa stanęła nad Luną i szczekała na nią - ja sobie od razu przypomniałam widoczek ze zdjęć Asher jak to Sabina zabrała Boogiemu piłeczkę i on na nią krzyczał i taka nadzieja we mnie wstąpiła, że będą się dziewczynki razem bawić :splat: i było fajnie... do czasu... do czasu aż Pepa postanowiła pobawić się Lunkowym patykiem :shock: to był moment :eek2: Luna skoczyła, dziabnęła Pepę, Pepa jej oddała i dawaj się kotłować 0X:krach: niestety nie chciały same przestać - a ja nie chciałam czekać aż się pogryzą na serio bo by sieznienawidziły i cap łapę wsadziłam żeby którąś złapać no i to któraś złapała mnie za palec :bad-word: Dostały eleganckie klapy na dupy :siara:i już był spokój :loveu: potem nawet na siebie nie warknęły :cool1:

następnym razem zobacz oczami wyobraźni że tam stoi mój Kanyś :loveu: :evil_lol:

Posted

:diabloti: Ja tam wiem ,ze to nie ładnie sie śmiac z Axilowego nieszcześcia ;),ale jak przeczytacie całą rozmowe jeszcze raz i komentarze to :evil_lol:
Niemniej ciesze sie,ze wraca do zdrowia :multi:

PS AXEL !!!!Nie wchodz do jasnego tunelu!!!!;)

Waszeczko!Mam pomysł co do Lunkowej i Pepitki :diabloti: .....do lodowy je !!!!!

Posted

[quote name='Nugatowa']Waszko jak zobaczyłam to cudo w Twojej lodówce :mdleje: to zaczełam się zastanawiać czy to nie podwaliny Muzea Przyrodniczego

nie :eviltong:

[quote name='Vectra']następnym razem zobacz oczami wyobraźni że tam stoi mój Kanyś :loveu: :evil_lol:

tak - to będzie moja następna wizja w takiej sytuacji - więcej taka naiwna nie będę :shake:

[quote name='resuruss']
PS AXEL !!!!Nie wchodz do jasnego tunelu!!!!;)

Waszeczko!Mam pomysł co do Lunkowej i Pepitki :diabloti: .....do lodowy je !!!!!

TAK! Axel nie podążaj w stronę światła :evil_lol:

hahaha obawiam się, że mogą się nie zmieścić - chyba że od razu poćwiartuję gadzinę :diabloti:

[quote name='Vectra']to niech Waszka wyłączy światło w lodówce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hahaha skąd wiesz, że o tym myślałam, bo on powinien mieć tam spokój, a przy takiej "wielodzietnej" rodzinie jak u mnie ciągle ktoś sznupie w lodówce i świeci mu to światło :evil_lol:

sirota

i zbój

Posted

Vectra napisał(a):
Waszka , to lodówa na kłódkę i grafik kiedy wydawane są posiłki ... potffór musi mieć spokój :diabloti:

nie śmiem się już odzywać na ten temat bo i tak cud, że nikt nie marudzi, że gadzina w lodówce mieszka :lol:

Posted

Kurde ,apropo sznaucia , to jak jechałam dziś tam gdzieś to na drodze widziałam miniaturke , biedny się plątał :( chyba go ktoś wywalił z auta , bo biegał za samochodami .. w morde mać , przeklęta warszawa i nie było jak się zatrzymać , dopiero w drodze powrotnej mogłam tam stanąć i go poszukać ,ale już go nie było ... mam nadzieje ze ktoś go złapał .. biedny taki i deszcz padał ...

samochód go nie walnął , bo obszukałam pobocza ....
cały czas mi po głowie biega ten malec :(

Posted

AnkaG napisał(a):
Jestem ciekawa jak Pepa będzie wyglądać ostrzyżona. :razz:

ja też, ale dopóki będzie taka gruba to jej nie obetnę :evil_lol: no i dopóki będzie zimno:shake:

Vectra napisał(a):
Kurde ,apropo sznaucia , to jak jechałam dziś tam gdzieś to na drodze widziałam miniaturke , biedny się plątał :( chyba go ktoś wywalił z auta , bo biegał za samochodami .. w morde mać , przeklęta warszawa i nie było jak się zatrzymać , dopiero w drodze powrotnej mogłam tam stanąć i go poszukać ,ale już go nie było ... mam nadzieje ze ktoś go złapał .. biedny taki i deszcz padał ...

samochód go nie walnął , bo obszukałam pobocza ....
cały czas mi po głowie biega ten malec :(

:-(pozostaje mieć nadzieję, że jednak to czyjś psiak i że już jest w domku...

Posted

Waszuń boska myszka :loveu:

Mój prezent mikołajkowy dzisiaj Gala zeżarła :placz:
W dodatku na sygnale jechałam do weterynarza, żeby ten prezent jej nie zabił :placz:
Wychodziłam o 10 z domu. Pyszna, mleczna czekolada Alpen Gold z orzechami leżała na moim biurku, wróciłam i papierek po niej leżał już na podłodze. Oczywiście sam papierek :placz:
Ja psa pod pache i do weta, bo jednak cała tabliczka czekolady na 8kg psa to może się nieciekawie skończyć.

Dali jej kroplówe podskórnie, coby ją przepłukać z tych substancji trujących co są w czekoladzie, dali jej 4 strzykawy węgla. Psina oblizywała się jakby zjadała 2 tabliczke czekolady :evil_lol: Weterynarz zrobił wielkie oczy, bo w życiu nie widział psa, któremu smakowałby węgiel :evil_lol:
Dostałyśmy jeszcze 2 strzykawy na wynos, ale dopiero o północy mogę jej dać.. (co z tego, że JUŻ mam ochotę się położyć, bo rano mam prosektorium na uczelni i generalnie padam na ryjek?)

A żeby tego jeszce było mało Galina sika po kroplówie co pół godziny i wlaśnie oznaczyła mój nowy w/łochaty dywan :placz:

Mam dość :placz::angryy:

Posted

Justa napisał(a):
Waszuń boska myszka :loveu:

Mój prezent mikołajkowy dzisiaj Gala zeżarła :placz:
W dodatku na sygnale jechałam do weterynarza, żeby ten prezent jej nie zabił :placz:

nooo mysza zarypista jest :loveu::loveu::loveu:

a Galina to Ci dostarcza emocji :shake:

Posted

u mnie dziewczyny sa takimi amatorkami czekolady... ile one juz tabliczek mi zjadly - jedne ze sreberkami inne bez :diabloti: i to przewaznie wtedy kiedy ja mialam wielgachna ochote na slodkosci :evil_lol:

na szczesie zawsze konczylo sie na wymiotach lub koopkowaniu po tychze sreberkach :roll:

Posted

Elitesse napisał(a):
u mnie dziewczyny sa takimi amatorkami czekolady... ile one juz tabliczek mi zjadly - jedne ze sreberkami inne bez :diabloti: i to przewaznie wtedy kiedy ja mialam wielgachna ochote na slodkosci :evil_lol:

na szczesie zawsze konczylo sie na wymiotach lub koopkowaniu po tychze sreberkach :roll:

Heh, mnie pierwszy raz pies zeżarł na raz tyle czekolady. I może gdyby nie to, że taki alergik, to może bym tak się nie przejęła.

Wet mnie uświadomił, że mleczna czekolada to małe piwo. Gorzej z tą gorzką, bo to przez nią wysiada wątroba i pies może zdechnąć..