Vectra Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 popsułaś allegro :placz: to Twoja wina :placz: zadeptałaś wielgachnymi buciorami :diabloti: Quote
furciaczek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Piekne zdiecia:loveu: kocham polskie gory:loveu: waszuniu a ta strona co masz w banerku jest uaktualniana? Bo co nie wejde to to samo:roll: Quote
malawaszka Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='Vectra']popsułaś allegro :placz: to Twoja wina :placz: zadeptałaś wielgachnymi buciorami :diabloti:[/quote] specjalnie żebyś sobien ie kupiła takich samych tak jak to zrobiłaś z plecaczkiem :diabloti::evil_lol: [quote name='furciaczek']Piekne zdiecia:loveu: kocham polskie gory:loveu: waszuniu a ta strona co masz w banerku jest uaktualniana? Bo co nie wejde to to samo:roll:[/quote] kurde właśnie przed chwilą skończyłam pisać post w innym wątku o tym, że strona nie działa :placz: tzn działa ale nie mogę jej uaktualniać więc gówno bo jest ale jakoby jej nie było :angryy: jełopy którzy dali mi miejsce na serwerze nie odbierają ode mnie tel, nie odpisują na gg i maile - nie wiem co mam zrobić bo to pewnie jakaś pierdoła - mały błąd w skrypcie a strona już wiele miesięcy nie uaktualniona :placz: myślę już o zmianie strony całkiem - inny adres, inna strona, ale trochę mi szkoda jednak bo ta już trochę znana - tylko jak ja mam dotrzeć do tych ludzi - dostałam za darmo miejsce na serwerze i teraz mam... :shake: Quote
furciaczek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 oj kurcze to nieciekawie:shake: Szkoda bo stronka naprawde by sie przydala, nie wiem czy jest jeszcze jakas o sznauciach w potrzebie:roll: Sama kilku osoba podalam link do Twojej... Nie odpisuja bo nie chca, czy po prostu numery pozmieniali? Quote
malawaszka Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 wszystkie namiary mam aktualne :roll: Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='malawaszka'] jak to siostra??? kto??? JA??!! :crazyeye: [/quote] :icon_roc:Nie, nie Ty:cool1::diabloti: Taka jedna, co to w domu mordercze bestie trzyma:loveu::diabloti: Ale zajebiste widoczki, uwielbiam takie:mdleje::loveu: [url]http://img526.imageshack.us/img526/3860/dscf39931wb8.jpg[/url] Quote
Pysia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Weszko mła. Skręciłam noge i jedyne co mogę zrobić to umierać ze smiechu :diabloti: Cho do mnie.... Quote
malawaszka Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='madzia i medor']:icon_roc:Nie, nie Ty:cool1::diabloti: Taka jedna, co to w domu mordercze bestie trzyma:loveu::diabloti: [/quote] boszzz jaka ulga..... :diabloti: [quote name='Pysia']Weszko mła. Skręciłam noge i jedyne co mogę zrobić to umierać ze smiechu :diabloti: Cho do mnie....[/quote] no ja co prawda nogi nie skręciłam, ale nadal auta nie mam bo OD oddał swoje do warsztatu i zarekwirował moje :angryy: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Witam się ........:p czytałam o problemach ze stronką ...a moze trzeba mniej grzecznym tonem napisać :hmmmm: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='malawaszka']boszzz jaka ulga..... :diabloti: [/quote] Zawsze można to zmienić:loveu::loveu:Chcesz, chcesz, prawda, że chcesz:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: :diabloti: Quote
Pysia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='malawaszka'] no ja co prawda nogi nie skręciłam, ale nadal auta nie mam bo OD oddał swoje do warsztatu i zarekwirował moje :angryy:[/quote] I pozwoliłas? Tak? Pozwoliłaś mu zabrać? :mad: Moje kochane starutkie autko ze specjalnym zestawem do moczenia nóg :placz: To dla mnie wielka trauma :roll: Quote
malawaszka Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Witam się ........:p czytałam o problemach ze stronką ...a moze trzeba mniej grzecznym tonem napisać :hmmmm: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] no własnie tylko jak mniej grzecznym tonem, jak oni mi to za darmo udostępnili - normalnie to jest firma która na tym zarabia- poza tym jak nei umiem :placz: [quote name='madzia i medor']Zawsze można to zmienić:loveu::loveu:Chcesz, chcesz, prawda, że chcesz:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: [/quote] :shock: [quote name='Pysia']I pozwoliłas? Tak? Pozwoliłaś mu zabrać? :mad: Moje kochane starutkie autko ze specjalnym zestawem do moczenia nóg :placz: To dla mnie wielka trauma :roll:[/quote] wolałam to niż zostać szoferem :shake: Czajnik na allegro [url]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=242076005[/url] może macie jakieś sugestie? Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='malawaszka']no własnie tylko jak mniej grzecznym tonem, jak oni mi to za darmo udostępnili - normalnie to jest firma która na tym zarabia- poza tym jak nei umiem :placz: :roll:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]nooo ja tysz nie......[/B][/I][/FONT][/COLOR] Czajnik na allegro [URL]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=242076005[/URL] może macie jakieś sugestie?[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]sugestii brak ...mam jeno pobożne życzenie by nasze kociaki znalazły domeczki :loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='malawaszka'] 1. :shock: Czajnik na allegro [URL]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=242076005[/URL] może macie jakieś sugestie?[/quote] 1. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Siostro:loveu::loveu::loveu::diabloti: 2. Allegro:cool2: Quote
Justa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='malawaszka']a ooo zazdroszczę :multi: u nas to jeszcze nic pewnego - zależy od pogody głównie, od kilku innych czynników typu praca, itd... a gdzie w te Tatry jedziecie???? my tez planujemy Taterki :loveu:[/QUOTE] My rzecz jasna do Zakopca :loveu: Pogoda - snieg - bosko. Ale buty z goretexem, kurtki z goretexem, aparat na plecy, czekolada i można iść ;) [SIZE="1"](mam nowe szkiełko szerokokątne więc może uda mi się jako tako uchwycić piękno polskich gór :oops: )[/SIZE] Quote
malawaszka Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='Justa'] [SIZE=1](mam nowe szkiełko szerokokątne więc może uda mi się jako tako uchwycić piękno polskich gór :oops: )[/SIZE][/quote] aaaaaaa ZAZDROść TO NIEDOBRE UCZUCIE!!! :placz: jakie szkiełko jakie????? ja wczoraj oglądałam na allegro, ale musiałam sobie wbić do głowy że nie mogę sobie kupić :placz: Quote
Justa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='malawaszka']aaaaaaa ZAZDROść TO NIEDOBRE UCZUCIE!!! :placz: jakie szkiełko jakie????? ja wczoraj oglądałam na allegro, ale musiałam sobie wbić do głowy że nie mogę sobie kupić :placz:[/QUOTE] Szkiełko Sigma 17-35mm f/ 2.8-4 :loveu: I zakupów koniec na najbliższe 1000 lat świetlnych :angryy: Na razie nie wiem nic o jego potencjalnej fajności, bo zostało schowane aż do wyjazdu przez głównego sponsora :evil_lol: Moim ostatnim celem jest sigma 70-200mm f/2.8 jedyne 3500zł w internecie :lol: :mad: A i W KOŃCU mam plecak. Całą kase z wakacji na niego wydałam. Aparat mnie rujnuje :roll: Quote
malawaszka Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='Justa']Szkiełko Sigma 17-35mm f/ 2.8-4 :loveu: Moim ostatnim celem jest sigma 70-200mm f/2.8 jedyne 3500zł w internecie :lol: :mad: [/quote] aaaaaaaaaaaaaa :mdleje: nigdy nie będę takich miała :shake::shake::shake: Quote
Justa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='malawaszka']aaaaaaaaaaaaaa :mdleje: nigdy nie będę takich miała :shake::shake::shake:[/QUOTE] a tam, trzeba myśleć pozytywnie - mnie do teleobiektwu brakuje równo 3500zł :lol: Quote
Pysia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Justa']a tam, trzeba myśleć pozytywnie - mnie do teleobiektwu brakuje równo 3500zł :lol:[/quote] Buahahahaha :evil_lol: To ja jestem bliżej bo mnie brakuje 3200 :diabloti: I mogę się założyć, że Ty będziesz pierwsza :evil_lol: I kazdy inny :evil_lol: A ja nie kupię :cool1: Bo własnie oglądam nowe legowiska.....:diabloti: Quote
Pysia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Monika :) Oglądałam właśnie Czajnika na allegro. Daj te fotki z Oliwką a tą fotke jak drapie dywan wywal ;) Zaufaj mi... Quote
Vectra Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Justa']a tam, trzeba myśleć pozytywnie - mnie do teleobiektwu brakuje równo 3500zł :lol:[/quote] a ja mam 3499 :cool3: :diabloti: ale widziałam na allegro te obiektywy w niższej cenie :p na wiosnę , na wiosnę dopiero :siara: [quote name='Pysia']Buahahahaha :evil_lol: To ja jestem bliżej bo mnie brakuje 3200 :diabloti: I mogę się założyć, że Ty będziesz pierwsza :evil_lol: I kazdy inny :evil_lol: A ja nie kupię :cool1: Bo własnie oglądam nowe legowiska.....:diabloti:[/quote] a ja oglądam nowe meble do przedpokoju :cool1: :evil_lol: witaj Waszuniu :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='Pysia']Buahahahaha :evil_lol: To ja jestem bliżej bo mnie brakuje 3200 :diabloti: I mogę się założyć, że Ty będziesz pierwsza :evil_lol: I kazdy inny :evil_lol: A ja nie kupię :cool1: Bo własnie oglądam nowe legowiska.....:diabloti:[/quote] hahaha a mnie brakuje jakichś 50 tys na wykończenie domu wewnątrz :evil_lol: [quote name='Pysia']Monika :) Oglądałam właśnie Czajnika na allegro. Daj te fotki z Oliwką a tą fotke jak drapie dywan wywal ;) Zaufaj mi...[/quote] zmieniłam - chociaż on nie drapał dywanu tylko bawił się kwiatuszkiem który ma pod łapką, no ale skoro ty tak pomyślałaś to każdy może pomyśleć że to mały szkodnik - a to przeciez istny aniołek :loveu: Quote
Pysia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha a mnie brakuje jakichś 50 tys na wykończenie domu wewnątrz :evil_lol: zmieniłam - chociaż on nie drapał dywanu tylko bawił się kwiatuszkiem który ma pod łapką, no ale skoro ty tak pomyślałaś to każdy może pomyśleć że to mały szkodnik - a to przeciez istny aniołek :loveu:[/quote] Monika :crazyeye: Tylko 50 :crazyeye: To ja wyliczyłam sobie : 15 tyś. na remont kuchni ( no wiesz jak mi się ta podoba...) 30 tyś. na remont całej klatki schodowej ( w trumnie to ja zamieszkam po śmierci...) 30 tyś. zrobienie poddasza aby było odjazdowe ( boteraz to tak średnio ... ;) ) 75 tyś mi wychodzi a przecież Ty masz więcej do roboty :crazyeye: Dzięki za zaufanie :) :loveu: Quote
malawaszka Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 haha ale 50 to tak na oko na wykończenie (podłogi, ściany, może łazienki) - nie UMEBLOWANIE :shake: Quote
Recommended Posts