Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']popsułaś allegro :placz: to Twoja wina :placz:
zadeptałaś wielgachnymi buciorami :diabloti:[/quote]

specjalnie żebyś sobien ie kupiła takich samych tak jak to zrobiłaś z plecaczkiem :diabloti::evil_lol:

[quote name='furciaczek']Piekne zdiecia:loveu: kocham polskie gory:loveu:

waszuniu a ta strona co masz w banerku jest uaktualniana? Bo co nie wejde to to samo:roll:[/quote]

kurde właśnie przed chwilą skończyłam pisać post w innym wątku o tym, że strona nie działa :placz: tzn działa ale nie mogę jej uaktualniać więc gówno bo jest ale jakoby jej nie było :angryy: jełopy którzy dali mi miejsce na serwerze nie odbierają ode mnie tel, nie odpisują na gg i maile - nie wiem co mam zrobić bo to pewnie jakaś pierdoła - mały błąd w skrypcie a strona już wiele miesięcy nie uaktualniona :placz: myślę już o zmianie strony całkiem - inny adres, inna strona, ale trochę mi szkoda jednak bo ta już trochę znana - tylko jak ja mam dotrzeć do tych ludzi - dostałam za darmo miejsce na serwerze i teraz mam... :shake:

Posted

oj kurcze to nieciekawie:shake: Szkoda bo stronka naprawde by sie przydala, nie wiem czy jest jeszcze jakas o sznauciach w potrzebie:roll: Sama kilku osoba podalam link do Twojej...

Nie odpisuja bo nie chca, czy po prostu numery pozmieniali?

Posted

[quote name='malawaszka']

jak to siostra??? kto??? JA??!! :crazyeye:
[/quote]

:icon_roc:Nie, nie Ty:cool1::diabloti: Taka jedna, co to w domu mordercze bestie trzyma:loveu::diabloti:

Ale zajebiste widoczki, uwielbiam takie:mdleje::loveu:

[url]http://img526.imageshack.us/img526/3860/dscf39931wb8.jpg[/url]

Posted

[quote name='madzia i medor']:icon_roc:Nie, nie Ty:cool1::diabloti: Taka jedna, co to w domu mordercze bestie trzyma:loveu::diabloti:
[/quote]

boszzz jaka ulga..... :diabloti:

[quote name='Pysia']Weszko mła. Skręciłam noge i jedyne co mogę zrobić to umierać ze smiechu :diabloti:
Cho do mnie....[/quote]

no ja co prawda nogi nie skręciłam, ale nadal auta nie mam bo OD oddał swoje do warsztatu i zarekwirował moje :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']boszzz jaka ulga..... :diabloti:
[/quote]
Zawsze można to zmienić:loveu::loveu:Chcesz, chcesz, prawda, że chcesz:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

:diabloti:

Posted

no ja co prawda nogi nie skręciłam, ale nadal auta nie mam bo OD oddał swoje do warsztatu i zarekwirował moje :angryy:[/quote]
I pozwoliłas? Tak? Pozwoliłaś mu zabrać? :mad: Moje kochane starutkie autko ze specjalnym zestawem do moczenia nóg :placz: To dla mnie wielka trauma :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Witam się ........:p
czytałam o problemach ze stronką ...a moze trzeba mniej grzecznym tonem napisać :hmmmm:
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

no własnie tylko jak mniej grzecznym tonem, jak oni mi to za darmo udostępnili - normalnie to jest firma która na tym zarabia- poza tym jak nei umiem :placz:

[quote name='madzia i medor']Zawsze można to zmienić:loveu::loveu:Chcesz, chcesz, prawda, że chcesz:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:
[/quote]

:shock:

[quote name='Pysia']I pozwoliłas? Tak? Pozwoliłaś mu zabrać? :mad: Moje kochane starutkie autko ze specjalnym zestawem do moczenia nóg :placz: To dla mnie wielka trauma :roll:[/quote]

wolałam to niż zostać szoferem :shake:

Czajnik na allegro
[url]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=242076005[/url]
może macie jakieś sugestie?

Posted

[quote name='malawaszka']no własnie tylko jak mniej grzecznym tonem, jak oni mi to za darmo udostępnili - normalnie to jest firma która na tym zarabia- poza tym jak nei umiem :placz:
:roll:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]nooo ja tysz nie......[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Czajnik na allegro
[URL]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=242076005[/URL]
może macie jakieś sugestie?[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]sugestii brak ...mam jeno pobożne życzenie by nasze kociaki znalazły domeczki :loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

1.
:shock:

Czajnik na allegro
[URL]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=242076005[/URL]
może macie jakieś sugestie?[/quote]
1. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Siostro:loveu::loveu::loveu::diabloti:
2. Allegro:cool2:

Posted

[quote name='malawaszka']a
ooo zazdroszczę :multi: u nas to jeszcze nic pewnego - zależy od pogody głównie, od kilku innych czynników typu praca, itd... a gdzie w te Tatry jedziecie???? my tez planujemy Taterki :loveu:[/QUOTE]

My rzecz jasna do Zakopca :loveu:
Pogoda - snieg - bosko. Ale buty z goretexem, kurtki z goretexem, aparat na plecy, czekolada i można iść ;)

[SIZE="1"](mam nowe szkiełko szerokokątne więc może uda mi się jako tako uchwycić piękno polskich gór :oops: )[/SIZE]

Posted

[quote name='Justa']
[SIZE=1](mam nowe szkiełko szerokokątne więc może uda mi się jako tako uchwycić piękno polskich gór :oops: )[/SIZE][/quote]

aaaaaaa ZAZDROść TO NIEDOBRE UCZUCIE!!! :placz: jakie szkiełko jakie????? ja wczoraj oglądałam na allegro, ale musiałam sobie wbić do głowy że nie mogę sobie kupić :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']aaaaaaa ZAZDROść TO NIEDOBRE UCZUCIE!!! :placz: jakie szkiełko jakie????? ja wczoraj oglądałam na allegro, ale musiałam sobie wbić do głowy że nie mogę sobie kupić :placz:[/QUOTE]

Szkiełko Sigma 17-35mm f/ 2.8-4 :loveu: I zakupów koniec na najbliższe 1000 lat świetlnych :angryy:
Na razie nie wiem nic o jego potencjalnej fajności, bo zostało schowane aż do wyjazdu przez głównego sponsora :evil_lol:

Moim ostatnim celem jest sigma 70-200mm f/2.8 jedyne 3500zł w internecie :lol: :mad:

A i W KOŃCU mam plecak. Całą kase z wakacji na niego wydałam. Aparat mnie rujnuje :roll:

Posted

[quote name='Justa']Szkiełko Sigma 17-35mm f/ 2.8-4 :loveu:

Moim ostatnim celem jest sigma 70-200mm f/2.8 jedyne 3500zł w internecie :lol: :mad:
[/quote]

aaaaaaaaaaaaaa :mdleje: nigdy nie będę takich miała :shake::shake::shake:

Posted

[quote name='malawaszka']aaaaaaaaaaaaaa :mdleje: nigdy nie będę takich miała :shake::shake::shake:[/QUOTE]

a tam, trzeba myśleć pozytywnie - mnie do teleobiektwu brakuje równo 3500zł :lol:

Posted

[quote name='Justa']a tam, trzeba myśleć pozytywnie - mnie do teleobiektwu brakuje równo 3500zł :lol:[/quote]
Buahahahaha :evil_lol: To ja jestem bliżej bo mnie brakuje 3200 :diabloti: I mogę się założyć, że Ty będziesz pierwsza :evil_lol: I kazdy inny :evil_lol: A ja nie kupię :cool1: Bo własnie oglądam nowe legowiska.....:diabloti:

Posted

[quote name='Justa']a tam, trzeba myśleć pozytywnie - mnie do teleobiektwu brakuje równo 3500zł :lol:[/quote]
a ja mam 3499 :cool3: :diabloti: ale widziałam na allegro te obiektywy w niższej cenie :p
na wiosnę , na wiosnę dopiero :siara:
[quote name='Pysia']Buahahahaha :evil_lol: To ja jestem bliżej bo mnie brakuje 3200 :diabloti: I mogę się założyć, że Ty będziesz pierwsza :evil_lol: I kazdy inny :evil_lol: A ja nie kupię :cool1: Bo własnie oglądam nowe legowiska.....:diabloti:[/quote]
a ja oglądam nowe meble do przedpokoju :cool1: :evil_lol:

witaj Waszuniu :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Buahahahaha :evil_lol: To ja jestem bliżej bo mnie brakuje 3200 :diabloti: I mogę się założyć, że Ty będziesz pierwsza :evil_lol: I kazdy inny :evil_lol: A ja nie kupię :cool1: Bo własnie oglądam nowe legowiska.....:diabloti:[/quote]

hahaha a mnie brakuje jakichś 50 tys na wykończenie domu wewnątrz :evil_lol:

[quote name='Pysia']Monika :) Oglądałam właśnie Czajnika na allegro. Daj te fotki z Oliwką a tą fotke jak drapie dywan wywal ;) Zaufaj mi...[/quote]

zmieniłam - chociaż on nie drapał dywanu tylko bawił się kwiatuszkiem który ma pod łapką, no ale skoro ty tak pomyślałaś to każdy może pomyśleć że to mały szkodnik - a to przeciez istny aniołek :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha a mnie brakuje jakichś 50 tys na wykończenie domu wewnątrz :evil_lol:

zmieniłam - chociaż on nie drapał dywanu tylko bawił się kwiatuszkiem który ma pod łapką, no ale skoro ty tak pomyślałaś to każdy może pomyśleć że to mały szkodnik - a to przeciez istny aniołek :loveu:[/quote]
Monika :crazyeye: Tylko 50 :crazyeye: To ja wyliczyłam sobie :
15 tyś. na remont kuchni ( no wiesz jak mi się ta podoba...)
30 tyś. na remont całej klatki schodowej ( w trumnie to ja zamieszkam po śmierci...)
30 tyś. zrobienie poddasza aby było odjazdowe ( boteraz to tak średnio ... ;) )
75 tyś mi wychodzi a przecież Ty masz więcej do roboty :crazyeye:

Dzięki za zaufanie :) :loveu: