Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']no a czym siemiał zasłonić jak ani dłoni ani nawet stóp nie ma :shake:było położyć mu chusteczke :razz:

[quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye: gołe baby
:crazyeye::crazyeye: gołe chłopy

:shake::shake::shake:

Sodomia i Gomoria......

Widziałam Kiciusia....
ja mam w podpisie link do mojej kocinki :razz:

Posted

[quote name='malawaszka']tak też zrobiłam, ale dopiero o 5 :evil_lol: bałam siędać mu za dużo na raz bo on chudzieńki z wieeelkim brzuchem jest i nie chciałam żeby siuę przejadł, ale mądry kotek, podjada po troszku :loveu:
Lepiej późno, niż wcale:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Też miałam na początku takie obawy, ale jak się okazało, nie słuszne:lol:

Myślałam, że jego prawa ręka... to zupełnie inna część ciała:siara::siara::siara::oops:

http://img207.imageshack.us/img207/5022/dsc0129kz2.jpg

Posted

[quote name='clockwork']:roflt::roflt::roflt: głodnemu chleb na mysli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

P.S. ja tez na pierwszy rzut łoka :oops::oops::oops:
i zawiesiłam na TYM wzrok... i sie ocknęłam że to nie TO
:evil_lol:
Głodny głodnemu wypomni:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Głodny głodnemu wypomni:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nic Ci nie wypomniałam... pomyślałam tylko o tym samym smakowitym kęsku co ty... bo my głodni musimy sie trzymac razem :roll::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']nic Ci nie wypomniałam... pomyślałam tylko o tym samym smakowitym kęsku co ty... bo my głodni musimy sie trzymac razem :roll::loveu:
Yyyyyy... trzymać się:crazyeye:Za co Ty chcesz się trzymać:crazyeye::roll:

:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']:roflt::roflt::roflt: głodnemu chleb na mysli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

P.S. ja tez na pierwszy rzut łoka :oops::oops::oops:
i zawiesiłam na TYM wzrok... i sie ocknęłam że to nie TO
:evil_lol::oops::oops::oops:a ja się stydałam o tym napisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
aleście się rozhasały - i pomyśleć, że tyle radości dał Wam jeden popsuty pomnik :shake:

no widzisz jak potrafisz całej dogomanii poprawić humor :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']no widzisz jak potrafisz całej dogomanii poprawić humor :loveu: :diabloti:

ahhh jaka jestem zajebista i zakręcona :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:...a dziś to jakie będą fotaski .....;)[/FONT]

a zaraz zobaczymy co tam dalej mi zostało jeszcze :evil_lol:

[quote name='Doginka']Dziś będą kamienne zakonnice:diabloti: :diabloti: :diabloti:

nie :eviltong:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']co by dzis nie bylo i tak poogladam jak reszte.....
bylam, widzialam i ide dalej......:loveu:

witanko - ale wróć jeszcze :cool1:

Posted

[quote name='Doginka']Dziś będą kamienne zakonnice:diabloti: :diabloti: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]nie strasz....:eviltong:

byłam widziałam ...;)
[/FONT]

Posted

wygrałam wygrałam wygrałam aukcję :multi::multi::multi: wczoraj kupiłam sobie na allegro butki do chodzenia po górach a dziś po zaciętej dwuminetowej walce pod sam koniec aukcji wygrałam takie same dla J :loveu::loveu::loveu: ino kolorek inszy, ale sie cieszę JESTEM MISZCZEM :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
cześć Dijejko - przyniesłaś Kjakejsa?? bo coś się dzis obudzić nie mogie :shake:

kuurde wiedzialam czemu taka nieobudzona jestem...kjakejsow braklo
:shake:

Posted

[quote name='malawaszka']wygrałam wygrałam wygrałam aukcję :multi::multi::multi: wczoraj kupiłam sobie na allegro butki do chodzenia po górach a dziś po zaciętej dwuminetowej walce pod sam koniec aukcji wygrałam takie same dla J :loveu::loveu::loveu: ino kolorek inszy, ale sie cieszę JESTEM MISZCZEM :diabloti:

[FONT=Arial]poka buciki:razz:
daj numer aukcji :diabloti:
ta sie cieszy, a sprzedający nie znalazł drugiego jelenia coby dał TYLE za te buty :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
[/FONT]