Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witaj, podła :cool1:

Wy wszystkie sprzątacie? :crazyeye: Boszsze, a ja nic a nic. NIE CHCE MI SIĘ. Nie sprzątam więc. Bo mi się nie chce :cool1:

[quote name='malawaszka']ja też sie ciesze, że demolują bo to znaczy, że znowu idzie do przodu budowa :multi:

oooo, znalazłaś ten worek z pieniędzmi? Bo ja wciąż szukam :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']1. witaj, podła :cool1:

2. Wy wszystkie sprzątacie? :crazyeye: Boszsze, a ja nic a nic. NIE CHCE MI SIĘ. Nie sprzątam więc. Bo mi się nie chce :cool1:

3. oooo, znalazłaś ten worek z pieniędzmi? Bo ja wciąż szukam :evil_lol:

1. witaj najpodlejsza z podłych :cool1:
2. no własnie my wszystkie NIE sprzątamy bo szukamy worka z pieniędzmi - to też ad. 3 :lol:

Posted

[quote name='Pysia']Weszka zajęta szukaniem super kreacji na wesele :diabloti: No i romansuje....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jak nie romansuje to pewnie marzy ;) I ma nas gdzieś :mad::crazyeye:że zapytam ....na swoje:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:że zapytam ....na swoje:razz:

tak oczywiście Alu że na swoje - przezorny zawsze ubezpieczony :p :diabloti:

noo i tak gwoli wyjaśnienia to już znalazłam :multi: znoiwu będzie mnie tu więcej - ale jeszcze buty :shock: :angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):

noo i tak gwoli wyjaśnienia to już znalazłam :multi: znoiwu będzie mnie tu więcej - ale jeszcze buty :shock: :angryy:

a welon już jest????????:razz::razz::razz:

Posted

[quote name='malawaszka']tak oczywiście Alu że na swoje - przezorny zawsze ubezpieczony :p :diabloti:

noo i tak gwoli wyjaśnienia to już znalazłam :multi: znoiwu będzie mnie tu więcej - ale jeszcze buty :shock: :angryy::razz:a fota.......Pysia nam zakupy pokazała

[quote name='malawaszka']cholera cały dzien w tv ostrzegaja przed inwazją kleszczy :angryy: :angryy: :angryy: :placz: musze sucza zakroplić:angryy:Ozzy wczoraj miał ......1szt.

Posted

[quote name='AlKil']a welon już jest????????:razz::razz::razz:

oczywiście :diabloti: biały - jak na niewinną dziewicę przystało :loveu:

[quote name='Doginka']A ja złożę wszystkim życzenia , bo cholerka rozłącza mnie cały czas z netem:angryy: i mogę już nie mieć okazji przed świętami:cool3:

Dziękujemy i wzajemnie :loveu:

[quote name='clockwork']WITAJ!!!

nie nadrabiałam...:p tak jak ty....:diabloti:

chciałam sie przywitac.... więc sie witam!!

CZEść WESZKA :multi::multi::multi:

cześć LENIWA BABO!!!! ja nadrobiłam :angryy:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:a fota.......Pysia nam zakupy pokazała

:angryy: jak to Pysia pokazała WAM???!!!! :angryy: :angryy: :angryy: to co Ty chcesz oglądać jeszcze jak ONA już to zrobiła??? :angryy: :angryy: :angryy: no i kto to jest WY??!!! :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']
:angryy: jak to Pysia pokazała WAM???!!!! :angryy: :angryy: :angryy: to co Ty chcesz oglądać jeszcze jak ONA już to zrobiła??? :angryy: :angryy: :angryy: no i kto to jest WY??!!! :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no MY to My ........
pokazała zakupki:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no MY to My ........
pokazała zakupki:eviltong:

już jej napisałam u niej co o tym myśle :angryy: :mad: :pissed: :x :krach: :bad-word: :madgo: :chainsaw: :2gunfire: :motz: :snipersm:

no to jak już WAM pokazała (cokolwiek by to znaczylo) to jak sie podoba? :shock:

Posted

malawaszka napisał(a):
już jej napisałam u niej co o tym myśle :angryy: :mad: :pissed: :x :krach: :bad-word: :madgo: :chainsaw: :2gunfire: :motz: :snipersm:

Bosze, jak Ty jej nawrzucałaś....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']już jej napisałam u niej co o tym myśle :angryy: :mad: :pissed: :x :krach: :bad-word: :madgo: :chainsaw: :2gunfire: :motz: :snipersm:

no to jak już WAM pokazała (cokolwiek by to znaczylo) to jak sie podoba? :shock::cool1:ale nie pokazała wszystkiego :evil_lol:stringów i biustonosza nie dał na fotach:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']buuahahah wyniknelo niewielkie nieporozumienie hahaha ALA wprowadzila haos :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pysiu wybacz hahahaha :Rose: buyuuahahahha umre ze smiechu zaraz hahaha:crazyeye:ja chaos....taka niepozorna i niewinna:oops:

Posted

[quote name='malawaszka']no tam powyżej - powinnas napisac tak jak ja Haos!!! a nie poprawnie zeby wszyscy widzieli jak ja źle napisałam :diabloti: :evil_lol::oops:ojojojojku ....to co mam edytować:crazyeye:

Posted

[quote name='malawaszka']nie no już luzik - za dużo edytowania na dzisiaj by było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:eviltong:i tak mi sie nie chciało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: