Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hihih też mi się podoba :loveu:

noo i dla odmiany pokażę efekty bawienia się w ciemno manualem w aparacie siostry mojej - tak mnie natchnił Victor, że musiałam spróbować i powiem, że jak na taki stary i kiepski aparat całkiem całkiem :lol: noo i jeszcze przy dość słabym słońcu bo jużzachodziło :cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)no i całkiem całkiem .......ja jakoś nie mam wyczucia w manualu .......w aparacie :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:noo ja ogólnie nie narzekam na moje zdolności manualne - oprócz strzyżenia - to jakoś tak moja pięta achillesowa :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:noo ja ogólnie nie narzekam na moje zdolności manualne - oprócz strzyżenia - to jakoś tak moja pięta achillesowa :diabloti:

Choc z ubolewaniem to przyznaje Ci racje :diabloti: Strzyc to Ty za licho nie potrafisz :evil_lol:
I zapytanie....Co knujesz paskudo ? :mad:
Pysia znowu wysztywniona i kulawa.....

Posted

[quote name='Pysia']
I zapytanie....Co knujesz paskudo ? :mad:

KTO coś knuje????? :icon_roc:

[quote name='paula_z']
Czesc romansowiczko

cześć :p

[quote name='Gosiek']cześć Monisiu... nie nadrabiam - przyznaję bez bicia.. ale nadrobię w przyszłym tygodniu.
Coś ważnego mnie ominęło?

no oczywiście że tak - same ważne rzeczy :errrr:

[quote name='mila_2']szczery uśmiech:evil_lol::evil_lol:

noo uśmiech z serii - długo jeszcze mam siedzieć? :mad:

Posted

[quote name='paula_z']
Hihihi :D

Czesc romansowiczko
ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁoooooooooooooooo matko jaka scerbata mina hahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁoooooooooooooooo matko jaka scerbata mina hahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol:

[quote name='Pysia']Zupełnie nie wiem dlaczego ja Cię tak nienawidze ....:diabloti:

ja też nie wiem :-(

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:dlaczego Pysiu tak nienawidzisz Waszki;)

czy Ty Alu wiesz coś więcej na ten temat???? :mad:

[quote name='Pysia']Od kilku lat się nad tym zastanawiam :evil_lol:

tam zaraz od kilku - chyba że zastanawiałaś sie nad tym zanim mnie poznałaś :evil_lol:

[quote name='AlKil']Dobry wieczór Waszko!
jakaś Ty zdolna babeczka, z manualem za pan brat...:razz:

:p dziękujem :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']:evil_lol:

ja też nie wiem :-(

No wiesz....Po co od razu łzy :placz:

czy Ty Alu wiesz coś więcej na ten temat???? :mad:

tam zaraz od kilku - chyba że zastanawiałaś sie nad tym zanim mnie poznałaś :evil_lol:
Dwa to chyba kilka :diabloti:

:p dziękujem :loveu:
Co robisz kobieto? Bawisz Oliwke?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:nic więcej nie wiem ......a powinnam:crazyeye:

:niewiem:

[quote name='Pysia']Co robisz kobieto? Bawisz Oliwke?

nie - dziś bawię Ojca Dyrektora bo się rozchorował i go muszę wozić :roll:

a DWA to parę - kilka to więcej niż dwa :evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Luna na tych fotkach ma taka minke- a co Ty znowu chcesz ode mnie....i po co to pstryka?????hihihi

to jest mina pt. czego tyle gadasz babo - przecież dookoła nie ma zywej duszy a Ty sie wydzierasz, cmokasz, piszczysz... :stupid: i kłamiesz, że masz dla mnie ciasteczko :motz:

Posted

NIC NIE WIEM ! Nic, poza tym, że mi cuchnie w lodówce :placz:
Zaśmierdły mi się nagródki dla Gezesława i Manieczki :angryy:
Aaaaaa .... Co ja mam zrobić ? Waszka, zapytaj Mamy, jak uratować nową, zaśmierdłą lodówkę ....

Aha - czy kupiłaś sobie lustrzankę ? Bo powyżej są cudne foty ???

Posted

malawaszka napisał(a):
Haniu wybacz, ale zaczął się okres przedświąteczny i jesteśmy na wojennyj ścieżce :diabloti:

:diabloti:

Hahahahahaha :lol:
Co Ona Ci kazała zrobić ???? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: