Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:angryy:to siostrzenice Ozzy śledzi ...nie siostre.......mówie ci takie jazdy odchodzą ze głowa mala .....TZ to siwnie na samą myśl ...że ma tam jechać jak oni sa:diabloti:[/I][/B][/QUOTE]

wiem wiem, że siostrzenicę :evil_lol: na szczęście Oliwa wychowywana przez mnie po części więc taki odpał nam nie grozi :evil_lol:

[quote name='Pysia']
Ale tak szczerze to byłabym najszczęśliwszą osobą na ziemi gdybym miała u Ciebie niufowa panienkę i to od Zmoreczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Zrobisz co będziesz chciała co wcale nie znaczy że nie będę Ci dokuczać :diabloti:
Rób foty demolki :multi::multi::multi:
Chyba mam coś z głową bo cieszę się ze Weszce demolują podwórko :crazyeye::cool1:[/QUOTE]

a dokuczaj dokuczaj - MAMO :diabloti:
ja też sie ciesze, że demolują bo to znaczy, że znowu idzie do przodu budowa :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']wiem wiem, że siostrzenicę :evil_lol: na szczęście Oliwa wychowywana przez mnie po części więc taki odpał nam nie grozi :evil_lol:

[COLOR=Magenta]Za to grozi w innym sensie :diabloti:[/COLOR]

a dokuczaj dokuczaj - MAMO :diabloti:
ja też sie ciesze, że demolują bo to znaczy, że znowu idzie do przodu budowa :multi:[/quote]
Karolek Cię pozdrawia :diabloti:
Co teraz będą robić?

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a Ty co Waszeczko :diabloti:
jutro terapia u Ozzulowej!!! obecnośc obowiązkowa

sorry Alu... zaprosiłam Ci gości :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak Waszka nie przyjedzie to na potem ma karniaki;)[/I][/B]

Posted

[quote name='paula_z']Witaj Weszko, co bedzie miala niufka od Pysiowej Zmorki :multi: :diabloti:
Dawaj foty z Viktora :mad: :p[/quote]
Weszka na razie fot nie da bo chleje :evil_lol: Dodam że znowu..... A Zmorka rodzi za dwa tygodnie.........Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje::flaming:

[quote name='PIKA']Cześc Waszka :multi:

Luna na stole rewelacyjna :evil_lol:

A Tobie z niufem do twarzy :cool3:[/quote]
Luneta u Weszki na stole a u mnie zawsze...pod :evil_lol:
C do fot z niufami ;) TZ mój rzekł jak fote zobaczył: " O! Mamy jeszcze jednego niufa" :evil_lol: Myślałam że zejdę ze smiechu :megagrin::megagrin::megagrin: Czy on czasem nie podgląda dogo? :crazyeye::mdrmed:

Posted

Zobacz Waszko jak te moje wariaty się kochają:diabloti: :diabloti: :mad: :mad: :mad: :diabloti:
[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6c7a9cebb99de473.html"][IMG]http://images20.fotosik.pl/186/6c7a9cebb99de473.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Cześć waszka
:-)
Nie nadążam z nadrabianiem zaległości i czytaniem. Ale zdjęcia oglądam i jak zwykle jestem pod wrażeniem :-)

Mam nadzieję, że wszystko oki u Lunetki i Oliwkowej Panienki ;)

Posted

[quote name='malawaszka']dzin dybry! jaka piękna galeria!!! :loveu: tylko gdzie jej piękna właścicielka???? :crazyeye: boszzzz zaczynam sie martwić :shake:[/quote][B][I]:diabloti:[COLOR=Red]gdzie biegasz Waszeczko.........dobiegnijże do Rybnika ..jak ty tak na piechotę pomykasz[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='malawaszka']dzin dybry! jaka piękna galeria!!! :loveu: tylko gdzie jej piękna właścicielka???? :crazyeye: boszzzz zaczynam sie martwić :shake:[/quote]
Pijesz do mnie wredna gadzino? Już do Cię nie zadzwonie jak znikniesz :obrazic:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]WESZKO.... czy juz wiesz??? mamy nowy nabytek na święta... troche długo sie gotuje, ale j(ł)est ... zajrzyj do mnie szybciutko :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Weszka zajęta szukaniem super kreacji na wesele :diabloti: No i romansuje....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jak nie romansuje to pewnie marzy ;) I ma nas gdzieś :mad:

Posted

[quote name='malawaszka']dzin dybry! jaka piękna galeria!!! :loveu: tylko gdzie jej piękna właścicielka???? :crazyeye: boszzzz zaczynam sie martwić :shake:[/quote]
oooooo azaliż Monika to czy fatamorgana może ????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
.... pojawia się i znika, i znika i znika.........