Alicja Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 :multi::multi::multi:witaj Bumelantko..... coś tu cicho strasznie w twoim blożku:razz: Quote
AlKil Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:witaj Bumelantko..... coś tu cicho strasznie w twoim blożku:razz: widocznie nie umie się kobita lansować w swojej galerii, u Pysi idzie jej lepiej:evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 wystarczy mi, że muszę, nadrabiać inne galerie - w swojej mam luzik :evil_lol: a tak wogóle to ja myślałam, że psy z wiekiem trochę mądrzeją... wstaję dziś "rano" czyli koło 11 :evil_lol: idę do kuchni a tam: full looz, zero stresu totalna olewka i co ja mam o tym myśleć????? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 malawaszka napisał(a):wystarczy mi, że muszę, nadrabiać inne galerie - w swojej mam luzik :evil_lol: a tak wogóle to ja myślałam, że psy z wiekiem trochę mądrzeją... wstaję dziś "rano" czyli koło 11 :evil_lol: idę do kuchni a tam: full looz, zero stresu totalna olewka i co ja mam o tym myśleć????? ale jazda....bezstresowo...na luzie....bez przejecia....:diabloti: a tak ogolnie to tam wiecej slonca..... a poza tym masz w kuchni stół brudny:crazyeye: ..no te plamy kolo kubaska....:lol: Quote
Doginka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Pewnie Lunce z brody pociekło:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 no ja nie moge :shake: Wy to jesteście jakieś nienormalne!!! :crazyeye::diabloti: nie rusza Was to, że Luna leży na tym stole, tylko to, że są na nim jakieś plamy :evil_lol: a teraz taaaadaaammmmm przedstawiam Wam efekty mojej chwilowej współpracy z Pysiowym Victorem :loveu::loveu::loveu: ahhh był to bardzo krótki aczkolwiek wspaniały romans :loveu::loveu::loveu: Pysiowa z zemsty, że ja i Victor... :loveu: pastwi się nad moim psem :evil_lol: wyczesała jej resztki mózgu i stąd to leżenie na stole dzisiaj :evil_lol: depresja :lol: cdn jak wrócę ze wsi :loveu::multi: paaa Quote
AlKil Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 wyniki tego romansu są piękne...musisz tak częściej :razz: Quote
Pysia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 No ładnie :mad: To ja ciężko pracuję a tu zmowa przeciwko mnie :placz: Jakieś foty rudych bab wstawiają :shake: Quote
malawaszka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Pysia napisał(a):No ładnie :mad: To ja ciężko pracuję a tu zmowa przeciwko mnie :placz: Jakieś foty rudych bab wstawiają :shake: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:a gdzie Ty tu widzisz rudą???? Quote
Paula Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 malawaszka napisał(a):a tak wogóle to ja myślałam, że psy z wiekiem trochę mądrzeją... wstaję dziś "rano" czyli koło 11 :evil_lol: idę do kuchni a tam: Hahaha :grin: Swietna jest :p :loveu: Super Ci wychodzi wspolpraca z Viktorem :multi: Quote
malawaszka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 tych tu jeszcze nie było :loveu: są troche brzydkie bo Pysia je robiła, ale nadrabiają treścią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapasy :loveu:sie koffamy zmęcone :evil_lol: :evil_lol: :lol: a kuku i padłam Quote
malawaszka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 depresja popysiowa ciąg dalszy :evil_lol: sama nie wiem czy to jeszcze depresja czy już foch :lol: a może to leżenie na stole dzisiejsze było jakimś odreagowaniem stresu wczorajszego? boszz aż mi smutno jak patrzę na te zdjęcia :shake: i ja miałabym ją do łysa skubać :shake: jak tu taki dramat przy wycinaniu ścieżki dla pcheł :lol: i podduszanie :angryy: Quote
Pysia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 malawaszka napisał(a):depresja popysiowa ciąg dalszy :evil_lol: sama nie wiem czy to jeszcze depresja czy już foch :lol: a może to leżenie na stole dzisiejsze było jakimś odreagowaniem stresu wczorajszego? boszz aż mi smutno jak patrzę na te zdjęcia :shake: i ja miałabym ją do łysa skubać :shake: jak tu taki dramat przy wycinaniu ścieżki dla pcheł :lol: i podduszanie :angryy: To podduszanie to zemsta za mordowanie Szelmy na łąkach :diabloti: Quote
Alicja Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:poleże se u Pysi na balkoniku;) co ty myślisz ze sie prawdziwy dogommaniak będzie przejmował ze pies na stole leży ...zapomnij:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Waszka dogadaliście się z Viktorem super :) aż się oczka cieszą ;) Quote
malawaszka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Pysia napisał(a):To podduszanie to zemsta za mordowanie Szelmy na łąkach :diabloti: to była mił.łość a nie mord :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a): co ty myślisz ze sie prawdziwy dogommaniak będzie przejmował ze pies na stole leży ...zapomnij:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to nie jestem prawdziwy bo mnie zdziwiło :p Vectra napisał(a):Waszka dogadaliście się z Viktorem super :) aż się oczka cieszą ;) a jak moje sie cieszą :loveu: Quote
aga1215 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Witaj Monika!Dobrze, że Lunetkę obcięłaś, bo trymowanie podobno boli ;)buuuuuuuu znowu cuś z DG robią .....emoty nie działają, nie można cytować ....... buuuuuuuuuuu.... Quote
Justa Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 hej wasia ! aaa Luna częściowo opitolona, a my z galiną ledwo ledwo się dopchałyśmy do fryzjera :mad: na szczęście udało się przed świętami :roll: kto to tajemniczy Victor?:oops: Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 malawaszka napisał(a): no to nie jestem prawdziwy bo mnie zdziwiło :p ;)bo ty jeszcze przed terapią:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witaj Moniko!:multi: Nie powiem, że tu było mało do nadrabiania...:cool3: Moniko, pięknie wyglądasz z Pysiowymi niufami :loveu::loveu::loveu: Quote
AlKil Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Muszę Ci Waszka powiedzieć, że ja to nigdy Alberta na stole nie widziałam...nigdy, nigdy...:shake: Quote
clockwork Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Waszeczko.... nie nadrobiłam jeszcze u cie... ale obiecuje że sie poprawie :oops: jak nie nadrabiam to po co ja tu przyszła, HE?? :hmmmm: AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! jestem bo chciałam powiedzieć, że u mnie nowe fotki.... nawet i Klocek na nich jest... i terapeuci- podczas terapii... (narzędzi pracy nie widać, bo wykadrowałam, coby ludkom ślinka nie ciekła na widok pana Henryka Biera... ... ale uwierz to terapia :diabloti:) Quote
malawaszka Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 aga1215 napisał(a):Witaj Monika!Dobrze, że Lunetkę obcięłaś, bo trymowanie podobno boli ;) zależy jeszcze oajkim trymowaniu mowa - ja Lunę co jakisczas przetrymowuję trymerkeim i to wystarcza na nasze potrzeby :cool3: oczywiście teraz tego nei mogę zrobić bo trymer został gdzieś posiany :angryy: Justa napisał(a): kto to tajemniczy Victor?:oops: Victor to moj miłość :loveu::loveu::loveu: pomieszkuje u Pysi ale mam niecny plan i już niedługo :diabloti::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):;)bo ty jeszcze przed terapią:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nooo przed jakąś napewno :evil_lol: Alka napisał(a):Witaj Moniko!:multi: Nie powiem, że tu było mało do nadrabiania...:cool3: Moniko, pięknie wyglądasz z Pysiowymi niufami :loveu::loveu::loveu: cześć Alu :loveu: dziękuję :loveu: Elitesse napisał(a):to chyba jakas cecha rasy jest :evil_lol: hahaha no nie mogę a myślałam, że Luna jest wyjątkowo pier*****ęta:evil_lol: AlKil napisał(a):Muszę Ci Waszka powiedzieć, że ja to nigdy Alberta na stole nie widziałam...nigdy, nigdy...:shake: to pewnie tylko i wyłącznie dlatego, że nie masz tak wielkiego stołu :evil_lol: clockwork napisał(a):Waszeczko.... nie nadrobiłam jeszcze u cie... ale obiecuje że sie poprawie :oops: jak nie nadrabiam to po co ja tu przyszła, HE?? :hmmmm: AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! jestem bo chciałam powiedzieć, że u mnie nowe fotki.... nawet i Klocek na nich jest... i terapeuci- podczas terapii... (narzędzi pracy nie widać, bo wykadrowałam, coby ludkom ślinka nie ciekła na widok pana Henryka Biera... ... ale uwierz to terapia :diabloti:) lece oglądać tyxch terapeutów - bo to przecież od nich najbardziej zalezy czy terapia będzie skuteczna :diabloti: Quote
Recommended Posts