Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Hahahahahaha :lol:
Co Ona Ci kazała zrobić ???? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

tu nawet nie chodzi o to CO ale o to że NATYCHMIAST ma wszystko być, więc jest miło i rodzinnie jak zawsze przed świetami

Posted

[quote name='malawaszka']tu nawet nie chodzi o to CO ale o to że NATYCHMIAST ma wszystko być, więc jest miło i rodzinnie jak zawsze przed świetami
Dość obrazowo pokazane :evil_lol: Czy długho tak zamierzacie?
Haniu- w sklepach jest taki płyn do mycia lodówek...Są tez zapachy do lodówek ;)

Posted

[quote name='malawaszka']tu nawet nie chodzi o to CO ale o to że NATYCHMIAST ma wszystko być, więc jest miło i rodzinnie jak zawsze przed świetami

Hahahahaha !
U Ciebie też jest miło i rodzinnie ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Pysia']
Haniu- w sklepach jest taki płyn do mycia lodówek...Są tez zapachy do lodówek ;)

Aha . Nigdy mi się dotychczas nie przydarzyło :shake:
Rózne rzeczy wychodziły same z lodówki - ale robiły to bezwonnie :diabloti:

Posted

Ha ha ha ha ha ha:lol: :lol: :lol:
O jakim Wy mówicie przedświątecznym okresie???

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:jak miło ..jak rodzinnie:loveu::loveu::loveu:

...jak zawsze :diabloti: ciepło domowewgo ogniska to jest to co tygrysy lubią najbardziej

Posted

[quote name='malawaszka']...jak zawsze :diabloti: ciepło domowewgo ogniska to jest to co tygrysy lubią najbardziej ;)oki mogę się podłączyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Haniu wybacz, ale zaczął się okres przedświąteczny i jesteśmy na wojennyj ścieżce :diabloti:

Aha - nie kupiłam :grins: wyduszam z cyfraka resztki sił :diabloti:

[quote name='malawaszka']oczywiście, że do samych świąt :diabloti:

buhahahha ,a myślałam że to tylko u mnie w rodzinie taka patologia :evil_lol: :evil_lol:
kocham święta :angryy: :diabloti:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
NIC NIE WIEM ! Nic, poza tym, że mi cuchnie w lodówce :placz:
Zaśmierdły mi się nagródki dla Gezesława i Manieczki :angryy:
Aaaaaa .... Co ja mam zrobić ? Waszka, zapytaj Mamy, jak uratować nową, zaśmierdłą lodówkę ....???

Haniu umyj lodówkę wodą z octem, powinno pomóc;)

Posted

Vectra napisał(a):
buhahahha ,a myślałam że to tylko u mnie w rodzinie taka patologia :evil_lol: :evil_lol:
kocham święta :angryy: :diabloti:

podejrzewam, że nie jesteśmy mimo wszystko odosobnionymi przypadkami :evil_lol:

Posted

Dzień dobry :)
Ale stron narosło :crazyeye: Toż to pewnie dlatego ta dogomania ostatnio tak działa-nie-działa :cool3: Ale ja tu tylko nieśmiało i na chwilkę zaglądam bo obawiam się tej waszej świątecznej atmosfery :diabloti:

Śliczne Lunkowe portreciki, wyglądają jakby świeżo wyszły spod pstryknięcie lustrzanki :loveu:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a tu przedświąteczne rozmowy:razz:
Ja już w związku z przyjazdem do mojej mam ...mojej siostry rodzonej:razz: ze szwagrem i resztą bandy .....zapowieziałam mojej mam że NAS nie ma:p......bierzemy prowiant i wieziemy doopalony na zieloną trawkę / byle nie padało:angryy:/Jakby kto pytał to prowiant to kawa , sernik ......i kiełbacha na ognisko:evil_lol:.
Nie wysiedze na sztywno w towarzystwie gdzie nie da sie rzucić głupim kawałem ....nie mowiac już o rozmowach polaków;)....bo szwagier zawsze ma ostatnie słowo ...prawie jak O.D.:diabloti:...kończąc na tym że co chwile słysze krzyk mojej siostrzenicy ze Ozzy ją sledzi i takie tam:angryy:...psa mi się stresuje ...TZ siedzi wq***** na maxa ....
Co do sprzątanie .....to YUPI ....nikt mi kontroli nie robi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

a ty co Waszeczko!!! myslisz że ja tu nie zaglądam?? jestem co dzień... lustruje cie po cichaczu... ino jakoś brakuje mi czasa żeby sie ujawnić... ale czuwam... a teraz ide czytać co tam naprodukowałyście jak mnie nie było ;)

Posted

Witaj Weszka co ja kusi niuf ale się zdecydować nie może :evil_lol:
Co porabiasz? TZ mnie opuścił na cały dzień....Jestem samotna jak palec :cool1: Nadal bolą mnie plecy i nic nie mogę robić :shake: Super że jest słoneczko no i ...dogo :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='nuuska']
Śliczne Lunkowe portreciki, wyglądają jakby świeżo wyszły spod pstryknięcie lustrzanki

dziękujem :oops:

[quote name='Alicjarydzewska']a tu przedświąteczne rozmowy
Ja już w związku z przyjazdem do mojej mam ...mojej siostry rodzonej:razz: ze szwagrem i resztą bandy .....zapowieziałam mojej mam że NAS nie ma:p......bierzemy prowiant i wieziemy doopalony na zieloną trawkę / byle nie padało:angryy:/Jakby kto pytał to prowiant to kawa , sernik ......i kiełbacha na ognisko:evil_lol:.
Nie wysiedze na sztywno w towarzystwie gdzie nie da sie rzucić głupim kawałem ....nie mowiac już o rozmowach polaków;)....bo szwagier zawsze ma ostatnie słowo ...prawie jak O.D.:diabloti:...kończąc na tym że co chwile słysze krzyk mojej siostrzenicy ze Ozzy ją sledzi i takie tam:angryy:...psa mi się stresuje ...TZ siedzi wq***** na maxa ....
Co do sprzątanie .....to YUPI ....nikt mi kontroli nie robi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

buuuahahahah aaa zaczynam doceniać, że moja siostra jest normalna :lol: :lol: :lol: hahaha Ozzy ją śledzi hjahahahah umarłam :evil_lol:

[quote name='clockwork']a ty co Waszeczko!!!

a Ty co Klocuszkowa?? :evil_lol:

[quote name='Pysia']Witaj Weszka co ja kusi niuf ale się zdecydować nie może :evil_lol:
Co porabiasz? TZ mnie opuścił na cały dzień....Jestem samotna jak palec :cool1: Nadal bolą mnie plecy i nic nie mogę robić :shake: Super że jest słoneczko no i ...dogo

cześć Pysiu co knujesz jak mnie wrobić w dzieciaka niufowego:evil_lol: :p jadę właśnie na wichurkę - dziś nam demolują podwórko :evil_lol: będę robiła foty :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']Szacuneczek Wasiu :diabloti:
ŚWIĘTA IDĄ !!! :laola:

SZACUN HAN :evil_lol:

[SIZE="1"]wasiu-srasiu :diabloti:

[quote name='HankaRupczewska']Dzięki ! Umyłam. I wstawiłam potem talerzyk z sodą oczyszczoną.
Lodówka uratowana ! :multi:

:klacz:

Posted

[quote name='malawaszka']dziękujem :oops:

buuuahahahah aaa zaczynam doceniać, że moja siostra jest normalna :lol: :lol: :lol: hahaha Ozzy ją śledzi hjahahahah umarłam :evil_lol:

:angryy:to siostrzenice Ozzy śledzi ...nie siostre.......mówie ci takie jazdy odchodzą ze głowa mala .....TZ to siwnie na samą myśl ...że ma tam jechać jak oni sa:diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):

cześć Pysiu co knujesz jak mnie wrobić w dzieciaka niufowego:evil_lol: :p jadę właśnie na wichurkę - dziś nam demolują podwórko :evil_lol: będę robiła foty :evil_lol:

No cóż...Nudziło mi się :evil_lol: Tylko szkoda ze nikt tego nie potraktował z humorem :placz: Nie było zabawy :mad:
Ale tak szczerze to byłabym najszczęśliwszą osobą na ziemi gdybym miała u Ciebie niufowa panienkę i to od Zmoreczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Zrobisz co będziesz chciała co wcale nie znaczy że nie będę Ci dokuczać :diabloti:
Rób foty demolki :multi::multi::multi:
Chyba mam coś z głową bo cieszę się ze Weszce demolują podwórko :crazyeye::cool1: