Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
uhm chciałabym, żeby Lunie pokazał że nie wolno gryźć kotków, ale on za mały :placz: i za chudy :placz:

No to powiedz Lunecie żeby poczekała aż utuczysz kotka ;) I wtedy jej go dasz....:diabloti:

Posted

nocka super - o 5 wstałam dać mu żreć bo darł japę, a tak to luz - nie bylo go słychać - urzędował w przedpokoju, jedynie pojedyncze burknięcia Luny mogły oznaczać, że maluch buszuje:p

Posted

[quote name='malawaszka']nocka super - o 5 wstałam dać mu żreć bo darł japę, a tak to luz - nie bylo go słychać - urzędował w przedpokoju, jedynie pojedyncze burknięcia Luny mogły oznaczać, że maluch buszuje:p
Waszko, ja ostatnio też miałam małą kocią przybłędę - nasyp żarcia i niech stoi;) Kiedy będzie głodny/a, nie będzie Ci robiło zbędnych pobudek;)
[quote name='Pysia']http://img525.imageshack.us/img525/8085/dsc0068dc7.jpg
Czy ona miała biopsje? :roll:
Buhahahha Pysiu:evil_lol::evil_lol:

Posted

ja też nie lubie kotków (mam alergię) :shake: i Luna nie lubi kotków :shake: i nasza kocia mafia nie lubi kotków :shake: biedny Czajniczek - jaka przyszłosć go czeka??? :placz:

byłam w Egipcie a jakże - wszędzie byłam :p

Pysia - myślisz, że już w starożytności robili biopsję?

Posted

madzia i medor napisał(a):
Waszko, ja ostatnio też miałam małą kocią przybłędę - nasyp żarcia i niech stoi;) Kiedy będzie głodny/a, nie będzie Ci robiło zbędnych pobudek;)

tak też zrobiłam, ale dopiero o 5 :evil_lol: bałam siędać mu za dużo na raz bo on chudzieńki z wieeelkim brzuchem jest i nie chciałam żeby siuę przejadł, ale mądry kotek, podjada po troszku :loveu: