Doginka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Siemka Waszko. Nie będzie tak źle - w końcu Lunka Czajnika zaakceptuje, albo najwyżej pożre:diabloti: Quote
malawaszka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 jenyy ależ napięta atmosfera - chce mi się siq ale boję sie ich samych w pokoju zostawić :shake: a czy już mówiłam, że www.sznaucery.rix.pl znowu działa :laola: ahhh ale sie cieszę :multi: Quote
Pysia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Hura :multi::multi::multi: Weszka :) Ja mam dla Ciebie oferte ;) Weź sobie bouvika :) Jest u Justynki taka jedna sunia :loveu: Nie dość, że najładniejsza to jeszcze jest cuuuuuuuuuuuuudnie kontaktowa i z moich kilku chwil wynika, że nie ma w niej cienia dominacji ;) Nadaje się do domu z wieloma osobami i małymi dziecmi :loveu: Z Justynką się dogadasz ;) Kuna:cool3: Ja mam tam jednego cobym go chętnie ukradła ale nie miałabym z nim gdzie mieszkać :placz: Quote
anetta Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 :o :o to jakis masochista, sam do pralki wchodzi :o Ciekawe co jeszcze wymysli :cool1: Noo, super że stronka działa :multi: Quote
malawaszka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Pysia napisał(a):Hura :multi::multi::multi: Weszka :) Ja mam dla Ciebie oferte ;) Weź sobie bouvika :) Jest u Justynki taka jedna sunia :loveu: Nie dość, że najładniejsza to jeszcze jest cuuuuuuuuuuuuudnie kontaktowa i z moich kilku chwil wynika, że nie ma w niej cienia dominacji ;) Nadaje się do domu z wieloma osobami i małymi dziecmi :loveu: Z Justynką się dogadasz ;) Kuna:cool3: Ja mam tam jednego cobym go chętnie ukradła ale nie miałabym z nim gdzie mieszkać :placz: hahaha ojj Pysiu Pysiu widać, że nie czytasz co Ci odpisuję bo jak tylko napisałaś u mnie że przeżyłaś opiekę nad szaloną 11 to odpisałam, że i tak nie dam się namówić :diabloti: - widzisz w tym momencie jeszcze u mnie w domu 12 tyg "malutkiego szczeniaka"?? :shock: bo ja nie a poza tym jak już wielokrotnie mówiłam - bouvier to nie to... anetta napisał(a)::o :o to jakis masochista, sam do pralki wchodzi :o Ciekawe co jeszcze wymysli :cool1: no mam nadzieję, że nic nie wymyśli :mad: z Luną widzę szansę na "dogadanie" się - przed chwilą skoczyła na niego jak leżał na łóżku moim ale odpuściła - postraszyli się tylko nawzajem i Czajnik dalej śpi na łóżku a Luna u siebie na legowisku :multi: ale i tak ich razem samych nie zostawię bo widzę, że Luna jest na granicy :roll: powstrzymuje ją tylko karzący palec opatrzności :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 malawaszka napisał(a):hahaha ojj Pysiu Pysiu widać, że nie czytasz co Ci odpisuję bo jak tylko napisałaś u mnie że przeżyłaś opiekę nad szaloną 11 to odpisałam, że i tak nie dam się namówić :diabloti: - widzisz w tym momencie jeszcze u mnie w domu 12 tyg "malutkiego szczeniaka"?? :shock: bo ja nie a poza tym jak już wielokrotnie mówiłam - bouvier to nie to... Bo ja do siebie czasami wchodzę tylko :evil_lol: I na krótko :diabloti: Tam nie ma nic ciekawego - wiesz? :crazyeye::evil_lol: Noooooooooooooo....Dla mnie bouvier to też nie "to". Są jednak odrobine za szybkie :evil_lol: Nie no żartowałam ;) Tak naprawdę to lubię widzieć mimike twarzy psa a rasy brodate akurat to mają zakryte :shake: U niufa ten wzrok łabądka mnie poprostu powala :loveu: Dlatego te baby są takie rozpuszczone :oops: Quote
AnkaG Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Widze Moniko, ze nie przeczytałaś mojego postu ... będę płakać Quote
Medorowa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 malawaszka napisał(a): nie da się :loveu: Mhmmm:diabloti::cool1::cool1::cool1: Quote
asher Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Waszka, weź buwika, weź buwika :sweetCyb: Super są! Ty się nie znasz i tyle. Ja ci mówię, weź buwika!!!! :multi: Quote
malawaszka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Pysia napisał(a):Bo ja do siebie czasami wchodzę tylko :evil_lol: I na krótko :diabloti: Tam nie ma nic ciekawego - wiesz? :crazyeye::evil_lol: wiem :diabloti::evil_lol: AnkaG napisał(a):Widze Moniko, ze nie przeczytałaś mojego postu ... będę płakać czytałam czytałam :lol:;) madzia i medor napisał(a):Mhmmm:diabloti::cool1::cool1::cool1: Mhmmmm :diabloti: asher napisał(a):Waszka, weź buwika, weź buwika :sweetCyb: Super są! Ty się nie znasz i tyle. Ja ci mówię, weź buwika!!!! :multi: nie wezmę :p Quote
malawaszka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 a w ogóle to mój J jest geniuszem :loveu::loveu::loveu: rozszyfrował moją stronkę i już o nic nie będę się musiała prosić tych jełopów od serwera tylko On mi będzie zmieniał :multi::multi::multi: no i jak tu go nie kochać??? :niewiem: :loveu: Quote
Nugatowa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Czołem Waszeczka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
aga1215 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='malawaszka']a w ogóle to mój J jest geniuszem :loveu::loveu::loveu: rozszyfrował moją stronkę i już o nic nie będę się musiała prosić tych jełopów od serwera tylko On mi będzie zmieniał :multi::multi::multi: no i jak tu go nie kochać??? :niewiem: :loveu: Ja bym sie bała .......;):evil_lol: Witanko Monika:multi: btw - kiedy wielki dzień wrześniowy? Quote
malawaszka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 hello Nugatowa :loveu: Aguś ano za tydzień o tej porze będziemy juz razem razem razem :laola: :loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 jeszcze raz gratuluje uaktualnienia stronki:loveu::multi: a co do psa i kota to (wiem z wlasnego doswiadczenia) masz spore szanse na taka miedzy gatunkowa przyjazn:cool3: Quote
malawaszka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Furciaczku - ja wiem, że to jest możliwe - Luna kochała kiedyś jedną koteczkę :loveu: - pisałam już o tym, ale co tam :oops: razem się wychowały, kochały się jak siostry - niestety Maja odeszła za TM :-( i potem Luna już z żadnym innym kotem się nie chciała zaprzyjaźnić :shake: no i jeszcze ten pech, że trafiły do nas te dwie z kociej mafii, które dodatkowo zniechęciły Lunę do kociego gatunku :angryy: a to właśnie Luna z Majeczką Quote
furciaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 niewiedzialam o Majce:oops: przykro mi ze odeszla:-( slodkie te zdiecia:loveu: uwilbiam takie psio kocie stadka:loveu: Quote
asher Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 No, a jak się zakończyła ta "atmosfera pełna napięcia"? :cool3: Pogoniłą w końcu Luna Czajnika, czy się dogadali? Quote
Hanna R. Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 http://img340.imageshack.us/img340/9499/amajaluna09ta1.jpg O rany ! Monika, ja będę się zachwycała patentem poduszkowym ! :modla: Ściana nad moim tapczanem jest sponiewierana przez Gezesława :cool1: Quote
malawaszka Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='asher']No, a jak się zakończyła ta "atmosfera pełna napięcia"? :cool3: Pogoniłą w końcu Luna Czajnika, czy się dogadali? chciała pogonić, skoczyła na niego, ale on się wreszcie postawił, ja krzyknęłam i Luna się wycofała, co nie zmienia faktu, że nadal wypatruje okazji... co widzi Czajnika to burczy, gulgocze i aż całą się trzęsie, na szczęście Czajnik jest mądrym chłopcem i stara sie unikać konfrontacji :roll: [quote name='HankaRupczewska']http://img340.imageshack.us/img340/9499/amajaluna09ta1.jpg O rany ! Monika, ja będę się zachwycała patentem poduszkowym ! :modla: Ściana nad moim tapczanem jest sponiewierana przez Gezesława :cool1: noo to był fajny patent - wygodny i zasłaniał brudną ścianę :lol: Quote
malawaszka Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 wakacyjne fotyyyyy :diabloti: 17 sierpień - Greenwich :loveu: nie umiem sobie poradzić z tym przepalonym niebem :placz: Quote
Recommended Posts