Medorowa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Biedny piesek:shake::shake:Taki brudny:roll: Jak tak można:diabloti: http://img517.imageshack.us/img517/4738/dsc0127tu8.jpg Quote
asher Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Wasia']tam zaraz stada - że niby w mieście nie masz pająków w domu? Mam jednego :D W szafie :D Oswojony jakiś, albo zagłodzony, bo sie nie rusza... :hmmmm: Z chęcią bym się go pozbyła, ale boje się, że mi zwieje gdzieś, więc już niech sobie wisi na widoku i pod jako taką kontrolą :roll: Ale to ten długonogi, kosarz, tych się az tak bardzo nie boję. Ale taki kątnik na przykład... AAAAAaaaaaaaaa!!!! :scared: :mdleje: Teraz ich nie mam, a na wsi pewnie by mnei non stop prześladowały :shake: Quote
Doginka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Waszko ta dama to Ty. :lol: A Lunka to chyba zrobiła sobie makijaż i polożyła odżywkę na łapki, a Wy zaraz od brudasów ją lżycie:mad: :diabloti: :mad: :diabloti: :mad: :diabloti: :eviltong: Quote
Doginka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 A jeśli chodzi o tego potwora - pająka, to jakbym takiego zobaczyła to bym nas**ła w gacie ze strachu i obrzydzenia:scream7: :nerwy: :scared: :shock: Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Biedny piesek:shake::shake:Taki brudny:roll: Jak tak można:diabloti: :niewiem: ja tylko robiłam zdjęcia i klęłam pod nosem, że dzień wcześniej zmarnowałam tyyyle szamponu :shake: asher napisał(a):Mam jednego :D W szafie :D Oswojony jakiś, albo zagłodzony, bo sie nie rusza... :hmmmm: Z chęcią bym się go pozbyła, ale boje się, że mi zwieje gdzieś, więc już niech sobie wisi na widoku i pod jako taką kontrolą :roll: Ale to ten długonogi, kosarz, tych się az tak bardzo nie boję. Ale taki kątnik na przykład... AAAAAaaaaaaaaa!!!! :scared: :mdleje: Teraz ich nie mam, a na wsi pewnie by mnei non stop prześladowały :shake: FUJ! co o mi tu wkleiła??? przecież Kamcia tu nie zagląda :evil_lol: Doginka napisał(a):Waszko ta dama to Ty. :lol: A Lunka to chyba zrobiła sobie makijaż i polożyła odżywkę na łapki, a Wy zaraz od brudasów ją lżycie:mad: :diabloti: :mad: :diabloti: :mad: :diabloti: :eviltong: uhm :oops: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 mam takie w domu czasem , nie wiem czy dokładnie ten gatunek , ale wygląda podobnie. http://www.nuzban.scholaris.pl/zwierz/k/katnidow/kdw_01.jpg Wasiu przepiękne fotki z widoczkami , a kiedy ogolisz Lunete ? jakaś taka zapuszczona :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Vectra napisał(a): Wasiu przepiękne fotki z widoczkami , a kiedy ogolisz Lunete ? jakaś taka zapuszczona :diabloti: jak mi się zachce w końcu :diabloti: Quote
asher Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 malawaszka napisał(a):FUJ! co o mi tu wkleiła??? Żeby ci nie było tak fajnie na tej wsi :diabloti: malawaszka napisał(a):przecież Kamcia tu nie zagląda :evil_lol: A kto to Kamcia i co ma do pająków? :hmmmm: Quote
Paula Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Super fotowycieczka po Londku :multi: i świetny brudas Luna z głupawymi minkami :evil_lol: :loveu: Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 asher napisał(a): A kto to Kamcia i co ma do pająków? :hmmmm: uuu dużo by opowiadać :evil_lol: ale to ONA - to Kamcia wymyśliła tak powszechne teraz na dogo Kocham Cię Misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol: paula_z napisał(a):Super fotowycieczka po Londku :multi: i świetny brudas Luna z głupawymi minkami :evil_lol: :loveu: to jeszcze nie koniec zdjęć z Londka Zdroju :diabloti: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 to nie kamcia wymyśliła - kocham cię misiu - :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Vectra napisał(a):to nie kamcia wymyśliła - kocham cię misiu - :diabloti: :crazyeye:jak to nie???? przecież ona to miała w podpisie :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 malawaszka napisał(a)::crazyeye:jak to nie???? przecież ona to miała w podpisie :evil_lol: :shake::shake: to była sznaucerka coś tam ..... jeszcze było ... jest super :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
aga1215 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 "malawaszka: napisał(a):to jeszcze nie koniec zdjęć z Londka Zdroju :diabloti: Jeszcze :-o Kofam Cie misiu :loveu: dawaj te foty:multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='Vectra']:shake::shake: to była sznaucerka coś tam ..... jeszcze było ... jest super :lol::lol::lol::lol::lol: jajaja noo wyszłam z burasem na spacer, przewietrzyłam szare komórki i przypomniałam sobie - masz rację :evil_lol: [quote name='aga1215']Jeszcze :-o Kofam Cie misiu :loveu: dawaj te foty:multi: :multi: :multi: tylko troszkię dziś teraz seria z British Museum :cool1: Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 lew z dziwnym wyrazem twarzy :lol: Quote
Alicja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Vectra']:shake::shake: to była sznaucerka coś tam ..... jeszcze było ... jest super :lol::lol::lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:GACUŚ....i sznaucerka tak bardzo koffała Waszkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doberek w Lunetkowym Blogasku :p Quote
LAZY Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Cześć Waszko podróżniczko, posiadaczko pięknych parapetów i rozdzalałej Lunetki:loveu: Quote
Doginka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Cześć Waszeczko. Wpadłam na foto-wycieczkę. Rzeźby piękne, a w szczególności czerwony lisek i dostojny lew z dziwnym wyrazem twarzy:loveu: :crazyeye: :multi: ;) Quote
clockwork Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Vectra']:shake::shake: to była sznaucerka coś tam ..... jeszcze było ... jest super :lol::lol::lol::lol::lol: :evil_lol::evil_lol: sznaucerka 14 ... a ja tam grałam Jacka :roflt::roflt: fajna była :roll: KOCHAM CIE MISIU :evil_lol::evil_lol: weszeczko znów zdjęcia.... :mdleje: aleś ich nacykała :mdleje: i Lunetka brudasek kochany ;) widziałam widziałam ;) Quote
malawaszka Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:GACUŚ....i sznaucerka tak bardzo koffała Waszkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doberek w Lunetkowym Blogasku :p doberek :evil_lol: [quote name='LAZY']Cześć Waszko podróżniczko, posiadaczko pięknych parapetów i rozdzalałej Lunetki:loveu: jakiej lunetki???? :crazyeye: [quote name='Doginka']Cześć Waszeczko. Wpadłam na foto-wycieczkę. Rzeźby piękne, a w szczególności czerwony lisek i dostojny lew z dziwnym wyrazem twarzy:loveu: :crazyeye: :multi: ;) kurde mówisz, że to lisek???? a ja tam nie mogłam się dopatrzeć nic konkretnego :hmmmm: :oops: BTW oglądałyście wczoraj Szymona Majewskiego??? "Jestem LiSek - kogo liznę, wykituje na wściekliznę" :evil_lol: [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol: sznaucerka 14 ... a ja tam grałam Jacka :roflt::roflt: fajna była :roll: KOCHAM CIE MISIU :evil_lol::evil_lol: weszeczko znów zdjęcia.... :mdleje: aleś ich nacykała :mdleje: i Lunetka brudasek kochany ;) widziałam widziałam ;) a nie sznaucerka16? haha mniejsza o to :evil_lol: a zdjęć mam jeszcze troszkie:p Quote
malawaszka Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 w ogóle to padam dzisiaj na pyszczek - w nocy miałam takie porąbane sny, że udało mi się przespać może 3 godziny :shake: a rano musiałam jechać do Katowic, Lędzin, Bierunia - załamka - jak neptol jeździłam :shake: Quote
Recommended Posts