malawaszka Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:angryy:to siostrzenice Ozzy śledzi ...nie siostre.......mówie ci takie jazdy odchodzą ze głowa mala .....TZ to siwnie na samą myśl ...że ma tam jechać jak oni sa:diabloti:[/I][/B][/QUOTE] wiem wiem, że siostrzenicę :evil_lol: na szczęście Oliwa wychowywana przez mnie po części więc taki odpał nam nie grozi :evil_lol: [quote name='Pysia'] Ale tak szczerze to byłabym najszczęśliwszą osobą na ziemi gdybym miała u Ciebie niufowa panienkę i to od Zmoreczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Zrobisz co będziesz chciała co wcale nie znaczy że nie będę Ci dokuczać :diabloti: Rób foty demolki :multi::multi::multi: Chyba mam coś z głową bo cieszę się ze Weszce demolują podwórko :crazyeye::cool1:[/QUOTE] a dokuczaj dokuczaj - MAMO :diabloti: ja też sie ciesze, że demolują bo to znaczy, że znowu idzie do przodu budowa :multi: Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='malawaszka']wiem wiem, że siostrzenicę :evil_lol: na szczęście Oliwa wychowywana przez mnie po części więc taki odpał nam nie grozi :evil_lol: [COLOR=Magenta]Za to grozi w innym sensie :diabloti:[/COLOR] a dokuczaj dokuczaj - MAMO :diabloti: ja też sie ciesze, że demolują bo to znaczy, że znowu idzie do przodu budowa :multi:[/quote] Karolek Cię pozdrawia :diabloti: Co teraz będą robić? Quote
Hanna R. Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 No dlaczego pojechałaś ? Ja Ci zrobiłam u siebie wymówki :diabloti: Powinnaś się do nich ustosunkować ! :cool1: Quote
clockwork Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a Ty co Waszeczko :diabloti: jutro terapia u Ozzulowej!!! obecnośc obowiązkowa sorry Alu... zaprosiłam Ci gości :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a Ty co Waszeczko :diabloti: jutro terapia u Ozzulowej!!! obecnośc obowiązkowa sorry Alu... zaprosiłam Ci gości :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak Waszka nie przyjedzie to na potem ma karniaki;)[/I][/B] Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dawaj Weszka foty bo Ci przecież wysłałam :mad: Słuchajcie...Weszka ma mase fot z Viktora Lunety i Oliwki ale NIE wstawia :mad::evil_lol: Quote
Paula Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witaj Weszko, co bedzie miala niufka od Pysiowej Zmorki :multi: :diabloti: Dawaj foty z Viktora :mad: :p Quote
PIKA Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cześc Waszka :multi: Luna na stole rewelacyjna :evil_lol: A Tobie z niufem do twarzy :cool3: Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='paula_z']Witaj Weszko, co bedzie miala niufka od Pysiowej Zmorki :multi: :diabloti: Dawaj foty z Viktora :mad: :p[/quote] Weszka na razie fot nie da bo chleje :evil_lol: Dodam że znowu..... A Zmorka rodzi za dwa tygodnie.........Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje::flaming: [quote name='PIKA']Cześc Waszka :multi: Luna na stole rewelacyjna :evil_lol: A Tobie z niufem do twarzy :cool3:[/quote] Luneta u Weszki na stole a u mnie zawsze...pod :evil_lol: C do fot z niufami ;) TZ mój rzekł jak fote zobaczył: " O! Mamy jeszcze jednego niufa" :evil_lol: Myślałam że zejdę ze smiechu :megagrin::megagrin::megagrin: Czy on czasem nie podgląda dogo? :crazyeye::mdrmed: Quote
Doginka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Zobacz Waszko jak te moje wariaty się kochają:diabloti: :diabloti: :mad: :mad: :mad: :diabloti: [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6c7a9cebb99de473.html"][IMG]http://images20.fotosik.pl/186/6c7a9cebb99de473.jpg[/IMG][/URL] Quote
Pysia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Wywołanie pgólne dla Weszeek!! Gdziescie są? Nie pij tele kobieto bo Cię w szpitalu zamkną :evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [I][B]:mad:Waszeczko kolejna terapia cię ominęła ..........oj nie minie cię karniak:diabloti:[/B][/I] Quote
beria Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 No i nie pokazałaś jak Ci zdemolowali podwórko :cool1: Quote
Katerinas Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Cześć waszka :-) Nie nadążam z nadrabianiem zaległości i czytaniem. Ale zdjęcia oglądam i jak zwykle jestem pod wrażeniem :-) Mam nadzieję, że wszystko oki u Lunetki i Oliwkowej Panienki ;) Quote
Pysia Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Zaczynam się martwić!!!!!!!!! Muszę do niej zadzwonić .... Quote
malawaszka Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 dzin dybry! jaka piękna galeria!!! :loveu: tylko gdzie jej piękna właścicielka???? :crazyeye: boszzzz zaczynam sie martwić :shake: Quote
AlKil Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Znalazła się zguba! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='malawaszka']dzin dybry! jaka piękna galeria!!! :loveu: tylko gdzie jej piękna właścicielka???? :crazyeye: boszzzz zaczynam sie martwić :shake:[/quote][B][I]:diabloti:[COLOR=Red]gdzie biegasz Waszeczko.........dobiegnijże do Rybnika ..jak ty tak na piechotę pomykasz[/COLOR][/I][/B] Quote
Pysia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='malawaszka']dzin dybry! jaka piękna galeria!!! :loveu: tylko gdzie jej piękna właścicielka???? :crazyeye: boszzzz zaczynam sie martwić :shake:[/quote] Pijesz do mnie wredna gadzino? Już do Cię nie zadzwonie jak znikniesz :obrazic: Quote
clockwork Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]WESZKO.... czy juz wiesz??? mamy nowy nabytek na święta... troche długo sie gotuje, ale j(ł)est ... zajrzyj do mnie szybciutko :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Weszka zajęta szukaniem super kreacji na wesele :diabloti: No i romansuje....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jak nie romansuje to pewnie marzy ;) I ma nas gdzieś :mad: Quote
aga1215 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='malawaszka']dzin dybry! jaka piękna galeria!!! :loveu: tylko gdzie jej piękna właścicielka???? :crazyeye: boszzzz zaczynam sie martwić :shake:[/quote] oooooo azaliż Monika to czy fatamorgana może ????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: .... pojawia się i znika, i znika i znika......... Quote
Recommended Posts