Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wasia']tam zaraz stada - że niby w mieście nie masz pająków w domu?
Mam jednego :D W szafie :D Oswojony jakiś, albo zagłodzony, bo sie nie rusza... :hmmmm: Z chęcią bym się go pozbyła, ale boje się, że mi zwieje gdzieś, więc już niech sobie wisi na widoku i pod jako taką kontrolą :roll:
Ale to ten długonogi, kosarz, tych się az tak bardzo nie boję.

Ale taki kątnik na przykład...

AAAAAaaaaaaaaa!!!! :scared: :mdleje:
Teraz ich nie mam, a na wsi pewnie by mnei non stop prześladowały :shake:

Posted

Waszko ta dama to Ty. :lol:
A Lunka to chyba zrobiła sobie makijaż i polożyła odżywkę na łapki, a Wy zaraz od brudasów ją lżycie:mad: :diabloti: :mad: :diabloti: :mad: :diabloti: :eviltong:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Biedny piesek:shake::shake:Taki brudny:roll:
Jak tak można:diabloti:

:niewiem: ja tylko robiłam zdjęcia i klęłam pod nosem, że dzień wcześniej zmarnowałam tyyyle szamponu :shake:

asher napisał(a):
Mam jednego :D W szafie :D Oswojony jakiś, albo zagłodzony, bo sie nie rusza... :hmmmm: Z chęcią bym się go pozbyła, ale boje się, że mi zwieje gdzieś, więc już niech sobie wisi na widoku i pod jako taką kontrolą :roll:
Ale to ten długonogi, kosarz, tych się az tak bardzo nie boję.

Ale taki kątnik na przykład...

AAAAAaaaaaaaaa!!!! :scared: :mdleje:
Teraz ich nie mam, a na wsi pewnie by mnei non stop prześladowały :shake:

FUJ! co o mi tu wkleiła??? przecież Kamcia tu nie zagląda :evil_lol:

Doginka napisał(a):
Waszko ta dama to Ty. :lol:
A Lunka to chyba zrobiła sobie makijaż i polożyła odżywkę na łapki, a Wy zaraz od brudasów ją lżycie:mad: :diabloti: :mad: :diabloti: :mad: :diabloti: :eviltong:

uhm :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
FUJ! co o mi tu wkleiła???
Żeby ci nie było tak fajnie na tej wsi :diabloti:

malawaszka napisał(a):
przecież Kamcia tu nie zagląda :evil_lol:

A kto to Kamcia i co ma do pająków? :hmmmm:

Posted

asher napisał(a):

A kto to Kamcia i co ma do pająków? :hmmmm:

uuu dużo by opowiadać :evil_lol: ale to ONA - to Kamcia wymyśliła tak powszechne teraz na dogo Kocham Cię Misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol:

paula_z napisał(a):
Super fotowycieczka po Londku :multi: i świetny brudas Luna z głupawymi minkami :evil_lol: :loveu:

to jeszcze nie koniec zdjęć z Londka Zdroju :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye:jak to nie???? przecież ona to miała w podpisie :evil_lol:

:shake::shake: to była sznaucerka coś tam ..... jeszcze było ... jest super :lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Vectra']:shake::shake: to była sznaucerka coś tam ..... jeszcze było ... jest super :lol::lol::lol::lol::lol:

jajaja noo wyszłam z burasem na spacer, przewietrzyłam szare komórki i przypomniałam sobie - masz rację :evil_lol:

[quote name='aga1215']Jeszcze :-o
Kofam Cie misiu :loveu: dawaj te foty:multi: :multi: :multi:

tylko troszkię dziś

teraz seria z British Museum :cool1:

Posted

[quote name='Vectra']:shake::shake: to była sznaucerka coś tam ..... jeszcze było ... jest super :lol::lol::lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:GACUŚ....i sznaucerka tak bardzo koffała Waszkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Doberek w Lunetkowym Blogasku :p

Posted

[quote name='Vectra']:shake::shake: to była sznaucerka coś tam ..... jeszcze było ... jest super :lol::lol::lol::lol::lol:

:evil_lol::evil_lol: sznaucerka 14 ... a ja tam grałam Jacka :roflt::roflt:
fajna była :roll: KOCHAM CIE MISIU :evil_lol::evil_lol:

weszeczko znów zdjęcia.... :mdleje: aleś ich nacykała :mdleje:
i Lunetka brudasek kochany ;)
widziałam widziałam ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:GACUŚ....i sznaucerka tak bardzo koffała Waszkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Doberek w Lunetkowym Blogasku :p

doberek :evil_lol:

[quote name='LAZY']Cześć Waszko podróżniczko, posiadaczko pięknych parapetów i rozdzalałej Lunetki:loveu:

jakiej lunetki???? :crazyeye:

[quote name='Doginka']Cześć Waszeczko. Wpadłam na foto-wycieczkę. Rzeźby piękne, a w szczególności czerwony lisek i dostojny lew z dziwnym wyrazem twarzy:loveu: :crazyeye: :multi: ;)

kurde mówisz, że to lisek???? a ja tam nie mogłam się dopatrzeć nic konkretnego :hmmmm: :oops:
BTW oglądałyście wczoraj Szymona Majewskiego??? "Jestem LiSek - kogo liznę, wykituje na wściekliznę" :evil_lol:

[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol: sznaucerka 14 ... a ja tam grałam Jacka :roflt::roflt:
fajna była :roll: KOCHAM CIE MISIU :evil_lol::evil_lol:

weszeczko znów zdjęcia.... :mdleje: aleś ich nacykała :mdleje:
i Lunetka brudasek kochany ;)
widziałam widziałam ;)

a nie sznaucerka16? haha mniejsza o to :evil_lol: a zdjęć mam jeszcze troszkie:p

Posted

w ogóle to padam dzisiaj na pyszczek - w nocy miałam takie porąbane sny, że udało mi się przespać może 3 godziny :shake: a rano musiałam jechać do Katowic, Lędzin, Bierunia - załamka - jak neptol jeździłam :shake: