Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
a tak jakos......:diabloti:
znaczy sie obrazasz????
a ja tak pod Twoim kontem pieknie pisze o Tobie u siebie???
no skandal....:obrazic::obrazic::obrazic:

O kurcze to ja już tam biegnę i na razie cofam obrazenie aż nie przeczytam :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
O kurcze to ja już tam biegnę i na razie cofam obrazenie aż nie przeczytam :diabloti:

no..no..bo ja o rozowym Hiacyncie pisalam ze taki piekny i w kolorze ktory Ty bardzo lubisz...... i nadal sie zmaierzasz obrazac....???
no cos takiego....:mad: .

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
no..no..bo ja o rozowym Hiacyncie pisalam ze taki piekny i w kolorze ktory Ty bardzo lubisz...... i nadal sie zmaierzasz obrazac....???
no cos takiego....:mad: .

Kocham różowy :angryy: Jezuuuuuuuuuuuuu:crazyeye: Włosy mi się postawiły na głowie :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:od wczoraj od 12 mam juz weekend.....a jutro zaczynamy terapię u klockowej ...zastanów się .......nie masz daleko;)

no i znowu jestem do tyłu z terapią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dbsst napisał(a):

hahah Weszko fajne wyrko a zapach swojski to w gratisie Luneta daje TAK :evil_lol: :evil_lol:

a dlaczego zrobiła Ci rzyg na łóżko a nie na dywan

bo nowy materac jest bardziej chłonny jak stary dwyan PROSTE :diabloti:

hahahaha dokładnie tak :evil_lol:

paula_z napisał(a):
A Ty gdzie? :cool3: Juz lezycie z Pysia w tym wyrku? ;)

z nią??? NIGDY!!!! :diabloti:

PIKA napisał(a):
raczej sprzataja Lunetkowe zygowiny :evil_lol:

tyle dni??? :crazyeye:

Doginka napisał(a):

:loveu::loveu::loveu:cudo :loveu::loveu::loveu:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Waszko ...gdzie TY

jestem jestem :multi:odrabiam weekendowe zaległościw w Waszych blogaskach :angryy::mad: i odpoczytam po Pysiowatym spacerku na którym wytarzałam się na łące w trawce - czystej żeby nie było niedomówień :diabloti: ahhh było pięknie :loveu:

Posted

:cool1:zawaliłaś sprawę ....my juz po 1 szej sesji na kozetkach .....bez terapeuty:diabloti:

noo pewnie że bez terapeuty bo terapeuta testował moją kozetkę czy się nada :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo pewnie że bez terapeuty bo terapeuta testował moją kozetkę czy się nada :diabloti::diabloti::diabloti:
:crazyeye:nooo a myśmy się zastanawiały co ty taki opór stawiasz ....a i terapeuta nam zniknął;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

witaj Waszka!

widzę,że lubisz schodzić do parteru z niufami... serdecznie Cię zapraszam, Albi jest stęskniony osób, które zechcą się z nim potarzać... Może tylko się troszeczkę bardziej ślini niż Pysiowe. :razz:

Posted

:crazyeye:nooo a myśmy się zastanawiały co ty taki opór stawiasz ....a i terapeuta nam zniknął;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

gdzie niby się tak opierałam??? :diabloti:

AlKil napisał(a):

widzę,że lubisz schodzić do parteru z niufami...

nooo ja to generalnie lubię schodzić do parteru :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ja zaraz jadę do Pysiowej i zejdę do parteru z Victorem :loveu::multi::multi::multi:

Posted

A ja do parteru nie lubię schodzić - wolę być na górze:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Waszka wytrymowałam dziś Gordonatzn. pierwszy etap, dalsza część za tydzień. Zaraz porobie zdjęcia i może jedno wkleję - będziesz miała wzór do trymowania kochanej Luneczki:loveu:

Posted

Doginka napisał(a):
będziesz miała wzór do trymowania kochanej Luneczki:loveu:

ale ja mówiłam, że jej NIE będę trymować :evil_lol:

Vectra napisał(a):
Cześć Wasiu srasiu :diabloti:

cześć :hmmmm: Ewunia sralunia :diabloti:

Posted

tu tez jestem ale w biegu...
żeby nie było niedomówień.... nadrobiłam od piątku wieczora- czyli od momentu kiedy skończyłam- dzięki boku były tylko 2 stronki :loveu:..
cześć małopopularna Weszko co ma bumele na terapii ... a żałuj :drinking:było w deche

Posted

witaj, jestem ale nie nadrobilam jeszcze wszystkiego.:eviltong: Waszka nie da rady, jak przyjade bedziemy musialy Kire z Lunia chyba przez kraty zapoznawac :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To male to zywiol. Caya przy niej to niewiniatko (apropo: Caya zdobyla w niedziele 2 miejsce na miedzynarodowce w Berlinie ),to chyba wiesz jak chodzi moj TZ (nie dotyka ziemi nogami :diabloti::diabloti:)

Posted

Payton napisał(a):
1. witaj, jestem ale nie nadrobilam jeszcze wszystkiego.:eviltong:
2. Waszka nie da rady, jak przyjade bedziemy musialy Kire z Lunia chyba przez kraty zapoznawac :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To male to zywiol.
3. Caya przy niej to niewiniatko (apropo: Caya zdobyla w niedziele 2 miejsce na miedzynarodowce w Berlinie ),to chyba wiesz jak chodzi moj TZ (nie dotyka ziemi nogami :diabloti::diabloti:)

ad1. noo sie nie dziwię :evil_lol:
ad.2 ups no to będzie zabawa :diabloti::evil_lol:
ad.3 :klacz: GRATULACJE!!!! :laola: hahaha noo i wyobrażam sobie tą dumę :evil_lol::lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
i ja bym miała to zrobić mojej córusi??? w życiu :shake::shake::shake:

Ale jaki włos piękny odrasta:loveu: ;)
Pokażę Ci łysola za 2 tygodnie, jak już skończę go robić:razz: